- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
това.
спешно трябва да си намеря ново/друго занимание.
защо да не мога да емигрирам и аз от хората? защо все те трябва да ме напускат?
тъпо ми е, че му позволих да има такова място в живота ми.
че си строя идеи за бъдеще, без плътно настояще.
влюбена съм в пътешественици. мамка ми.
мисля, че не е точно тук мястото, макар, че донякъде е свързано и с любовта или, по-скоро, обичането, но
АЗ СЪМ ГОСПОДАРЯТ НА СВЕТА ;D
честно, чувството да ти е спокойно и готино е неописуемо. пожелавам ви го.
Приятно изморенаПоследните дни бяха прекрасни! Разбрах 2-3 нещица, които донякъде оправдаха очаванията ми, но до някъде и се разочеровах от наученото.
Болен съм впрочем. Събудих се в 4 сут и излязох до буса. Три пъти си изпуснах цигарата от студ.. замръзнаха ми пръстите. Имах температура по едно време да се бях утреперил.. страшна работа. Успях да поработя няколко часа де..
Сега трябва да изпия още едно кафе.
^ Добро утро, ИртиОздравявай.
Едва вторник е, а аз вече си приказвам сама. Не искам да си представям какво ще се случи утре.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Скапана съм, скучно ми е, той не е добре и не мога да му помогна. Не иска да сподели. Побърквам се. Искам да се затворя някъде и да си се нарева и депресирам на воля. А когато изляза искам да имам едно куфарче с пари пред стаята и да си напазарувам глупости. Имам нужда да харча пари. Правя жалки опити да си повдигна настроението.
^^^
Бургас <3
Най-прекрасният/чаровният/разбиращият/милият мъж на света е. Не искам никого другиго, никой друг не може да ме направи щастлива по същия начин, по който той ме прави. Минало е толкова малко време, а имам чувството, че го познавам от години. И не в онзи смисъл, в който рутината ви затрупва като лавина и всеки ден е един и същ, ами в хубавия. Имаме сходни идеи за бъдещето, обичаме определени песни, смеем се на определени неща, ей за такива дребни нещица става въпрос, които са незначителни на пръв поглед, но които не ти се случват с всеки и които те карат да се усмихваш, когато намериш онзи, с когото да ги споделиш. Колкото повече време минава, толкова по-близък го усещам; колкото повече получавам, толкова повече давам.
Не знам дали в мен има нещо различно, за да заслужа подобно отношение, или той е различен от всички останали, но наистина се чувствам като в приказка.
Само дето никъде в детските приказки не се споменава, че чаровният принц пристига с коня, прави те щастлива, а после се качва обратно на седлото и драсва към друго кралство на 3000+ км от теб.
Хич не съм очарована.
Пуснала съм си епична музика да се надъхам малко, че втора сутрин ставам тегаво. Тая седмица почва зле.
Успах се вчера. Много добре си започнах с лекциите. Няма що.
Добре, проекта ми върви добре.
Сега ако седна и да го науча ще съм направо супер. Барабар с целия друг материал.
Майната им, няма да им се дам.
Бахти кирливия организъм, дето съм. Все нещо не ми е наред. Едва ли ще настъпи момент, в който мога да се похваля със някакво стабилно здравословно състояние. Оф.![]()
You are broken, I can fix you...
Не е като да не съм доволна. (:
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Ядосвам се, бясна съм, тъжна съм.
По дяволите.
твърде много спах днес.. преспах.
сънувах неприятни сънища...
за бога. искам някакво развитие
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Малко тегава история,но се оправихме,обичам го! Прекрасен е!Искам си го при мен,само тва ме крепи,искам си го за мен!
maDamn
Изморена, главата ме боли зверски, боли ме ЗЪБ, няколко неща ми скапаха настроението, така и не успях да го видя и като цяло не ми е ден. Опитите ми да поспя бяха абсолютно безсмислени и само ме измориха още повече. :\
Everything changes, but beauty remains ...
Нещо не ми е наред. Всичко и всички са ми криви. Искам само да ме гушне и да заспивам.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Уморена съм, имам купища работа, а най-хубавото е чак вдругиден...
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Мразя, мразя, мразя сладко. Мразя шоколад.
Челюстта ми се схваща, повдига ми се. Мразя.
Последният път, когато ми се наложи да ям, беше началото на април.
Не съм си променила вкуса. Все така отвратителен е шоколадът.
Но днес ми беше толкова зле. Мисля, че това беше най- лошият ден от мнооого време. Не можах да се прибера сама до квартирата. Трябваше да си почивам на всеки 20 метра. Поне не припаднах като предния път.
Накараха ме да ям шоколад. И да пия вода. Която повърнах. Искам само да съм добре. Да не ми заглъхват ушите. И да не ми пада кръвното. Искам да дишааам. Не в торбичка.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]