.
Отговор в тема
Страница 12 от 18 ПървиПърви ... 28910111213141516 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 444
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Факт е, че ти пишеш по форумите "кзл", а не си стъпвал на нито едно дерби, не си ходил на нито един мач на кочината, имаш се чорбар и много ти знае устата по отношение на неща, които са ти много далечни, а си един смешен девствен минет. :*
    не ми отговаряй повече, не са виновни селяните или софиянците, че ти си мишок...
    Не всеки има средства и възможност да ходи на дербита от Варна до София...
    Ако живеех в София, мислиш ли, че нямаше да ходя редовно по мачовете? Щях да ходя, но не и когато живея на 500км и трябва да пътувам по 14 часа минимум и да давам по 50 лева за път всеки път...
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MaLyKoLiU Виж мнението
    Не всеки има средства и възможност да ходи на дербита от Варна до София...
    Ако живеех в София, мислиш ли, че нямаше да ходя редовно по мачовете? Щях да ходя, но не и когато живея на 500км и трябва да пътувам по 14 часа минимум и да давам по 50 лева за път всеки път...
    Дреме ми на к'ура, бе, к'во ми се обясняваш?!
    Като немаш средства да ходиш по мачове, нема да пишеш кзл по форумите...точно ти.
    Както и да е, казах как стоят нещата и се придържаме към темата - Ямбол :Д

Banned Голям фен
    не знам кой от вас реши, че ямбол не е село?
    село е...и то доста противно, предлагам всички села да се изгорят до основи, ако може със селяните вътре, благодаря!
    По противни са ми селяците като теб, които са дошли с каруците от село и се мислят за големите граждани. Залагам си БМВ-то, че цялата ти рода до девето коляно са селяни, дошли от някакво забутано село. Ела го изгори Ямбол като си толко ербап, чакам те. Ама ще си останеш само с писането по форумите и солидният аргумент "Аз съм от София". Ми то всеки селянин може да каже, че е от София и какво от това? Ебааааааааааси гордостта, да си от София...

Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    Ти не само си стигнал дъното ами и копаеш надолу бе утайко Мазохист ли си не знам какъв си..
    Дъното си го стигнал ти откакто си се родил. Тъп, прост, беден, нереализиран, лъжлив комунист и живееш в панелка...то от тва по-надолу и да копаеш не можеш да стигнеш.

Цитирай Първоначално написано от FunkyPie Виж мнението
    леле,леле
    честно
    ти не разбра,че те смазахме от подигравки и те хванахме в кви ли не лъжи
    ти..колко си прост ти личи,щом все още пишеш
    и да,след твоя пост (който след малко ще сложа) искам снимка!
    много баровско звучиш,ама си ебахти селото заебано в гъзъ на торбалан
    айде сладък,снимки:

и ти да си на тях!

Ти па ква си, че снимки да ти давам ма? Смазали сте вие...форумни мишки силни само по форумите. Колкото и да църкате грам не може да ме засегнете по какъвто и да е начин. Нека съм селянин, нека живея в голям апартамент в Ямбол, нека си карам БМВ-то, нека си изкарвам яките кинти, нека да чукам най-яките пички, па вие ме смазвайте във форона.
    Последно редактирано от Afternoon : 11-06-2012 на 12:26

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Ейц ... и продължава.
    Деба, колко си жалък. Ама много!
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Мега фен Аватара на FunkyPie
    Цитирай Първоначално написано от Afternoon Виж мнението
    По противни са ми селяците като теб, които са дошли с каруците от село и се мислят за големите граждани. Залагам си БМВ-то, че цялата ти рода до девето коляно са селяни, дошли от някакво забутано село. Ела го изгори Ямбол като си толко ербап, чакам те. Ама ще си останеш само с писането по форумите и солидният аргумент "Аз съм от София". Ми то всеки селянин може да каже, че е от София и какво от това? Ебааааааааааси гордостта, да си от София...

Дъното си го стигнал ти откакто си се родил. Тъп, прост, лъжлив комунист и живееш в панелка...то от тва по-надолу и да копаеш не можеш да стигнеш.

