.
Отговор в тема
Страница 19 от 40 ПървиПърви ... 915161718192021222329 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 994
    Цитирай Първоначално написано от Ninitoo Виж мнението
    The cabin in the woods / Хижа в гората (2012)

Не е кой знае колко страшно , но идеята на самият филм ми се стори доста интересна .
    Отначало всичко започва с поредната банална история - няколко колежани отиват на хижа в гората - типичните персонажи на блондинката и нейното гадже атлетът , на умникът , глупакът и девственицата - там те откриват нещо , призовават някакво същество и то ги избива . Много познато нали . Да , ама не . Всъщност тези колежани са част от нещо по-голямо - те ще бъдат пожертвани за да спасят света . Нищо не е станало случайно , някой ги контролира . Гледайте го и ще разберете кой .
    И ако се притеснявате че няма достатъчно кръв , спокойно към края има страхотна кървава баня , в която ще видите доста познати герои от филмите на ужасите .
    Като цяло филма не е много страшен . Дори на места е като комедия . Но ми хареса тази различна идея , даже филма е по-скоро комбинация от ужаси , мистерия и приключенски . Приятен е за запълване на свободното време .
    Цитирай Първоначално написано от Kaena Smith Виж мнението
    Truth or Dare / Истина или предизвикателство (2012)

Група колежани празнуват края на семестъра с най-голямото парти. По време на вечеря, изпълнена с алкохол и наркотици, започват играта ;Истината или се осмеляваш;, която жестоко наранява един от тях. Това дава старт на поредица от ужасяващи събития и нова посока на играта - истината вече може да убива.
    въх не. просто не. това са двата най-тъпи филма, на които съм попадала. надценени, особено хижата :/
    лично аз съм разочарована. ако, разбира се, не сте като американските лапета и не си умирате за зомбита...
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Голям фен Аватара на Kaena Smith
    Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY Виж мнението
    въх не. просто не. това са двата най-тъпи филма, на които съм попадала. надценени, особено хижата :/
    лично аз съм разочарована. ако, разбира се, не сте като американските лапета и не си умирате за зомбита...
    Не съм гледала "Хижа в гората",мислех,че е интересен,но щом гледах трейлъра моментално се отказах."Truth or Dare",гледах около 30 мин. от него и макар да не харесвам особено английските филми,не беше чак толкова лош.Не беше страшен,но имаше оригинални идеи.А относно филмите с зомбита,не ги понасям.

За да не е спам :

Обсебване
    The Possession 2012

Когато Сам Рейми случайно попада на статия в авторитетен вестник за съществуването на истинска кутия, в която е затворен митичен зъл дух Дибук, той вижда перфектната история за филм на ужасите – зловеща и свръхестествена дотолкова, че да го вдъхнови.

Тревожна, но и вълнуваща, съдбата на продаваната в ebay реална, старинна кутия, въплъщава години на човешка болка и страдание. Проведеното от уредник на университетски музей проучване, проследява миналото на древния предмет до притежанието му от 103-годишна еврейка оцеляла от Холокоста. Тя пренася кутията на Дибук в Америка и умирайки в адски мъки завещава на наследниците си никога и при никакви обстоятелства да не се опитват да я отворят.

Вдъхновен от този действителен случай, филмът „Обсебване” разказва историята на едно обикновено семейство изправено пред смъртоносната заплаха от гнева на неизразимото, свръхестествено зло, познато от легендите като Дибук.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Гледах ''Хижа в гората''.Беше адски тъп и приличаше повече на пародия на страшен филм.

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    Съветвам всички хорър фенове да не гледат филми от 2012,отчайващо зле са.
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

И House of 9 ме разочарова много.Беше мнооого скучен.

Голям фен Аватара на nor4eto99
    scary movie

Чернобилски дневници Не е кой знае колко страшен ама става.

Голям фен Аватара на Snik4er
    Точно пък Хижа в гората е най- оригиналният филм от жанра тази година.

Last.fmFacebookBLOG

Някой гледа ли вече Wrong turn 5? Аз преди малко го гледах и беше много тъп.Четвъртата и петата част изобщо не ме впечатлиха.

