- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Не дееее, защо така антиконти стана? Сега не стига, че ще трябва да работи, ами може и да е мноооооооого надалече. Писна ми от шибани обстоятелства, омръзна ми всички да са далече. Тооооолкова много го обичам, адски ще ми е трудно, ако го няма. И... ох, странни неща стават в главата ми. Трябва повече секс.![]()
Гушкаво ми е. И ми се яде сладко. И не мога да си намеря място. И се усещам страшно лабилна и емоционална. И изпитвам нуждата да се скарам с някого. Такъв ПМС не бях имала от доста време.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Нараних човека, който обичам и сега той ме мрази.. или поне така твърди. Чувствам се ужасно.. Ако не беше това, може би щях да съм добре.. :/
прочетох си още една книжка,
с приятелка се мотаем тези два дни
остават ми още двахубаво ми е
Чувствам се смазана. депресирана. Като затворник съм в къщи.
Не издържам вече.
Всичко се скапва. нещо такова де..
вече се чувствам тотално асоциална..
не не не може да се продължава така
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Няма да се връщам назад! Заради себе си! Колкото и да ми се обажда просто няма, бе! Ама хич не ми дреме преди какво е било, аз ли виновна или той.. края отдавна е сложен... било квото било... стига.......
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Много ме боли стомаха..![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
deadlock, харесва ми идеята ти! :Д
ще си ги напиша така за днес
+гърлото не ме боли, кашлям по-малко и само дето гласът ми го няма, иначе всичко е 6
+имам 6 по математика и дивана е страхотен
-той нещо пак не е ин дъ мууд , ама нормално-и аз да съм спала 6 часа, да трябва да ходя на тренировка и на работа и на мен няма да ми е яко, поне утре се надявам да го изненадам приятно и да се зарадва..едвам ще издържа да не му кажа още 30 часа :Д ама ..какво да се прави
поне със спане и уроци ще си запълня времето и ще ми мине бързо, бързо :3333
прекрасен е, обожавам го направо , аввв :3 <333333
Лошо ми е. Още ми е мъгляво от запоя вчера и цял ден не вземам адекватни движения..
Ще взема да си легна
Бахти убитата настинка
боли ме гърло, глава, тече ми носа
ФУУУ
чакам я да седне в скайп да си говорим
Еееее, може ли такова нещо. Цял ден вали и духа и вънка е толкова тъмно, а е още 6 и половина. Отидоха ми плановете за излизане май май.
Прекрасният ми почва да ме дразни отново. Какво иска, не мога да го разбера изобщо.
Алкохолните ми запаси също никакви ги няма и не знам какво ще пием днес.![]()
И ме боли коремът май. Лошо. И ми се спи... пф. И парното пак го няма, а вънка е ебати студа.
Блаб забърква картофи с броколи на фурна и си мечтае за вино.
//вино няма, виновни - също:Д
От толкова много лимони, които ми поднесе животът, намразих лимонадата....
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
уморено ми е. въпреки че си поспах до 10 и пропуснах даскало заради мантуто, цял ден се излежавах и пак ми се спи, след малко лягам. утре ми се ходи на паметника на фрий дъбстепа, ама е от 4 до 6, а в тоя студ и дъжд както го дават..грр, май няма да се вдигна да отида, освен ако дружките не дойдат до нас да ме изритат навън :Д днес никъв контакт с хората от класа ми - спокойна и доволна съм. ;д
ох, тея 2 дни почивка са страхотницял ден с приятелка, цял нощ с нея пак
след малко още една приятелка ще дойде, иии ще е забавно. :3
хубаво ми е
http://www.friendsorenemies.com/page/foe-radio
Тая кашлица ме подлудява. Но пък си ми е весело.
^^^
Бургас <3
Видях си го ,щастливо ми е, няма да е зает тея дни и ще мога да му се насладя докрай![]()
maDamn
ТУК Е. НАЙ-НАКРАЯ!
Speechless съм. Чувствам се като най-щастливият човек!
Най-накрая усетих допира му, чух дишането му, успях да го прегърна и целуна... За един месец (+/-) тези неща ми липсваха най-много!
Тази вечер го оставям на родителите му да му се порадват, но за събота и неделя е само мой. Толкова дълго чаках, че тази нощ сега малко ми идва в повече, особено като знам, че е толкова близо вече... но да не бъдем егоисти.
И спря да се върти за миг земята..
Иииии форума най-накрая е онлайн отново. Админа е изтрезнял след събота и неделя и е погледнал статистиката.
На мен ми е никакво. Ии отново никой не го интересува.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
блааа, мислех, че само при мен е бъгнато и не зарежда.
ОХ!!! Прекрасен е. Не си спомням някой да е проявявал толкова много нежност към мен и то толкова ненатрапчива и въобще някой да помисли повече за мен и моят кеф, отколкото за себе си. Изненадана съм много.
Липсваше ми вчера вечерта.
И всъщност ми даде идея за личностна промяна и смятам да се опитам да го изпълня това, което си поставих за цел.
И хич не ми пука вече нито за мистериозници, нито за който и да е. Искам си него.
(ако не ми се обади, както обеща, ще му стъжня живота, обещавам)
И първото ми оценяване в унито вече е факт, имам шестица, нях нях нях. Чакам резултатите от второто тези дни, там е малко по-сложно и кой знае какво съм направила.
едит че не ми се ще да вдигам темата, пък искам да се оплача:
аххххх, много ме издразни, писа ми, амааааа.......... ;х оф.
Последно редактирано от shmatarok : 10-15-2012 на 22:50
Много ме боли корема, но Ибупром-а помага значително бързо.
Убивам малко време във форума и отивам да си го видя![]()
Въпреки времето, страхотно! Починах си пълноценно събота и неделя. Чудя се какво ли ще ме скапа...