.
Затворена тема
Страница 99 от 121 ПървиПърви ... 49899596979899100101102103109 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 451 до 2 475 от общо 3024
    Мега фен Аватара на Зайче..
    Хора, боядисах се. ама не стана каквото исках

ето снимка http://prikachi.com/images/877/5369877q.jpg на живо стои по-русо
    и няма да ви хареса, но тъй като обещах да се покажа.. ;д
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението

Харесва ми! <3

Banned Мега фен
    що бе ? и на мен ми харесва как е станало

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Марка? Иначе и аз имах такъв 2 в 1 на Рефан, но го ползвах само за тяло.
    шампоани/балсами и етц. които са 2/3/4 в 1 са боклуци ... не говоря само за тези за коса..

мерси, не очаквах да го харесате.
    иначе аз не мога да се възприема.. имам чувството, че изглеждам още по-малка

Изглеждаш страхотно, според мен .. И цветът на косата ти е мн хубав, така че не се тревожи

Banned Мега фен
    всъщност като си боядисаш косата черна те прави по стара,но според мен и с бяло русото е така.. не знам защо... абе лицето ти е нежно.. защо искаш да изглеждаш голяма ? знаеш ли след време колко ще ти е хубаво ? като станеш на 27-28 и изглеждаш на 20/21 ... знаех ли колко ще ти завиждат ?

Аз използвам в момента на една турска марка. Когато свърша с този смятам да пробвам с професионални.
    Иначе преди ползвах на Garnier Ultra doux с авокадо и масло от ший/карите за суха коса и бях мн доволна, ползвах на Елсев жълтата против накъсване, от който също бях мн доволна, на Елсев Аргинина съм ползвала и така цяла сюрия шампоани

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    всъщност като си боядисаш косата черна те прави по стара,но според мен и с бяло русото е така.. не знам защо... абе лицето ти е нежно.. защо искаш да изглеждаш голяма ? знаеш ли след време колко ще ти е хубаво ? като станеш на 27-28 и изглеждаш на 20/21 ... знаех ли колко ще ти завиждат ?
    знам, и ти си права, ама така пък съвсем имам чувството, че приличам на 10 годишна..
    изобщо не знам кво ше правя.. и най-тъпото е че всички ме харесват, само аз не се харесвам ;д

chocolatte96 мерси

Мега фен Аватара на strawberry88
    И аз преди не се харесвах, като ме подстригаха на пластове, но вече свикнах.Ще се харесаш. Между другото двама човека ми казаха, че ми е пораснала.И маската, която си правих вчера ми се отрази супер.Много мека и гладка стана.Приятно ми е да я галя. Между другото имам една приятелка, на която просто и завиждам.Много гъста и здрава коса.Не я гори с нищо.Непрестанно ръцете са и на главата.Не спиря да си играе с косата си и спортува=поти се.Мие я 2 пъти в седмицата и НИКОГА не и е била мазна.Витаги е, като току що изкъпана и не ползва никакви други неща освен шампоан и балсам. :X Искам и аз така.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Марка? Иначе и аз имах такъв 2 в 1 на Рефан, но го ползвах само за тяло.
    Сега поразпитах мама и се оказа, че е това: http://prikachi.com/images/133/5370133X.jpg
    Не знам как ще го свършим

Град
    Някъде из Тетевен .. <3

Много ти е сладко така

Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    шампоани/балсами и етц. които са 2/3/4 в 1 са боклуци ... не говоря само за тези за коса..
    Има и сполучливи 2в1

Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    И аз преди не се харесвах, като ме подстригаха на пластове, но вече свикнах.Ще се харесаш. Между другото двама човека ми казаха, че ми е пораснала.И маската, която си правих вчера ми се отрази супер.Много мека и гладка стана.Приятно ми е да я галя. Между другото имам една приятелка, на която просто и завиждам.Много гъста и здрава коса.Не я гори с нищо.Непрестанно ръцете са и на главата.Не спиря да си играе с косата си и спортува=поти се.Мие я 2 пъти в седмицата и НИКОГА не и е била мазна.Витаги е, като току що изкъпана и не ползва никакви други неща освен шампоан и балсам. :X Искам и аз така.
    Ама косата й права ли е, или чуплива?

Цитирай Първоначално написано от kitty02 Виж мнението
    Много ти е сладко така
    мерси

сорЕ за спама. :з

Banned Мега фен
    знам, и ти си права, ама така пък съвсем имам чувството, че приличам на 10 годишна..
    изобщо не знам кво ше правя.. и най-тъпото е че всички ме харесват, само аз не се харесвам ;д

chocolatte96 мерси
    изобщо не е хубаво да не се харесваш.. когато започнеш няма да имаш комплекси и т.н. а и когато човек се харесва излъчването му е съвсем друго (нда странно звучи,но е така) ако не се харесваш ще станеш злобна и с комплекси като пораснеш,което е глупаво ... то и аз съм на 16,а ми дават не повече от 13 на външен вид ама изобщо не ми пука и си се харесвам

изобщо не е хубаво да не се харесваш.. когато започнеш няма да имаш комплекси и т.н. а и когато човек се харесва излъчването му е съвсем друго (нда странно звучи,но е така) ако не се харесваш ще станеш злобна и с комплекси като пораснеш,което е глупаво ... то и аз съм на 16,а ми дават не повече от 13 на външен вид ама изобщо не ми пука и си се харесвам
    е, аз може би просто не съм свикнала.. на живо си е доста по-светличко от това, което виждате вие.. и пак ме харесват, но не мога да свикна да се гледам така, много ми е странно ;д

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kitty02 Виж мнението
    Има и сполучливи 2в1
    не говорим за сполучливо и не ... просто няма как съставките нужни за косата и съставките нужни за кожата да ги смесят... един прост пример,който може би не е точния ,но все пак : за косата има подхранващи съставки и ако ги ползваш за тялото не мислиш ли че примерно космите на краката ти и те ще се подхранват ? логиката почти я няма,но давам само пример и се надявам да ми хванеш мисълта

Banned Мега фен
    е, аз може би просто не съм свикнала.. на живо си е доста по-светличко от това, което виждате вие.. и пак ме харесват, но не мога да свикна да се гледам така, много ми е странно ;д
    щото е ново... и една моя приятелка от много кичури руси мина на руса коса и пак трудно свикнах .. 1вия ден ми беше странно и ми изглеждаше по състарена,но след 3тия ден много започнах да я харесвам и чак и се радвах на косата

btw. миналия ден като бях с ролки минах покрай едни момичета и чух след себе си: мале тая к'фа яка коса има... нда.. много се зарадвах

Супер фен Аватара на wiiwa
    Момичета, не е време за вол5 ?

Момичета имам няколко въпроса. Първо косата по принцип ми е дълга, но преди около месец се подстригах на черта. Омазнява се. Докато бях с дълга коса я миех по два пъти в седмицата (в неделя и в сряда вечерта, защото ако я оставя в четвъртък ще се вижда колко е мазна), но сега трябва по-често да я мия, защото много бързо ми се омазнява (преди време в една тема едно момиче беше казало, че косата много бързо започнала да й се омазнява, и тя така беше се подстригала късо и й казаха че е от това. Някой може ли да ми обясни защо се получава така). Та какво мога да направя, ако въобще има начин, маски?
    И също така бяхте казали, че маста много подхранвала косата. Ако си направя маска с мас дали няма да направи положението още по-зле. Мислех си да започна всяка неделя да си правя някаква домашна маска, но да ги редувам подхранваща и такава за мазна коса.
    А междо другото косата ми, милата тя въобще не я щадя. Всекидневно съм с пресата, не ползвам термозащитен спрей (което определено ще поправя, но засега ще си взема нещо не много скъпо, че списъка ми с неща за купуване е дъъъъъъъълъг, а пък после ще инвестирам в нещо по-добро ), като реша че ще я изправям нищо не ме спира, щом в неделя с 39 градуса температура се изправях можете да си представите. Е, както и да е сигурно съм пропуснала нещо, но като се сетя ще питам.

Повече от фен Аватара на sian4eto
    Здравейте на всички
    Някоя от вас използвала ли е хининовия шампоан на Милва и какво и е мнението за него ?
    `only God can judge me!

Супер фен Аватара на wiiwa
    Цитирай Първоначално написано от sian4eto Виж мнението
    Здравейте на всички
    Някоя от вас използвала ли е хининовия шампоан на Милва и какво и е мнението за него ?
    Не е хубав. Много изсушава.

Голям фен Аватара на Богиня
    Зайче, добре се е получило. Адмирации! С лещи ли си, по дяволите?

Цитирай Първоначално написано от chocolatte96 Виж мнението
    Какви шампоани използвате ?
    на Schwarzkopf за разтеж и понякога Орзен за мазна коса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си