Отдавна не бях влизал...та да се разпиша и аз ;дд

Гледах
    "Cabin in the woods" - Много ми беше интересен и наистина до сега не съм гледал такъв ужас,смисъл различен е и не е като повечето,които съм гледал.Гледайте го,на мен ми хареса много.
    "Truth or dare" - Адската тъпня..С нищо не ме впечатли,освен с една от актрисите ;дд
    "No man's land the rise of reeker" - Един от най-смотаните филми,които съм гледал някога,сериозно...Не си заслужава да го гледате,само ще си загубите времто
    "Amusement" - Много ми харесва..Не е нищо кой знае какво,но на мен много ми хареса и ми е един от любимите.
    "Rest stop" - Много як!Много е хубав,единственото което не ми хареса е края,просто не го схванах ;д
    "Underground" - Уникален!Също много любим за мен..Единственото което не ми хареса е,че акрисата,която харесвах не ожива ;дд
    "Rest stop 2" - Тъпня!Сравнение с първа част е едно от най-тъпите неща,които съм гледал.
    "The hills have eyes 2" - Много,много добър филм!Единствения филм от много време насам,който успя да ме стресне...Гледайте го,много е як!
    "Grizzly park" - БОЗААААА!!!Не си заслужава да го гледате,ама изобщо,дори аз мога да направя по-ефектен и хубав филм..Пак единственото,което ми хареса са актрисите ;дд
    "Wrong turn 5" - Гледах го преди има няма 15 минути и мога да кажа,че е страхотен!Гледайте го,няма да съжалявате.Както писа потребителката преди мен...Не може да се сравни със 1,2 и 3,но пак става и е супер як

Сега съм нагласил "One missed call" и "Werewolf:The beast among us",пък дано са хубави.Като ги изгледам,ще напиша какво мисля

"One missed call" - Ужасен!Ебаси тъпия филм,толкова тъп,че дори го спрях на 10-та минута..ОТВРАТ!
    "Werewolf:The beast among us" - Много е як,само дето е някакси старомоден с тия каруци и селяни,ама е як ;дд

Супер фен Аватара на sashko705
    Последният ужас, който ме впечатли беше "The Collector".

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Преди малко гледах "Donner pass" ...Уникален е.
    Някакви приятели отиват във вилата на единия от тях.Обаче се оказва,че има някакъв убиец..И така почват да измират един по един,докато единия от приятелите(странния) се оказва той главния виновен за всичко..Там във тази планина.ако опиташ човешка плът - ставаш канибал.Тоя приятеля им е роден миналия век,но като яде хора не остарява ;х..Гледайте го,страхотен е!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Някой гледа ли вече Wrong turn 5? Аз преди малко го гледах и беше много тъп.Четвъртата и петата част изобщо не ме впечатлиха.
    Да аз го гледах днес, ама наистина 4-та и 5-та част са направо пародия, най-добре са си 1.2.3-част в горите.

Не, сериозно, някой ще ми обясни ли какъв точно беше смисъла на 5-цата? Преди малко го гледах, но не схванах това въобще филм ли беше. Тия тримата ги изкараха 100 пъти по-умни от главните герои, а те освен, че не направиха дори опит да убият някои от 'изродите', дори сами се избиваха. То общо взето всички главни герои измираха подред, като пилци. Никаква интрига, никакъв минимален дори шанс за оцеляване, да не говорим за хепи енд или нещо подобно... Излизат 2-ма-мъртви, излиза още един-мъртъв. Дори 4-та част ми хареса доста повече. Поне убийствата си заслужаваха.
    Последно редактирано от Iveca : 10-21-2012 на 17:42 Причина: правописна грешка

Цитирай Първоначално написано от Iveca Виж мнението
    Не, сериозно, някой ще ми обясни ли какъв точно беше смисъла на 5-цата? Преди малко го гледах, но не схванах това въобще филм ли беше. Тия тримата ги изкараха 100 пъти по-умни от главните герои, а те освен, че не направиха дори опит да убият някои от 'изродите', дори сами се избиваха. То общо взето всички главни герои измираха подред, като пилци. Никаква интрига, никакъв минимален дори шанс за оцеляване, да не говорим за хепи енд или нещо подобно... Излизат 2-ма-мъртви, излиза още един-мъртъв. Дори 4-та част ми хареса доста повече. Поне убийствата си заслужаваха.
    Мда..
    Само полицайката дето правеше нещо по-различно,но все пак ми хареса..

