- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета бихте ли го направили с девствен ?
Не беше предназначено за теб.
Личи си, ама друг път. Не искам да ви обидя, но наистина сте смешни. Може би жена на 30-40 ще има нужния опит не само сексуален, но и житейски (най-вече) да познава кой с какво се е е*ал след 2 разговора, но при вас е просто пародия. Не сте попаднали на такъв, не знаете. Момчето, за което споменах преди няколко поста нямаше нищо девствено в държанието си, ама нищо. Нито в подхода, нито в думите, нито в държанието като цяло, нито се е червял смутено, нито се е ужасявал от момента, нито ми е търсил клитора в задника /за бога/, нито е бил някакъв убийствен задръстеняк, да не говорим пък да е свършил на 3тата секунда или да се е чудил кое е напред, кое е назад. Говорите много наизуст.
Доскоро пък с един мой приятел бяхме убедени на 100%, че едно момче е девствено по държанието му, но изненада: оказа се, че не е и дори е имал връзка с бая секс. Шок. Хората не са отворени книги дори за психолозите, които кажи речи с това се занимават, но за вас със сигурност всичко е ясно понеже на 15-18 имате такъв гигантски житейски опит, че никой не може да ви стъпи на малкия пръст. Беше ирония.
Това с обучението е смешка също. Всичко е до напасване. Абсолютно всичко. Един пич, който с бившата си се е научил, че е яко да хапеш момичето за зърната и клитора, да се движиш с еди кое си темпо, различно от това, което аз харесвам, е също толкова подлежащо на обучение, колкото момче, което за пръв път пипа коте. Дори напротив. Някой, който е навикнал на мацката да и харесва нещо определено доста по-трудно ще отвикне да го прави.
Това, че някой е задръстен и затова е девствен, не прави всички девствени задръстеняци автоматично.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
И аз те обичам.
Иначе този път мнението ти ми допада.
SisiStrange и VampireLover3, DragonLady спокойно може да се замисли над това,което сте написали.
1. Не на теб поринцип проблема ти е малко по-друг.Прекалено голямото самочувствие и невероятният опит на едно 18 годишно момиче както и търсене на оправдание само и само да замаскираш желанието някой да те дърпа като каручка,защото все пак си независима,не е изключено дори и сама да не забелязваш този факт и да се самонавиваш,че просто не съществува (надявам се да не разтълкуваш това като лична нападка към теб,ти си просто една представителна извадка в случая).
2. Нямал съм пълното желание.Не си ме предизвиквала чак толкова. Например Дриймърката знае какъв културен (или некултуен) простак мога да бъда,когато ме предизвикват въпреки че и тя не е видяла и част от пълният ми капацитет.
3. Вече се чудя дали в този форум преди да се напише мнение даденият човек обмисля това,което цитира.Оня път Дриймърката ми се опищя тука не за друго, а защото взех че се съгласих с нейно мнение,но тя реши друго, а сега пък ти ми разправяш как не си била против нещо,което е мнение отправено към DragonLady
И като последно аз пък искам да задам тези въпроси на теб като толкова ги познаваш нещата:
Няма да ти отговоря дали си права или не.Нека ти е любопитно.Просто ми е интересно да знам за себе си дали наистина познаваш или си чешаш пръстите само![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 11-04-2012 на 07:58
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Никога пък такова нещо не ми е било критерий за това става ли някой или не става. Била съм с 2-ма девствени, като единият ми беше първи и на мен, и честно казано не съм останала разочарована, дори го намирам за вълнуващо преживяване. Но това мнение произлиза от моя опит. Всичко е персонално![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Дам, разбира се, че ти ме познаваш доста по-добре от най-най-близките ми хора, за да кажеш какъв ми е проблемът. Sure. С дриймърката си приличаме доста повече отколкото можеш да си представиш, но аз изглаждам тези черти в характера си, защото съм намерила важен човек, с когото трябва и искам да се съобразявам. Тя ще го направи също, когато открие нейното момче.
Не считам за необходимо да ти отговарям повече.
Най-добрият ми приятел в общи линии беше пич и преди сефтето си, но оттогава има огромна разлика в поведението - много по-настъпателен, много по-сигурен, много по-харизматичен за момичетата.
Неговият най-добър приятел пък е пълно олицетворение на думата "джентълмен"... и продължава да е така и след въпросния първи път, но сега е в пъти по-циничен (в добрия смисъл на думата). Знае как да си защитава интересите и да не му се качват на главата.
Двамата ги давам като примери за незадръстени девствени, но и при двамата можеше да се каже кога са били и кога - не.
Интересно как пък оня ден на един купон влиза много добър приятел на моя приятел в стая с 2 момчета и 2 момичета, които са абсолютно непознати за него. На края на вечерта каза: "Лелее, тия колко бяха девствени, човек." Познава се и още как. Не със 100%-ова сигурност, но се познава.
Не съм казала, че всички девствени са задръстени, а че има разлика в поведението преди и след натрупването на опит (забележете, че не казвам преди и след първия път).
Това е. Аз повече няма да пиша. С мнението си засягам нечие его (вашето, на приятели, на гаджета, на бивши гаджета) и не спирате да нареждате и не виждам градивното в това.
