.
Затворена тема
Страница 117 от 121 ПървиПърви ... 1767107113114115116117118119120121 ПоследнаПърви
Резултати от 2 901 до 2 925 от общо 3024
    Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от kalioreo Виж мнението
    На колко време е най-добре да се боядисва косата?
    Колкото е възможно по-рядко.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от kalioreo Виж мнението
    На колко време е най-добре да се боядисва косата?
    Когато видиш, че има нужда от освежаване на цвета, корените ти са избили и т.н. , но нека има поне 2 седмици най - малко между боядисванията.

Супер фен Аватара на lqlq89
    Аз сега съм с маска. В корените ракия с коприва, имам половин литър от лятото. И по дължината стимулант, че нямах малко от пшеничен зародиш. Ще стоях поне до 4-5 часа.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Banned Мега фен
    направих си пак същата маска и след баня ще сложа от ампулите

Аз пък вчера си измих косата, защото трябваше да изглеждам ослепително и да си я правя. И си развалих режима пак ... нe знам кога ще го възстановя.Иначе и на мен ми се иска да си направя маска днес ама ...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Благодаря за информацията . В понеделник ще кажа на татко да мине да ми вземе. Не е задължително да съм се обадила преди на отиде, нали ?
    не

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Аз пък вчера си измих косата, защото трябваше да изглеждам ослепително и да си я правя. И си развалих режима пак ... нe знам кога ще го възстановя.Иначе и на мен ми се иска да си направя маска днес ама ...
    Аз пък какво да кажа за този режим на миене.Още не мога да го възстановя.От юни месец я мия по 3 пъти седмично и до ден днешен я мия така.Не знам,защо,но ако трябва да я мия 2 пъти в седмицата,то тогава трябва задължително да й правя вафлички в корените,иначе без тях на втория ден е за миене.Пък хич не ми се иска да я горя всяка седмица.Уф..

Banned Мега фен
    ампулите много ми харесва как миришат

Така, аз ще споделя проблемът с моята гадна коса...
    Предварително ви казвам няма никакъв обем. Изпробвах различни неща, но косата ми седи както обичайно сплескана :Д Може би е защото се изправям всеки ден. Лесно се омазнява и за това я къпя всеки ден. Много цъфти.
    Ако може да ми препоръчате нещо за обем или да спре да цъфти толкова много. Сега ще я подстригвам и пак ще стане къса

Цитирай Първоначално написано от M_smile Виж мнението
    Така, аз ще споделя проблемът с моята гадна коса...
    Предварително ви казвам няма никакъв обем. Изпробвах различни неща, но косата ми седи както обичайно сплескана :Д Може би е защото се изправям всеки ден. Лесно се омазнява и за това я къпя всеки ден. Много цъфти.
    Ако може да ми препоръчате нещо за обем или да спре да цъфти толкова много. Сега ще я подстригвам и пак ще стане къса
    Против цъфтене си вземи някакви кристали и си мажи краищата със зехтин/пшенично масо/арганово масло, за обем вафлички/тупиране,но не ти препоръчвам мнг.. шампоаните за обем НЕ действат (казвам го от личен опит) .. ако мислиш,че косата ще спре да се омазнява ако я миеш всеки ден се лъжеш и btw ИЗОБЩО не е полезно всеки ден.. МАХ 2 пъти седмично !

Супер фен Аватара на fizzyg
    Аз си направих маска с горчица на прах и зехтин. Масажирах си скалпа само 1мин (с горчицата,защото става на малки топченца и масажира). Ще стоя 3 часа,в 8часа ще се мия.

Град
    Пловдив
    Тая горчица на прах продава ли се в хранителните магазини,тея по-малките,или само в големите вериги да я търся?

Продава се и в малки магазини.

Супер фен Аватара на wiiwa
    Titinka От Пловдив си,нали ? Можеш ли да ми обясниш къде се намира магазин Зара, за козметика за коса, на центъра ? Или поне някъде в в близост до центъра/съединение. Разбира се ако го знаеш.

Град
    Пловдив
    Titinka От Пловдив си,нали ? Можеш ли да ми обясниш къде се намира магазин Зара, за козметика за коса, на центъра ? Или поне някъде в в близост до центъра/съединение. Разбира се ако го знаеш.
    Да,от Пловдив съм.
    Еми най-близкия магазин на Зара е на пешеходния мост.Тръгваш от съединение към моста и накрая на пешеходния мост от дясната страна се намира.То има табела ще го видиш.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Продава се и в малки магазини.
    Мерси,утре ще проверя в нашия.

Цитирай Първоначално написано от titinkaa Виж мнението
    Да,от Пловдив съм.
    Еми най-близкия магазин на Зара е на пешеходния мост.Тръгваш от съединение към моста и накрая на пешеходния мост от дясната страна се намира.То има табела ще го видиш.
    Благодаря, утре ще мина да проверя за арганово масло и дали продават от професионалните продукти на Лореал.

Град
    Пловдив
    Благодаря, утре ще мина да проверя за арганово масло и дали продават от професионалните продукти на Лореал.
    Мисля,че имат от професионалните на Лореал,щото миналия път като ходих за четка за коса и видях в магазина,че имаха даже на Cristian of Roma продукти.

Утре ако баща ти вземе шампоана на Тианде,пиши тук във форума да ми кажеш на каква цена е.
    Последно редактирано от titinkaa : 11-04-2012 на 17:20

Доста време не си бях правила маски, но сега съм си сложила жълтък, зехтин и мед. (sun) ))
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Тая горчица на прах продава ли се в хранителните магазини,тея по-малките,или само в големите вериги да я търся?
    Ами аз не съм си я купувала от тук,но във по-големите вериги магазини със сигурност ще има. А и в кварталните може,зависи колко са заредени

Уаау,в магазин на Зара ли има продукти за коса? Интересно..Вива,ако може,после сподели дали има голяма разлика в цените от златна рибка

Мисля,че имат от професионалните на Лореал,щото миналия път като ходих за четка за коса и видях в магазина,че имаха даже на Cristian of Roma продукти.

Утре ако баща ти вземе шампоана на Тианде,пиши тук във форума да ми кажеш на каква цена е.
    Добре

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1585765
    Написах в Гугъл ''маски с арганово масло'',катоси бях наумила купешки маски,които съдържат такова (напр. Макадамия)
    и попаднах на това. Сметнах за интересно и вие да го прочетете

Град
    Пловдив
    Като си купя горчица,ще си направя тази маска http://bgstylezone.blogspot.com/2012...post_4089.html

Ммм,тази маска е много интересна. Другата неделя само да не забравя ще я направя! :Д

Днес се поразрових повече за това арганово масло, което виждам, че тук често коментирате. Стана ми интересно и тези дни ако имам време ( и останали средства, де) ще си купя и аз. Исках да ви питам само в корените ли се слага или може и по цялата коса? (аз имам много суха коса)
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си