- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
http://www.remington.bg/seshoari/ses...ton-d5005.html
засега се спирам на този, защото е по-евтин
аз май и преди съм питала, но не разбрах в крайна сметка някоя ползвала ли е шампоана на Денис
??????????????????????????????
въобще някой шампоан на Марката, доволна съм от маската и имам намерение да си взема и шампоана и ампулите
ампулите само едни ли са или има различни видове? за косопад и разтеж едни и същи ли са?
Ами сега на черта е права, ама когато беше на пластове беше къдрава ;д. На мен също много ми харесва, но откъде да знам дали на мен така ще ми стои и дали фризьорката така ще ме направи. Ще има много да мисли.. а и косата ми трябва да достигне тази дължина, не до кръста ами до там докъдето казах.
1во извинявай че така гадно те попитах - бях изнервена вчера.. иначе съм ползвала този за косопад - бял с жълта капачка и бях доволна... ползвах го ей така защото беше останал у нас и после пролетен и есенен косопад ме задминаха - за пролетния е било от шампоана,но за есенния - явно просто при мен не е имало тогава такъв или не знам.. хубав е шампоана !
аз тази маска имам, бялата с жълта капачка, явно ще взема и шампоана, благодаря
и няма нищо![]()
Здравейте! Като цяло много ми харесва темата и Ви чета с интерес. Бих искала да споделя с Вас маската, която до голяма степен ми помага да възстановя косата си. А тя съдържа: 5 ампули алое, 5 ампули витамин В6 /или В комплекс/, 2 шишенца рициново масло, 1 шампоан Па-па /или друг детски неутрален шампоан, примерно Джонсън/, 1 буркан от лютеница свинска мас. Тези съставки се разбъркват добре и се съхраняват в хладилник. Когато се прави маска, се слага 1 лъжица от сместа, 1 лъжица мед, 1 яйце, 1 лъжица кисело мляко и една лъжица ракия. Могат да се добавят и други масла или съставки по предпочитание.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
с ролки никога не съм се правила
за изправянето я изправям веднъж след баня и това е, но за къдрене .. след няколко часа и изчезва
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И аз ще си взема шампоана на Тианде с женшен.Най - добрата ми приятелка го ползва и е много доволна.А и го помирисах и мирише прекрасно.А маски вече не си правя много често, защото после косата ми мирише гадно на яйца.
![]()
![]()
Ягодкеее,стига с тия шампоани! :Д Инвестирай в нещо друго,не ги трупай 100 шампоана
П.С: За да не се подразбере друго-казвам го чисто приятелски,не в опит да се дразня или т.н.
http://static1.framar.bg/product/Tia...ng_shampoo.jpg
22 лева е каталожната цена, 14 е дистрибуторската, ако не се лъжа.
И този шампоан за пръв път виждам някой да каже, че миришел хубаво. Но за сметка на това чух, че маската миришела много приятно.
Едит: Как ги трупате тея шампоани бе? Аз направо ги "изяждам" за максимум месец. И се къпя с по няколко и всеки път с различен.
Последно редактирано от Hayashi : 10-21-2012 на 12:51
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Хахаее ще си го взема, другия месец сигурно.В момента имам само половин шише от професионалния на Шварцкопф, този на Здраве ама него не го искам, защото страшно изсушава косата и сигурно ще го дам на мама или баба
имам и цял литър професионален на Лореал, който не съм го купила аз, а е подарък !
И него не искам да ползвам, защото е за мазна коса ама ще го позвам понякога какво да правя...и на Денис имам половин.
![]()
Мда, наистина имам много ама какво да правя.
Искам го и този на Тианде, защото бил био щом корена си остава цял.
Между другото приятелката ми има и маската с женшен.И тя била хубава.
Ама аз си мия косата през ден.Ще ги изхабя.
![]()
Искам и маша на Ремингтън.Мисля за рожденния ми ден да си я купя ама имам толкова преси.Дано нашите не ме убият.
![]()
Според вас много ли преси съм си купувала?Една с приставки за 20 лева, една само за изправяне пак за 20 лева, една на Бош за 105 и най - новата ми е на Филипс за 80.Но пък нямам маша.И не съм имала никога.
Последно редактирано от strawberry88 : 10-21-2012 на 13:02
и моите преси са толкова + маша..т.е. не са много
аз се намазах със стимулант и да видим колко ще стоя...
задължително ли е в маската да има жълтък винаги ? или защо не си правиш маска с някакво масло примерно ? стимулант ? много са вариантите,но теб просто май те мързи.... не те обвинявам де.. и аз имам такива периоди.. особено след почивки изобщо не ми се захваща,но прочитам теми във форуми и пак почвам
![]()