Имаш ли да казваш нещо по темата или това беше просто едно лирично отклонение.Ако имаш да казваш кажи.Ако нямаш продължавай да четеш темата докато не проимаш и продължавай да търсиш богове в секса
PinkPan7her имаш 9588.Голяма чат от тях съм ги прочел в различни теми.А аз съм човек,който му е интересно човешкото мислене.Все мога да си направя някакви изводи от дадени случки и събития.Кажи ми кога ти си направила например първата крачка или си поканила някое момче на заведение или си казала къде да е.Май няма такива случай.Може би просто поради желанието да се чувстваш специална като те свалят и да не се унижаваш.Къде къде по-лесно е да си дар на някого.А това за леле тия колко бяха девствени си е някаква смешна реплика използвана за щяло и нещяло,която Сиси с поста си обори напълно като каза за момента,в който са мислели едно момче за девствено пък се оказало съвсем другоядче.Помисли си само и за твоите най-добри приятели.Ако всички момичета разсъждаваха по твоя начин нямаше ли все още да са си девствени и то не защото са лоши хора или некадърни, а просто,защото някоя си решила да си прави грешните изводи и да не им даде и грам шанс,защото на нея нямало да и е хич готино.А е можело да се каже,защото си знаела разбира се.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 11-04-2012 на 08:39
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
А, да.
И преди да ме обвиниш, че АЗ не разбирам кое за какво е, прочети си моля те първата забележка (това, което съм цитирала) и ми кажи дали си разбираш. Ако ми се направиш на много отворен, искам да ми извадиш главното изречение удебелено + подчинените и да ми кажеш кое подчинено към коя част е. Аз го разбрах, но не съм длъжна по 5 минути да чета 5 реда, защото, видиш ли, мисълта ти е толкова разбъркана в главата, че не можеш да построиш едно изречение.
Аз само да добавя, че има хора, които просто са по-спокойни и пренебрегват другите. И аз съм го правил. Ще дам пример как седим някаква компания предимно от 23-25 г и има няколко женски на по 16-17. Еми никой не им обръща внимание, защото просто на никой не му се занимава с под двадесет годишни. Бягаме към по-дъртите. Лично на мен и на моите авери много рядко, ама много рядко някоя по-малка да ни вдъхне някакво доверие и зат'ва никой не се и занимава с тях. Не си заслужава.
^И правилно правите. За чий ще обръщате внимание на момиченЦА на светлинни години от вас?
Аз съм девствен!И май аз съм единственият тука(
Гледам, в тая тема дамите са много напреднали във тази йерархия и ако може да споделят своя опит, кое, как се прави и къдеМоже и устно и със картинки и със чертежи! Да знаем просто!
После да нямаме разминавания в леглото с други какички - "що незнаеш", "що неможеш" и т.н
Все пак, да си имаме уважението
![]()
Sisi не се хаби, видяло се е че няма смисъл да обясняваш на девойчетата, те са с такова самочувствие вече, че просто няма идея.
Мен ми е много любопитно дали с такава настървеност и убеденост, ще ми отговаряте, ако това нещо го говорихме на 4 очи и нямахте по 1 час да мислите какво да напишете и как да изпъкнете.
Ти да не беше пил, като го писа това ? Нито става въпрос за това дали съм праВ или не, нито беше предназначено към теб.
Не ни е отнемало по 1 час да измислим нещо. Тая тема е била дъвкана и преди и мнението не ми се е променило.
Щом ти е толкова любопитно, кажи дата и час и като си дойда ще прехвърлим разговора на живо.
Пхахах.
Аз поканих бившия ми да излезем.
Сегашният ми приятел ми беше казал "Заминавам за Турция, като се върна, може да се видим. Ако ти стиска, де." Познай кой му писа да излезем първи път, кой инициира контакт за втора среща. Поканих го на кафе, след което го замъкнах да ядем суши. Ха, познай кой кого целуна за първи път. Нормално, защото аз му се бях дръпнала първите два пъти поради определени съображение. Познай кой се самопокани на часа му по кормуване? Кой направи крачката към секса? Естествено, той се беше постарал дотолкова, че да не мога да си стоя на дупето в негово присъствие.
Усещаш ли всяко от тези неща като юмрук в челюстта?
Не ме познаваш, момченце. Не ме познаваш. Аз съм от тези, които се наслаждават на играта. На флирта. На местенето на фигурите. Ти ми подаваш топката, но аз ти я връщам... играя роля. Но тя никога не е пасивна.
Сиси не ме е оборила. С поста си Сиси каза, че тя не улучва. Как това засяга мен?![]()
Не искам да пиша, но ми е толкова кеф да затапвам някого, който мисли, че ме познава. И го затапвам с факти, не с твърдения![]()
![]()
PinkPan7her за друго нямаше ли за какво да ме зачекнеш та ще ме водиш на час по български език.Първо завърши ти.
draid и ти ли ще си третият недоразбрал
Напълно съм съгласен с твоите мнения в темата. Просто те цитирах,защото исках да задам на Пантерата същите въпроси за мен, а не ми се повтаряха.А коментара под цитата беше отправен напълно и единствено към нея![]()
А ти защо не вземеш да си признаеш, че си сгрешил за нея, а? Що не и отговориш на поста както тя отговори на твоя?
Защото не ти стиска, затова.
Последно редактирано от Niakoitam : 11-04-2012 на 08:55
Още ли не си осъзнал, че тя няма нужда от адвокат?
Тогава не виждам смисъла да се месиш![]()
http://www.smehomania.com/fun-jokes/...-snimkite.html
Което пак са глупости, ака кой да чуе..