Ти па ква си, че снимки да ти давам ма? Смазали сте вие...форумни мишки силни само по форумите. Колкото и да църкате грам не може да ме засегнете по какъвто и да е начин. Нека съм селянин, нека живея в голям апартамент в Ямбол, нека си карам БМВ-то, нека си изкарвам яките кинти, нека да чукам най-яките пички, па вие ме смазвайте във форона.
    прочети черното и си дочети коментара
    залагаш си БМВ-то,щото нямаш такова
    или имаш детска количка?
    Последно редактирано от FunkyPie : 11-06-2012 на 12:29
    Shut your mouth 'cause you're talking too much
    And I don't give a fuck anyway
    Everyone is fuckin' with my head now
    Don't stop fuckin' with my head now
    You're fuckin' with my fuckin' head now
    Цитирай Първоначално написано от ilovedeath Виж мнението
    А FunkyPie е кенгуру.
    мда,добем добре ще е да го знам

Banned Голям фен
    Нема кво да си дочитам, ма. Смерт за форумните мишки! Смерт за комунизма! Смерт за шопите! Казах!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    А ако не съм дошъл с каруцата, какво правим??? Имам снимка на прабаба ми и прадЕдо ми на жАлтите павета след първата световна война... верно не може да се сравни с апартамент в центъра на Ямбол. : (
    Въпроса не е толкова в това от къде си? Не съм аз човека, който парадира с БМВ и апартамент в центъра на ямбол, както и че Доктора от СЗ (?!?!) ми е личен приятел и т.н ахахахаххаха

Супер фен Аватара на RedArmy
    Ямбол, ти си мултифункционален бе. Хем си караш БМВ-то, хем ходиш по гонки, хем въртиш бизнес в София, хем чукаш най-яките пички, хем си на най-яките партита... хем киснеш по 24 часа във форона

Я кажи за бизнеса, какво внесе последно твойта фирма "Кражби-разпродажби"? Да завиждаме и да кълнем, ние, мизерните бедняци от крайните квартали
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Нема кво да си дочитам, ма. Смерт за форумните мишки! Смерт за комунизма! Смерт за шопите! Казах!
    щот не можеш
    А FunkyPie е кенгуру.

ти май просто не разбираш,че никой не ти вярва на
    1.големия апартамент в центъра на ЯМБОЛ (да ве,ЯМБОЛ,правилно прочетохте)
    2.БМВ-то ти
    3.парите ти (печатани на принтер в книжарница)
    4."яките пички" (които да не би да наричаш ръцете си?)
    5.ебахти бизнеса в не знам си къде
    А FunkyPie е кенгуру.

Мега фен
    понеже все говорите за села, селяни и кореняци софиянци и т.н само да вметна, че по времето на вашите баби дядовци, а може би и дори по времето, когато вашите майки и бащи са били малки повечето квартали на София са били СЕЛА
    Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 11-06-2012 на 12:38
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Banned Голям фен
    А ако не съм дошъл с каруцата, какво правим??? Имам снимка на прабаба ми и прадЕдо ми на жАлтите павета след първата световна война... верно не може да се сравни с апартамент в центъра на Ямбол. : (
    Въпроса не е толкова в това от къде си? Не съм аз човека, който парадира с БМВ и апартамент в центъра на ямбол, както и че Доктора от СЗ (?!?!) ми е личен приятел и т.н ахахахаххаха
    Кво правим, ми значи си дошъл с галошите пеша и си бил толко беден, че си нямал и каручка даже. Покажи я тая снимка, аз показах мой снимки в агитката на Левски и доказах, че не лъжа. Никой досега не е показвал снимки ама иначе всички сте много големи...големи палячовци! Че и ще ме карате да си снимам апартамента и БМВ-то, ма кви сте вие, че да ви се връзвам на акъла бе. Стойте си там в миризливите и мизерни панелки, забутани на путката си майна в някой краен Шопски квартал и тихи ви искам!

ако беше нормален човек,ти щеше да сперш да пишеш
    но явно продължаваш да претендираш че си много богат и не знам си къв
    без да те видя на живо с всичките тея неща няя как да стане
    (въпреки,че ще наемеш апартамента за деня,колата и нея..пари ще ползваш от фейковете дето ги пилееш по чалготеките,а пичките ще си ми ги показал още като се видим)
    А FunkyPie е кенгуру.

Май много малко хора осъзнават, че човек сам избира дали да живее като селяк или не, без значение дали живее в село Микрево или в София. Друг е въпроса, че когато някой се премести от село в големия град би трябвало да се съобразява с новата обстановка, а не да продължава да живее като на село и да си хвърля боклуците в реката под тях примерно. И все пак има места в които простащината и селящината са нещо нормално и ЯМБОЛ е едно от тях

Banned Голям фен
    Ямбол, ти си мултифункционален бе. Хем си караш БМВ-то, хем ходиш по гонки, хем въртиш бизнес в София, хем чукаш най-яките пички, хем си на най-яките партита... хем киснеш по 24 часа във форона

Я кажи за бизнеса, какво внесе последно твойта фирма "Кражби-разпродажби"? Да завиждаме и да кълнем, ние, мизерните бедняци от крайните квартали
    Сори, че имам живот за разлика от теб и мога да съчетавам работата с удоволствието. Ти да не си мислиш, че кисна по цял ден при Киров, когато има поръчки внасям, когато няма си щракам с БМВ-то и си правя квото си искам. Работата ми е точно за няколко часа и то предимно сутрин. Не правя дюнери по 12 часа, като някой хора тук. По 24 часа не кисна ами имам лаптоп и по всяко време, където и да съм, мога да вляза и да се позабавлявам с вас, мойте форумни шутове, велiките и могъщи шопи, живеещи в панелки, бедни и нереализирани, но все пак шопи! И гордеещи се с това!

