- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
Не знам.Майката на най - добрата ми приятелка е дистрибутор.Аз даже скоро разбрах за тази марка.Определено нещата са много качествени.Няма нищо общо с Ейвън и Орифлейм.Съжалявам, че не мога да ти помогна.
Ако не намериш от къде да поръчаш може да аз да ти поръчам и да ти ги пратя...не знам и аз.Едва ли в Бургас няма да намериш де.
Да станеш дистрибутор не ти коства нищо, не се плаща, нямаш никакви задължения.
Аз например се регистрирах само, за да си ползвам отстъпката. Абе като цяло ако намериш дистрибутор съм убедена, че няма да ти откаже да ти обясни.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
lqlq89,аз си го поръчах от продавалника от една жена,за 19лв го продава.
Между другото съм ползвала и шампоан подхранващ на Amway и от него косата ми порасна и то значително.Дори в момента се колебая дали да не си поръчам и от него пак.
Ахаа.. :Д
А иначе не знам..с пресата хвана ли цаката как да се къдриш?Много сполучливо става пак. Ако ти ще си я купуваш (т.е. от спестявания) най-вероятно няма да възразят особено (и ще ти кажат,че са си твои парите например,поне при мен така става хаха),но вече ако те ще я купуват,може и да отбележат целия шкаф пълен с преси хаха
Колко мл е шампоана и цената каква е?
Нямаше сулфати,това запомних от състава,което е чуудесно.
fizzyg, ами с парите за пресите ... те са си мои ама нашите все казват, че не ги давам за нищо необходимо и като почнат с тия речи. |(Ама аз, като си реша да купувам нещо никой не може да ми спре.
Шампоана на Тианде е половин литър и с дистрибуторската отстъпка е 14 лв.
![]()
И, да, знам как да се къдря с преса.Даже първия път ми се получи най - добре.![]()
Такаа ... реших да си редувам шампоаните.Един път ще си мия косата с проф. на Шварцкопф, който е овлажняващ и един път ще си я мия с проф. на Лореал за мазна коса.Сега чакам косата ми да изсъхне и ще си я снимам естествена.След това ще я изправя и пак ще я снимам.Ще кача снимките тази вечер.
![]()
вижте кви яки букли стават по този начин http://www.youtube.com/watch?v=pVihG...eature=related
ще взема и аз да пробвам![]()
^Да.Много хубаво става.За пореден път се убеждавам, че има стотици начини за къдрене на косата и само два за изправяне.![]()
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Изключително високото съдържание на екстрата от жен-шен осигурява подхранване на косата, стимулира имунитета на кожата на главата и жизнената дейност на луковиците на косъма, подобрява растежа на косата, удължава жизнения й цикъл. Благодарение на меката формула шампоанът много добре измива косата, като я прави мека и послушна. Специалният комплекс съставки извършва ефикасна профилактика срещу появата на пърхот.
И съм се объркала.450 мл. е.
А някакъв техен за ежедневна употреба? Че този явно не става или пък става?![]()
Последно редактирано от lqlq89 : 10-21-2012 на 17:06
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Ами не знам.Разгледай каталога им.Имат доста шампоани.Има и един за растеж.Аз първо исках него. :Д
Toй с какво е? И какво те разубеди?
Трябва да кажа на жената да даде каталога да го видя? А този с жен-шена нали ще става за ежедневна употреба?
Само да ви предупредя,че доколкото разбрах този с женшена не се пени когато го слагаш на косата си,но пак измивал.Казвам го,за да не се учудите като го пробвате.Поне така ми казаха на мен де.
Каталога го има в интернет.Те не го сменят всеки месец, като Ейвън и Орифлейм.
http://www.tiandebulgaria.com/
Шампоаните са на последните страници.
Не ме е разубедило нищо...просто този с жен-шена ме впечатли повече.А ти всеки ден ли си миеш косата, че искаш за ежедневна употреба?
ето го този за по-бърз разтеж.. http://apteka.framar.bg/30026079/%D1...-%D0%BC%D0%BB-
тук можеш да разгледаш нещата им,дори да си поръчаш..
Последно редактирано от yoLo0 : 10-21-2012 на 17:24
Косата ми най - накрая изсъхна.Отивам да се снимам.Само, че ще се снимам сама и сигурно няма да станат много хубави...