- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
Хора, боядисах се. ама не стана каквото исках
ето снимка http://prikachi.com/images/877/5369877q.jpg на живо стои по-русо
и няма да ви хареса, но тъй като обещах да се покажа.. ;д
http://ask.fm/iwwkaa
що бе ? и на мен ми харесва как е станало
мерси, не очаквах да го харесате.
иначе аз не мога да се възприема.. имам чувството, че изглеждам още по-малка![]()
http://ask.fm/iwwkaa
всъщност като си боядисаш косата черна те прави по стара,но според мен и с бяло русото е така.. не знам защо... абе лицето ти е нежно.. защо искаш да изглеждаш голяма ? знаеш ли след време колко ще ти е хубаво ? като станеш на 27-28 и изглеждаш на 20/21 ... знаех ли колко ще ти завиждат ?
Аз използвам в момента на една турска марка. Когато свърша с този смятам да пробвам с професионални.
Иначе преди ползвах на Garnier Ultra doux с авокадо и масло от ший/карите за суха коса и бях мн доволна, ползвах на Елсев жълтата против накъсване, от който също бях мн доволна, на Елсев Аргинина съм ползвала и така цяла сюрия шампоани![]()
И аз преди не се харесвах, като ме подстригаха на пластове, но вече свикнах.Ще се харесаш.Между другото двама човека ми казаха, че ми е пораснала.И маската, която си правих вчера ми се отрази супер.Много мека и гладка стана.Приятно ми е да я галя.
![]()
Между другото имам една приятелка, на която просто и завиждам.Много гъста и здрава коса.Не я гори с нищо.Непрестанно ръцете са и на главата.Не спиря да си играе с косата си и спортува=поти се.Мие я 2 пъти в седмицата и НИКОГА не и е била мазна.Витаги е, като току що изкъпана и не ползва никакви други неща освен шампоан и балсам. :X
![]()
![]()
Искам и аз така.
Сега поразпитах мама и се оказа, че е това: http://prikachi.com/images/133/5370133X.jpg
Не знам как ще го свършим![]()
изобщо не е хубаво да не се харесваш.. когато започнеш няма да имаш комплекси и т.н. а и когато човек се харесва излъчването му е съвсем друго (нда странно звучи,но е така) ако не се харесваш ще станеш злобна и с комплекси като пораснеш,което е глупаво ... то и аз съм на 16,а ми дават не повече от 13 на външен вид ама изобщо не ми пука и си се харесвам
не говорим за сполучливо и не ... просто няма как съставките нужни за косата и съставките нужни за кожата да ги смесят... един прост пример,който може би не е точния ,но все пак : за косата има подхранващи съставки и ако ги ползваш за тялото не мислиш ли че примерно космите на краката ти и те ще се подхранват ? логиката почти я няма,но давам само пример и се надявам да ми хванеш мисълта
щото е ново... и една моя приятелка от много кичури руси мина на руса коса и пак трудно свикнах .. 1вия ден ми беше странно и ми изглеждаше по състарена,но след 3тия ден много започнах да я харесвам и чак и се радвах на косата
btw. миналия ден като бях с ролки минах покрай едни момичета и чух след себе си: мале тая к'фа яка коса има... нда.. много се зарадвах
Момичета имам няколко въпроса. Първо косата по принцип ми е дълга, но преди около месец се подстригах на черта. Омазнява се. Докато бях с дълга коса я миех по два пъти в седмицата (в неделя и в сряда вечерта, защото ако я оставя в четвъртък ще се вижда колко е мазна), но сега трябва по-често да я мия, защото много бързо ми се омазнява (преди време в една тема едно момиче беше казало, че косата много бързо започнала да й се омазнява, и тя така беше се подстригала късо и й казаха че е от това. Някой може ли да ми обясни защо се получава така). Та какво мога да направя, ако въобще има начин, маски?
И също така бяхте казали, че маста много подхранвала косата. Ако си направя маска с мас дали няма да направи положението още по-зле. Мислех си да започна всяка неделя да си правя някаква домашна маска, но да ги редувам подхранваща и такава за мазна коса.
А междо другото косата ми, милата тя въобще не я щадя. Всекидневно съм с пресата, не ползвам термозащитен спрей (което определено ще поправя, но засега ще си взема нещо не много скъпо, че списъка ми с неща за купуване е дъъъъъъъълъг, а пък после ще инвестирам в нещо по-добро), като реша че ще я изправям нищо не ме спира, щом в неделя с 39 градуса температура се изправях можете да си представите. Е, както и да е сигурно съм пропуснала нещо, но като се сетя ще питам.
Здравейте на всички![]()
Някоя от вас използвала ли е хининовия шампоан на Милва и какво и е мнението за него ?
`only God can judge me!
Зайче, добре се е получило. Адмирации! С лещи ли си, по дяволите?![]()