.
Отговор в тема
Страница 27 от 29 ПървиПърви ... 1723242526272829 ПоследнаПърви
Резултати от 651 до 675 от общо 706
    Не е точно в час, ама май пак става.
    Водят ни на излет, спираме и почиваме на една масичка с пейка и казвам:
    - Госпожата по физическо нагъва семки.
    И тя казва:
    - И те наблюдавам.

В един час, г-жата по музика около 10 мин. настояваше, че в бала за кандидатстването след 7-ми клас се включва и годишната оценка по музика.

Повече от фен Аватара на kilers
    ++++++++++++++++++++++++++

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Вчера госпожата ми по биология каза "А сега ще се размножаваме теоретично".
    ^^^
    Бургас <3

Повече от фен
    в тая тема 90% като малки сте падали в казана с лепилото...

Мега фен Аватара на Зайче..
    в час по Биология. Чува се само гласа на госпожата, която диктува :
    -И сега ученици запишете "класификация на организмите".
    и изведнъж в пълната тишина докато всички записваме някой се провиква - "класификация на п*тката"
    http://ask.fm/iwwkaa

Вчера по англ. едно момиче отива при госпожата и и казва нещо тихо и излиза от стаята. И един фр. от последните чинове са обажда: Нея я пуснахте до тоалетната, а мене не а? Ко?? И аз съм в цикъл!! Скъсахме са от смях даже на госпожата и стана смешно

Супер фен
    Град
    България
    Пресна,пресна изцепка от мой съученик.
    Руски език-тишина.
    Той,нашия се лигави,крещи какво ли не ;д И г-жата му каза:Василе,искам са се срещна с родителите ти!!
    И той взе,че изкара от портмонето снимка на майка си и баща си,и я показва на даскалката и я попита"доволна ли си"
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Didoroki Виж мнението
    Вчера по англ. едно момиче отива при госпожата и и казва нещо тихо и излиза от стаята. И един фр. от последните чинове са обажда: Нея я пуснахте до тоалетната, а мене не а? Ко?? И аз съм в цикъл!! Скъсахме са от смях даже на госпожата и стана смешно
    грубооо
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Мега фен Аватара на pandabear
    Ремонтираме си стаята. Няколко момичета се мъчим с пренасянето на разни глупости. Минава господина по история и ни вика "В тоя клас мъже нямате ли си?!" И оттам един съученик, който е около 52-53 кг. се изправя и гордо заявява "Господине от мен по-мЪЖЕНСТвен няма!" ... ;D

Супер фен
    Град
    България
    Ние в класа имаме двама Ивайловци и единия е Ивайло Копаров, ние му викаме"копар,копри"
    Българичката:Копар,айдИ сега прочети си домашната!

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Цитирай Първоначално написано от Game_Fan98 Виж мнението
    В час по ФВС казах на господина "ма" защото има писклив глас.
    Казах на госпожата по история,че отивам за кафе за да не заспя.
    Миналата година се изгаврих със стихотворението "Заточеници"
    Започнах с думите"От заДник слънце озарени"
    Тая година казах стихотворението "Да се завърнеш в бащината къща
    когато гроздето на вино се превръща" Това го бял чух в нета.
    гениален си, ей
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    до 7ми клас имахме едно ромче в класа, ама беше много епичен
    тааа имам класно по математика при един господин (хем строг, хем голям шегаджия) ии всички пишат много забързано, пълна тишина.. по едно време се чува едно кравешко мляскане и всички се обръщаме и гледаме въпросния Иво как мляска няква мазна баничка и пие айран (той имаше едни огромни сини очи, и извади такъв луд поглед, че целия клас не можа да си направи класното от смях ) , а господина само се разкрещя : ти баничка ли ми ядеш по време на класно беееееееееее ?? ама и той се хилеше като луд де
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

В края на междучасието с едно момче дърпахме едно шише с вода обаче вече усещах че ще ми го издърпа и аз завъртам капачката и точно в този момент влезе класната и водата падна върху нея .. ;дд иначе момчетата бяха говорели за "ташаци" и аз им викам у не се спряхте с тес ташаци и тас по изобразително ме чу ;дд .. имаше един път в който играхме на топка в стаята и едно момиче я хвърли през прозореца и оцели класната по главата ;дд .. преди една седмица се целихме с хартийки по математика и тас вика ма не и обръщаме внимание и тя зада млъкнем ни затвори прозорците но от бързане и нерви докато затваряше и скъса щората и цялата падна и госпожата тръгна да реве че щели да я уволнят заради нас ;дддддд ..

а ми една психоложка заместваше тас по природа обаче тъс има мн виснали цици и едно момче я пита : госпожо защо са ви толкова виснали циците .. и друго момче са обажда и вика : да чи и косми под мишниците имате не сте ли чували за косачка ;дддддд

В час по история госпожата изпитва едно момиче за различните видове праисторически човеци на дъската и казва да ги изреди. И се почва:
    Хомо еректус, хомо нещо си и "Хомо сексалист".
    Целия клас барабар с госпожата се смяхме като луди.

Питам г-жата може ли до тоалетната и тя ми вика "добре отивай" и малко преди да отворя вратата на класната за да изляза се чува "приятно изкарване" и всички паднаха да се хилят

Мега фен Аватара на tori
    В час по химия сме предната година и по едно време тая по биология чука на вратата и Атанас вика "Не влизай, гола съм!" със възможно най-пискливия женски глас.

