- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- В какво живеете в къща или в блок?
къща
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Селяните - в къщи. Мижитурките и отрепките - в панелки. Тва е, точка. /lock
Аве кетук нещастен, мама ти да еба, кво се имаш тука за най-важния бе, гнидо проста?!
Я вземи се покрий моля ти се, че стана вече не смешно, ама трагично твоето положение. Селяците били в къщи.. а бе, сериозно ли? Е за тва ли половината и повече Холивуд се бутат да си купуват къщи? Или и те са селяни? Даеба и простия дет си даеба.. Ти имаш ли представа, че една хубава, голяма къща струва много повече от мухлясалия апартамент, в който живееш?
Деба и тъпото насекомо дет си.
Аре, мир.
WindScar <3333
В къща живея и не мисля да оставам в тази държава по-нататък.![]()
Ъм, само да попитам - ти в къща ли живееш или в панелка, че се засегна толкова? Все още не разбирам какво съм ви виновен аз, че съдбата е била неблагосклонна и ви е набутала да живеете в къщи и панелки. Тва е доста гадно, но не си го изкарвай на другите хора, моля. "Половината Холивуд" си живеят в Холивуд, където преобладават блоковете. Все пак ЛА е град а не село. Къщите преобладават в селата и в тях живеят само селяните. Защо в най-тузарският квартал на Ню Йорк (Манхатън) няма къщи, ПИТАМ?
Последно редактирано от Afternoon : 11-06-2012 на 16:38
охо
ако четеш там ще искаш да не си го виждала тоя кретен![]()
така, живея в къща.. а ти в кво живееш? в нова кооперация ли??!![]()
Мойто момче, точно новите строежи са най-селските и просташките, точно те няма да издържат повече от 10 години.. точно в тях сте набутани всички селяни и някои социално слаби, щот част от жилищата се дават като общински..
И не ми се хвали къде живееш и как ние сме селяни, щото всичко е с парите на мама и тате нали?
Тъпата ти главица не е достатъчно продуктивна ,за да изкарва достатъчно пари, нали?
Нито пък имаш физическите възможности да бъдеш хамалин или нещо подобно.. така че нямаш ни най-малко право да се хвалиш с това къде живееш.
И само не ми казвай,че си на 21-24 и работиш нещо и т.н. и т.н. ,разни бизнеси и глупости.. ако не караш на дупинг, не мисля как може да си позволиш стандарта, за който говориш, особено в някой по-голям град... Ама да ти кажа, като съм ти гледала снимките, ти си типичния СЕЛЯНИН, без грам класа, без грам стил.. А човек със "твоя" стандарт на живот ги притежава тези неща, най-малкото защото работата, която му осигурява този стандарт ги изисква, ама какво да ти обяснявам на тебе, гнидо. Тъпа порода си, тъпо порода ще си останеш.
WindScar <3333
Нали нещо за софия приказваше тоз патологичния лъжец?
WindScar <3333
Нда, сега видях, че великия апартамент бил наследствен, което още повече потвърждава твърдението ми, че се хвали с на мама и тати кинтите, очевидно и имотите.
WindScar <3333
Точно пък БМВ-та карат само селските бекове!
WindScar <3333
Живея в апартамент, който не е голям. Искам да живея в къща, ако ще после да ме признаят за най-големия селян на света или поне да живея в голям апартамент(от 100 кв. нагоре, обичам да ми е широко).
Сега живея в кооперация, преди съм живял и в панелен блок, и в монолитен такъв, и в друга (по-стара) кооперация.
Дам, в Бевърли Хилс живеят само селяци. В Санта Моника също. А това за Холивуд е....епично.
Прочетете го хубаво това мнение, има доста истина в него.
Welcome to the Jungle...
Живееш в къща защото си селянка. Ма ти не си виновна де, сърди се на мама и тати. Мхм, баща ми е бил доста социално слаб след като е купил апартамент в центъра на града в тухлен блок, а не в панелка. Който в момента се оценява на 100 хиляди лева. С парите на мама и тати е единствено апартамента, ако трябва да бъда честен в момента изкарвам много повече от тях двамата взети заедно. И то при условие, че майка ми е директора на училище а баща ми е редактор във вестник "Атака". Тоест взимат доволно пари и двамата. Нека съм селянин, пък ти си живей в къщата и се мисли за голямата гражданка. Защо всички, които са против мен, живеят в къщи или в панелки. А?
Къщата, в която живееш, да не би да е твоя ма селянко проста? На мама и тати е нали?![]()
Последно редактирано от Afternoon : 11-06-2012 на 20:36
БМВ от 85-та кара всеки втори мангал, който е решил да смени каруцата с нещо по-модерно![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.