.
Резултати от 1 до 25 от общо 444

Threaded View

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    не знам кой от вас реши, че ямбол не е село?
    село е...и то доста противно, предлагам всички села да се изгорят до основи, ако може със селяните вътре, благодаря!
    По противни са ми селяците като теб, които са дошли с каруците от село и се мислят за големите граждани. Залагам си БМВ-то, че цялата ти рода до девето коляно са селяни, дошли от някакво забутано село. Ела го изгори Ямбол като си толко ербап, чакам те. Ама ще си останеш само с писането по форумите и солидният аргумент "Аз съм от София". Ми то всеки селянин може да каже, че е от София и какво от това? Ебааааааааааси гордостта, да си от София...

Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    Ти не само си стигнал дъното ами и копаеш надолу бе утайко Мазохист ли си не знам какъв си..
    Дъното си го стигнал ти откакто си се родил. Тъп, прост, беден, нереализиран, лъжлив комунист и живееш в панелка...то от тва по-надолу и да копаеш не можеш да стигнеш.

Цитирай Първоначално написано от FunkyPie Виж мнението
    леле,леле
    честно
    ти не разбра,че те смазахме от подигравки и те хванахме в кви ли не лъжи
    ти..колко си прост ти личи,щом все още пишеш
    и да,след твоя пост (който след малко ще сложа) искам снимка!
    много баровско звучиш,ама си ебахти селото заебано в гъзъ на торбалан
    айде сладък,снимки:

и ти да си на тях!

Ти па ква си, че снимки да ти давам ма? Смазали сте вие...форумни мишки силни само по форумите. Колкото и да църкате грам не може да ме засегнете по какъвто и да е начин. Нека съм селянин, нека живея в голям апартамент в Ямбол, нека си карам БМВ-то, нека си изкарвам яките кинти, нека да чукам най-яките пички, па вие ме смазвайте във форона.
    Последно редактирано от Afternoon : 11-06-2012 на 13:26

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си