- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- рязали ли сте си вените?
Да. Не мога да кажа, че съжалявам...но не се и гордея с това!
Приемам го като даден период от живота си...тогава съм се чувствала по този начин,искала съм го, направила съм го...
^
Alert! Alert!
We've detected an emo!
I repeat!
We've detected an emo!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
хаха колко много хора вярват![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Извинявай за въпроса нищо лично , но пиеш ли си хапчетата които ти преписа психолога ? Какви са тези глупости !? Вее добре ли сте бе хора , какво ви става какви са тея Емота какво е тва клане ! Давай всички да сме готини и да започнем да се колим , кръвта е , за да си стои в тялото остави я там ! Каква е тая мания ! Според мен малко са ви били като малки !
Рязането на вени е за децата, големите си режем артериите, защото ефекта е бърз и сигурен.
А да и ако ще се самоубивате, правете го като хората. Рязането на вени не е ефективен метод.
Не и нямам намерение да го правя. Не го разбирам това, мисля че е проява на слабост или начин да те забележат.
Всеки ден си режа по малко вените, не за друго ами за малко разнообразие
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Не съм и не искам да си ги режаПросто това няма смисъл... Ако те намерят навреме могат да те спасят бърза помощ и целият труд от рязането на вятъра..
Не е ефикасен метод
![]()
Никогаа![]()
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
вие сте малоумни ..
Не,и не бих тръгнал да си ги режа
Винаги съм гледал със не добро око на хората,които го правят това,не го намирам много за нормално.
Bomber,не знам дали ми вярваш ,сигурно не,но студената стомана пробиваше кожата ми и не усещах нищо,обаче вътре в мен сърцето гореше и изгаряше от болкa...докато резах нищо не усещах...
Оооо тва ми е любимото занимание. Сутрин като стана и започвам..
Да,имах един такъв малоумен период в моя живот,за който ще съжалявам вечно..Но никога не съм го правила,защото е било модерно...
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
На мнение съм, че е адски глупаво да вършиш подобни неща, защото е "модерно". Ами егати хората!!!!!
Не всички обаче са такива. До self-harming прибягват хората, които страдат от депресия и имат невероятни проблеми. Някои по този начин се опитват да притъпят душевната болка с физическа, един вид поне за малко да забравиш за хаоса, който царува вътре в теб и да се съсредоточиш върху физическата болка. Други пък по този начин се самонаказват, смятат, че не са достатъчно добри и имат ниска самооценка.
Това е наистина сериозен проблем и не знам защо хората се надсмиват на тези, които се самонараняват, а вместо това не ги подкрепят и не се опитват да им помогнат.
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.