- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Култовата снимка... 16+
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Колкото и да му даваш zoom не може да се види ясно, понеже снимката е правена от далеч, малоумник. Но специално заради теб се оградих, понеже си олигофрен и отново искаш да ме изкараш, че лъжа. Както искаше да изкараш, че съм се хвалил с говорители за хиляди левове в Бгаудиоклуба и със скъпи колко в Тунинга. Жалко, че не можа да дадеш доказателства.![]()
Цигани има навсякъде, във абсолютно всеки град и село. В Ямбол има една циганска махала, която не е особено голяма и едва ли има повече от 5-6 хиляди цигани. Това е при условие, че градът по официални данни е 80 хиляден. А в Шопия знаеш ли колко ДОСТА повече мангали има?
Последно редактирано от Afternoon : 11-06-2012 на 13:11
Нали съм дал адрес, не четеш нещо ми се струва? А снимки на БМВ-то и на апартамента няма да правя. В момента съм извън града и въобще нямам намерение да се връщам специално за да им правя снимки, за да мога да докажа на някакви рандоми във форона. Давал съм снимка на БМВ-то в една друга тема, намери я след като си толко любопитен. И стига с тая къща, нямам къща. Само селяците живеят в къщи. Аз имам апартамент.![]()
Момченце, ти си клиничен случай бе. Написал съм 105 кв.м. какво не можеш да разбереш? Какви ти 10,5 кв.м? Чисто и ясно съм написал колко ми е голям апартамента. Не можеш да разбереш с едната си мозъчна гънка ли? Айде стига си се правил на тъп, молим. В боксониери живеят само бедняците като теб, даже няма те питам колко ти е голяма панелката защото знам, че ще ме излъжеш. Но съм сигурен, че е не повече от 50 кв.м.![]()
Ти освен на тва гостуване в Сливен (което е доста далеч от Ямбол), другаде ходил ли си? Аре нека не е в чужбина, но поне някоя твоя снимка от Герена дай? Или от дербито.
Последно редактирано от DarkTemplar : 11-06-2012 на 13:17
Welcome to the Jungle...
Тцтц, а всичко започна с една "невинна" снимка, тука модератори няма ли?
Сензационни разкрития по темата! Ямболския милиардер работи като тестер в нелегална нарколаборатория в Ямбол. На него се тестват всички психотропни вещества, което обяснява странното му поведение
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4809651![]()
Юлка, има ли, а? Бодеш ли стабилно? Знам че си се запасил за цял живот преди да ви хванат
Ей, ако знаех че ше се скриеш като мишка, след като ти задам тоя въпрос, щях да го направя по-рано![]()
Последно редактирано от RedArmy : 11-06-2012 на 13:30
Нали се сещаш, че не съм спрял олигофрен като теб и не кисна постоянно във форона? Влизам от време на време, затова няма как да ти отговарям веднага. Ако не виждаш става въпрос за село Тенево, а не за Ямбол. Наркотици през живота си не съм употребявал и Господ ми е свидетел. Нещо не ти мина шегата...
Казах го вече хиляда пъти - защото ме дразнят завистниците, които нямат 1 стотинка и живеят в панелки. Няма как да си мълча след като някакъв такъв комплексар, като теб, лъже гнусно по мой адрес, защото го е яд, че живея в огромен апартамент а не в мизерна панелка. Сърди се на съдбата мойто момче, аз не съм ти виновен.
сега ми кажи,че в панелките няма големи апартаменти![]()
даже 3 минути му отдадох
сиг много са го били като малък,че да изгуби толкова клетки
По-добре замълчете завинаги, понеже сте жалки завистливци.![]()
Тоя е нереален! Не може да има такъв демент и да не са го прибрали за изследвания.
апартамент в центъра на Ямбол...
И пак сигурно дава фалшиви адреси. Последния път даде друг адрес и когато пратихме хора да го проверят се оказа, че изобщо няма такъв.
Grumpy old madman
мхм,ямболец
има в 3 града в бг с такава улица,ама не уцели града