Някой може ли да ми каже филм,който пак са така група приятели..и знаете обичайното?

Това са 60% от хорърите. Какво предпочиташ брутални с кървища или по-скоро трилър и страхотен сюжет?

Гледай Simon Says. Уникален филм, за жалост не толкова известен сред българите, поне според мен.

Ами не ме бърка какъв е,стига да е какъвто написах..А този,който ми написа го няма от където си тегля филми..Дай някой друг?

Гледах два филма днес...Един адски тъп и един адски як.

Zombie of mass destruction - Пълна боза,толкова тъп филм,че не си заслужаваше да изгубя час и нещо..Някви зомбита,някви педали,някви луди лелички,някви попове против педалите..Абе шитня от всякъде.

Eden Lake - УНИКАЛЕН ФИЛМ!Наистина това е един от най-хубавите филми,които съм гледал!Адски много ме впечатли,обаче доста ме натовари накрая.Разказва се за една двойка,които отиват на почивка на някво езеро и там срещат някви странни деца(не са точно деца,ама са някви на по 14-15) и нали там се спречкват и тия децата си тръгват ;дд После им пукат гумите на колата,после пък я крадат...И накрая мъжа отива при тия келеши и по погрешка убива едно куче(на едното от децата) и се спречкават и след тва се мъчат да убият мъжа,обаче жената го спасява,но пак ги хващат и го запалват и умира,но тя се спасява...Накрая избягва с една кола и отива в града и кво накрая попада в къщата на тея..И те разбират,че е имало спречкване(ама те някви луди) и келеша който оживя излъга,че тя и приятеля и нарочно убили приятелите му и тези лудите казват,че ще я мъчат...Абе гледайте го няма да съжалявате изобщо!
    Последно редактирано от Fucking_perfect : 10-22-2012 на 11:26

Eden Lake наистина е страхотен филм, но аз да попитам имате ли идеи за някакъв по за развлечение, без толкова кофти емоции... Имам предвид някой по-така... развлекателен и интересен. За предпочитане естествено------група тийнейджъри отиват... и там се обърква плана и ги напада... Обичайните заподозряни, като Петък 13, Хелуин, Погрешен завой (5 част Погрешен сценарий), Последен изход и останалите класики ги изключваме. Ако не е достатъчно объркано и някой може да помогне...

Може да е и леко Комедийка
    Последно редактирано от Iveca : 10-22-2012 на 18:09

Цитирай Първоначално написано от Fucking_perfect Виж мнението
    Някой може ли да ми каже филм,който пак са така група приятели..и знаете обичайното?
    Любимите ми с групи приятели са Fear island и House of wax. <3 Първия не е много страшен, но е интересен и актьорите са яки.

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Любимите ми с групи приятели са Fear island и House of wax. <3 Първия не е много страшен, но е интересен и актьорите са яки.
    House of wax съм го гледал,а другия вчера го пуснах,ама заспах ;дд

Логиката ми със ужасите е, че колкото и да ми се спи, ако филмът е добър, да ме накара да го изгледам
    Последно редактирано от BrainlessROCKBABY : 10-22-2012 на 20:02
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Prowl - Тъпня..Четох добри коментари за тоя филм,а той се оказа много зле..Изобщо не го схванах.Някакво момиче иска да се махне от града в който е и тръгва с приятелите си,обаче колата им се разваля и те спират някакъв камион,който уж ще ги откара до където са тръгнали..Обаче в последствие откриват някакви кутии със кръв и някви такива..После са в някакъв гараж ли какво е в него има някакви изроди дето ги избиват.
    Buried Alive - Горе-долу хубав,но някак си ми е страннен...Някви зомби бабички с брадви,някви хора на половина...Нещо не схванах изобщо.
    Joy Ride 2: Dead Ahead - Страхотен филм!Разказва се за две сестри и техните приятели,които отиват към някой си град(забравих) и нали по пътя им се разваля колата и отиват в някаква уж изоставена къща и вътре намират една чисто нова кола и я взимат..След време разбират,че колата е на един психопат с тир,който после хваща приятеля на едното от момичетата и те трябва да го спасят,като изпълняват каквото им каже.Гледайте го много е як и с неочакван край..Гледайте го!

Винаги като гледам филми,два от тях са зле и третия е страхотен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си