Talking

Веднъж в 5-ти клас, докато имахме хореография в малкия физкултурен салон, едно момче от нашия клас реши да прави високи с една футболна топка вътре в салона, докато господина имаше работа в учителската. Както си ги правеше и изведнъж удари много силно топката и строши една лампа на парченца. Всичко около него беше в стъкла ;Д 1-ят момент се спукахме от смях, обаче после се усетихме, че господина ще дойде всеки момент и като види к'во сме сътворили ще ни изкорми с тези стъкла и се хванахме целия клас да съберем стъклата зад коша, докато 2-ма гледаха дали господина идва. :Д После си викаме, че чистачките като влязат и видят стъклата пак ще сме мъртви и тогава взехме мъдрото решение да отворим прозорците дето бяха адски добре затворени и да мятаме през решетката. Точно, когато свършихме и изчистихме всичко, господинът влезе и (учудващо) не усети нищо нередно. :Д Съответно, за да докаже колко е тъп, тоя дето счупи лампата каза на г-на, че я е счупил и какво сме направили след това.. Направо ни идеше да го убием с камъни..

В 6-ти клас пък, по човекът и природата, както си седя един и изведнъж се строполи на земята и почна да охка.. :ДД столът му се счупи.. направо умряхме от смях! Тази година пак така, както се люлееше и падна назад, даже г-жата се разсмя.
    Последно редактирано от Jigars : 10-24-2012 на 12:39
    Оценяваме това, което имаме, чак, когато го загубим...

Сега пък се сетих за една друга изцепка ;д една от моя клас си беше написала на гърба на теста по български (Бог дал 4.50). Направо се спукахме от смях Или пък онзи ден, както Гошко излиза да пише решението на една задача по физика и се качваше на подиумчето, се препъна и падна по гъз на земята. Мега многото се наляхме тогава Една съученичка пък във 2-ри клас, както рецитираше едно стихотворение и изведнъж се изпърдя мега мазното После началната класна ни "евакуира" извън класната стая за 5 минути, докато се отмирише.
    Последно редактирано от Jigars : 10-24-2012 на 13:16

Цитирай Първоначално написано от lipstick Виж мнението
    В час по литература
    Даскал:Г-це кажете един фразеологизъм.
    Аз:От всяка свирка дърво не става!!!
    Уби ме!

Веднъж се карай с едно момче в клас , защото ми беше взел нещо и г-жата дойде взе го и ми вика ,, вън'' а аз й се бях нервирала адски много защото хем не съм виновна хем ме гони , и й викам ,,глей си работата '' и тя почва да ми говори как не мога да й говоря така и аз станах и й викам ,, дай ми го ( там квото ми бяха взели ) и тя ме изгледа и пак вика ,,вън'' и аз излязох ;дд целия клас мълчеше и после вече като оная се махна ми се радваха , защото никой не я харесва ;дд не беше възпитано от моя страна и никога не говоря така на учители ма ето на
    Иначе се сещам веднъж с г-жата по математика нещо решавам задача на дъската и аз викам сега това го умножаваме с това и тя вика ,,не искам това да го умножаваме'' и аз й викам ,,що не искаш '' и я гледам тъпо след което настъпи един смях Имам и още ама стига толкова ;д

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Ххахахах!!!!! Веднъж на господина по география казах "Госпожо!"
    А пък на г-жата по Англ.ез. казах "чакай ,не съм готова!" Ама тя не ме чу!

Ся се сетих, че миналата година докато бяхме на екскурзия в Балчик, едно момиче от другия клас пита г-жата по изобразително изкуство "тревопасни ли са щраусите (на г-жата по география и викаме щраус) " и тя отговаря: Мда, те кълвът. И т'ва същото момиче вика: А г-жа Т. много ли кълве? :Д направо се превивахме от смях.

Един път по хореография едно момиче както правихме едно упражнение, при което се вдига крака напред, фрасна господина в брадичката. ;ДД

Две патки от нашия клас като се караха и изведнъж би звънеца и уж млъкнаха и след 5 минути едната изкрещя на другата: ти нИ ми сЪ УбаждЪЙ, щотУ тЪ знам чИ носиш гащИтИ на сИстра тИ :дд

Заместникът по физика се беше ядосал, че много сме говорили в час и реши да се скара на едно момиче и й вика: Ало, да не сме тука на кафене, че така си позволяваш да говориш бе, мойто момиче? ААА, къде е сервитьорката, искам да си поръчам едно!

Миналата седмица пък, спукахме от базик един съученичек. :Д На висок глас, нарочно за да ни чуе г-жата, викаме: М. ЗАЩО МАСТУРБИРАШ ВСЯКА ВЕЧЕР? НЯМАШ ЛИ СРАМА! ЧЕ И НА РАЗМНОЖАВАНЕТО НА ЕДНОКЛЕТЪЧНИ ЖИВОТНИ! ТЦТЦТЦ, БЕЗСРАМНИК! D

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от prettymonster Виж мнението
    Веднъж се карай с едно момче в клас , защото ми беше взел нещо и г-жата дойде взе го и ми вика ,, вън'' а аз й се бях нервирала адски много защото хем не съм виновна хем ме гони , и й викам ,,глей си работата '' и тя почва да ми говори как не мога да й говоря така и аз станах и й викам ,, дай ми го ( там квото ми бяха взели ) и тя ме изгледа и пак вика ,,вън'' и аз излязох ;дд целия клас мълчеше и после вече като оная се махна ми се радваха , защото никой не я харесва ;дд не беше възпитано от моя страна и никога не говоря така на учители ма ето на
    Иначе се сещам веднъж с г-жата по математика нещо решавам задача на дъската и аз викам сега това го умножаваме с това и тя вика ,,не искам това да го умножаваме'' и аз й викам ,,що не искаш '' и я гледам тъпо след което настъпи един смях Имам и още ама стига толкова ;д
    Леле....Ти вземаш учителите за твои братовчеди !!! Говориш им на "ти" !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си