- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
^^ Като ти гледам аватара ми се става лошо
Иначе - реалистични мнения.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
К'во му е на аватара ми ?
П.С. - Нека следващия пише за Azoria, просто исках да попитам![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Аzoriа не я знам, ма тоа пустиняк над мене е голем пич.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
да възродим темата:
мухата цеце ме кефи. на моменти е ужасен и не мога да го понасям, но си е мой човек от чата :Д циничен е, харесва ми как мисли (понякога)
Грамотно и интересно момиче, пише по-остри коментари (което на мен ми харесва), понякога е твърде убедена в правотата на мнението си.
Оф, кво коментираш, като половината не си ги виждал?
Тъп спамер. (това е и мнението ми)
Не ме коментирайте, не съм в темата, за да ме похвалят !: D
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ще размахам балтията и ще падат кухи кратуни!!!!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Беше се позагубила малко. Липсата й определено се усеща![]()
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Чий дириш в темата?!
Струваш ми се доста драматична и някак изкуствено пресилваш нещата. Или така ми се струва. На моменти коментарите ти ми идват твърде лигави и розови. Иначе сякаш имаш трезва преценка за някои неща. Нито си ми симпатична, нито си ми неприятна. Нямам кой знае каква представа изградена.
Everything changes, but beauty remains ...
Мисли трезво, не мога да кажа лоша дума.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Калата е пичовец. Лоша дума не мога да кажа за него. Само хубави неща.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
^божеееее, къв е този аватар
страхотен е, интилигентен е, занимава се с много неща, циничен до мозъка на костите си. абе, мой човек.
Чушкопека не ме радва особено. Наивен е, има се за специален, но не виждам с какво го покрива. Мненията му са обикновени без нещо по съществено. Залага на цинизма за да изпъкне, но само толкова. Есенцията липсва.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House