Сега се сетих, Ямбол, искам да оградиш с кръгче точно къде си ти на снимките, които пусна Предполагам щом ги пускаш значи все пак те има на тях, нали?
    Или го направи моментално или изчезни светкавично като гущер на дъжд

Banned Голям фен
    ако беше нормален човек,ти щеше да сперш да пишеш
    но явно продължаваш да претендираш че си много богат и не знам си къв
    без да те видя на живо с всичките тея неща няя как да стане
    (въпреки,че ще наемеш апартамента за деня,колата и нея..пари ще ползваш от фейковете дето ги пилееш по чалготеките,а пичките ще си ми ги показал още като се видим)
    Не съм нормален да, щото няма да си мълча като някакви жалки нищожества лъжат най-нагло по мой адрес и ме обиждат. Отрепките полудяха от завист точно след като направих на една стотинка мизерните панелки в които живеят. Серат кръв бедняците, че не могат да си позволят по-хубаво жилище, а някакво провинциално момче може да живее в огромен апартамент на центъра на съвсем приличен областен град.

Сори, че имам живот за разлика от теб и мога да съчетавам работата с удоволствието. Ти да не си мислиш, че кисна по цял ден при Киров, когато има поръчки внасям, когато няма си щракам с БМВ-то и си правя квото си искам. Работата ми е точно за няколко часа и то предимно сутрин. Не правя дюнери по 12 часа, като някой хора тук. По 24 часа не кисна ами имам лаптоп и по всяко време, където и да съм, мога да вляза и да се позабавлявам с вас, мойте форумни шутове, велiките и могъщи шопи, живеещи в панелки, бедни и нереализирани, но все пак шопи! И гордеещи се с това!
    Можеше да бъдеш по-идеен, Юлка. Можеше да кажеш че пишеш от бордовия на БМВ-то и то докато караш с 220 по магистралата Разрешавам ти да го използваш когато те сгащят натясно в някой друг форум Сигурен съм че не след дълго ще се случи защото ти лъжеш на 100 различни места

Мега фен
    Afternoon

не че искам да ви се меся в спора или нещо ама то в ямбол освен гарги и мъгла нищо друго няма, една панелка в центъра сигурно струва 15 хил. лв няма база за сравнение просто, колко струва една къща в ямбол и един ап. в софия ...
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Banned Голям фен
    Или го направи моментално или изчезни светкавично като гущер на дъжд
    Като на олигофрен специално за теб ще ги оградя, ето:

http://alfa.kachi-snimka.info/images/rgh1352210161z.jpg

http://alfa.kachi-snimka.info/images/klz1352210191r.jpg

http://alfa.kachi-snimka.info/images/rgh1352210216c.jpg

http://alfa.kachi-snimka.info/viewer...352210260v.jpg

Мега фен
    тука изригнах
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Afternoon

не че искам да ви се меся в спора или нещо ама то в ямбол освен гарги и мъгла нищо друго няма, една панелка в центъра сигурно струва 15 хил. лв няма база за сравнение просто, колко струва една къща в ямбол и един ап. в софия ...
    Ами като не искаш защо се месиш? Ти ходил ли си някога в Ямбол, че говориш? Или даже на снимка не си го виждал? Няма спор, че в София в ЦЕНТЪРА апартаментите струват по-скъпо. Моят апартамент е 105кв.м на ул. Д.Благоев 17 вх.в ет.4 ап.80 на 100 метра от центъра. Не е панелка и е оценен на 100 хиляди лева. А дори най-жалките панелки в крайните квартали почват от два пъти повече, oтколкото ти каза, т.е от 30 хиляди лева. Затова не се обаждай като не разбираш...

Като на олигофрен специално за теб ще ги оградя, ето:

http://alfa.kachi-snimka.info/images/rgh1352210161z.jpg
    Това като му дам zoom ми прилича на патока Доналд
    И нямаше нужда да се ограждаш на снимките, на които ясно се виждаш, понеже си само ти и още некъв ямболски ръб смазан

Мега фен
    виждам, че няма смисъл да пиша повече
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Afternoon

Пропусна да споменеш циганите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си