- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Само аз съм способна на такъв върховен мазохизъм, като това да стана в 5 да доуча..
Ми като не бях сигурна в знанията си, а и ми е първо изпитване в университет вече иии ми е малко тегаво ..
Той ми пожела успех .. Мамка му, как е възможно след толкова време никакъв контакт, от две простички думи да ми се разтупти сърцето .. Егати съм глупавата .. И очевидно все още влюбена ..
Добре защо винаги в дните, когато си кажа че ще спя до късно се събуждам в 6?
Иначе днес си имаме един цял ден заедно. Хубаво ми е.
Айй, всъщност беше забавна вечер.
И той ми липсва.![]()
Колко непостоянна съм станала напоследък.
Ама вечерта беше епик.Поне до полунощ.
Няхх, имам планове за утре, някак си трябва да стана рано. 'А да видим.
Мрррр, обичам уикенда. <3 Нищо, че имам куууупища за учене. Утре. Днес е ден за лИбоф!
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Болиииииииии ме пръстчето ;(
Иначе съм идеално.Днес ще се излежавам цял ден (след като приключа с чистене,готвене,гладене)![]()
Последно редактирано от mirorforse : 10-20-2012 на 07:07
Какво гушкаво утро. Обичам да се събуждам в прегръдките му.
Пия си разкошното кафенце и след малко отивам да майсторя в кухнята. Хубаво ми е.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Малко relax , учене , излизане , театър , кафенце и към 11-12 ще се прибера , my best friend ще спи в нас , още малко Party и после спане ;d Абе готин ден се очертава и съм в адски добро настроение .. <333
Разделихме се...![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Емоционално нестабилна? Може би. Не знам какво искам,кой искам,какво да искам..Не знам какво ми е. Не знам защо съм толкова депресирана в момента. Не знам и какво ми трябва,за да ми се оправи вътрешното настроение. Апф. Мразя да изпадам в такива периоди.
Зле ми е.
Крииииво. Заминавам, а не ми се заминава. Добре, че утре си идвам. Тъпа работа...
Everything changes, but beauty remains ...
Имам енергия,до известна степен. Иначе скука-днеска дано станат нещата,иначе ще се ядосвам -.-
Дам. Само дето "вчера" е заменено от "онзи ден".
Щастлива съм. Много, много, много. Страхотен е и именно, защото е такъв, на моменти ме избива комплексарщината и си набивам стабилно филмите, паля от раз и вдигам всичко във въздуха, пък не бива така. Най-малкото е незряло.
Ей сега изчезвам да пия някъде кафе, да свърша малко работа и да изтикам деня, че нямам търпение да дойде вечерта и пак да сме заедно. <33
Деня ми започна сладко и щастливо,след като му чух гласа ...аргх ...
Надявам се,днес да си го видя и нагушкам. Искам си го ,бе!
Иначе съм си свършила всички задълженийца и сега ми е спокойничко.
Има едни проекти,които са интересни и мисля за 2 дни да насвяткам есето,вече имам някаква идея,муза и мат'рялсъщо,така че ще опитам, Нищо няма да загубя,поне участието е един плюс,пък ако има и положителен резултат,още по-добре за мен.
Ако не - опитът си е опит,откъдето и да го погледнеш.
maDamn
искам да стоя цял ден в нас и да забивам.. на легло, на пц.. имам и домашни да пиша де.. не знам какво ми се яде, а със сигурност се разболявам
тва е от ония тъжни моменти, в които няма защо да ми е забило, ама нямам енергия - дали от настъпваща болест или от лошото спане.... ммммммм ><
не тъжно в оня смисъл, че съм сад. просто леко забило :д яде ми се шоколад
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Усмихнато, щастливо, слънчево... гушкаво...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Много ми е спокойно и прекрасно, слушам музика.
Сънено ми е още, липсва ми само той, кафе и сокче на нашата слънчев пейка.<3
Прескачам тъжен път и се смея.
Не докосвам ли красиви чудеса?
Ще дойдеш ли със мен?
Ще докоснеш ли със мен лудостта? <3
Мисля, че съм пристрастена към сладкото!! Не мога да спра да се тъпча с Киндер,шоколади,близалки и други простотии.![]()
п.п. това е лошо за фигурата ми![]()
доволно ми е.
макар че трябваше пак да стана рано, да се туря на токчета и да стоя права 3 часа :Д беше забавно, макар да нямаше хора, говорих си с момичета, с които преди не мислех, че имам някакви допирни точки. а се оказаха много точни и готини.
прибрах се благополучно, ама адки се издразних на тия пияни левскари биячи, кво тръгнаха да влизат в даскало.. ебати долната сган се беше събрала, направо ме беше страх да мина, добре че бяхме с госпожата. не мога да ги разбера тия "дербита" просто, пълна глупост, на 1% от всичките големи запалянковци им пука всъщност за играта, другите ходят само за сеира и да се бият.
Бъгнала съм се нещо напоследък..
Чувствам се като пред цикъл... едно такова ми е емоционално ...
Такива глупости си мисля постоянно.. и се самонавивам само и ми става още по-кофти
Преди малко се бях замислила, кво ще ми е ако се разделим.. и се разревах... Това моето не е нормално |(
Пък особено при положение, че всичко върви повече от перфектно (хм... странно добре )
Чувствам се тъпо ;д
Обичам тая тема, щот мога да си пиша глупости
Пффф... парти за рожденика, а нямам грам настроение. Искам да лежа и да бездействам.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
чувствам се доста объркана. Не знам какво ми стана, но изведнъж почнах много да мисля за това какво ще уча след средното. В главата ми е каша. Мечтата ми е да се занимавам с история, но реших окончателно да кандидатствам медицина. Ще ми е трудно да се подготвя с химията, ноо ще се оправим някак.
...
:l
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay