- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
Хубав ли е ?
И да знам,че е вредно да слагам кристали преди преса,но както казах само те ми задържат косата за по-дълго.Пробвала съм с много термозащитни продукти,но ... Харесвам единствено гела на Лакме,но той се слага само на мокра или влажна коса,а аз не винаги се изправям след като се изкъпя.
на Денис хубави ли са им маските?До сега не съм ги ползвала,само ампули ползвах и не бях много очарована от ефекта.
^С колежките ми сме им направили фен-клуб.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
А да питам и аз нещо,свързано с маските на Денис. Макар че имам още много от абсолют рипеър-а ма Лореал проф.,започнах да си мисля каква да ми е следващата маска за коса :Д Аз като балсам я използвам,де. Мислих си за някоя на Кристиан ъф Рома или тази на Денис. Може би реторичен въпрос,но коя от двете би била по-добра? :Д
Някой ползвал ли е крем за оформяне на къдрици на Макадамия или на някаква друга марка ?
Ако сте използвали какви са отзивите ви ?
Не искам да ползвам пяна, щото косата ми прилича на нищо след нея. А и не мога да издържам дори 1 ден с пяната без да си мия косата, но не мога и да я измия всеки ден, нали ?
Последно редактирано от chocolatte96 : 11-02-2012 на 18:58
Благодаря ви момичета за отзивите за маската.ЩЕ си помисля коя да си взема.
Ами да и мен ме е яд още.Всички казват, продуктите на Макадамия са уникални и т.н. ама ...
Имам и балсама с отмиване на Макадамия (добре, че си взех малка опаковка от 60 мл.) и от него не съм впечатлена.Най-обикновен балсам, а е много скъп според мен.Не си заслужава.Повече нищо на Макадамия няма да си купя.![]()
![]()
А ти какъв крем на Лореал си намерила?Може ли линк?![]()
Нещата на Макадамия са за по - третирани коси и затова изглеждат нормални. Знам, че маските на Лорис повечето хора не ги харесват, но аз си чувствам косата по - добре от балсама на Макадамия.
btw сега като се сетих за маските на Лорис открих съставките на шоколадовата, предполагам и на другите е същия състав и понеже съм скарара с химията искам да ви питам кое е силиконово?
Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Caramel, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cyclopentasiloxano and Dimethiconol and Dimethicone Crosspolymer, Parfum ( Fragrance), Hydroxyethyl Urea, Polyquatemium-7, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben and Propylparaben, Theobroma Cacao (Cocoa Butter), CI 191410 (Yellow 5) + CI 15510 (Orange 4) + CI 42090 (Blue 1), Disodium EDTA, Methylisothiazolinone and Methylchloroisothiazolinone, CI 191410 (Yellow 5), Citric Acid. *Parfum (Fragrance): Benzyl Alcohol, Coumarin
купих си 3 ампули против косопад - професионални, та да видим... ще ги слагам на 2 пти