.
Отговор в тема
Страница 9 от 10 ПървиПърви ... 5678910 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 240
    Да. Не мога да кажа, че съжалявам...но не се и гордея с това!
    Приемам го като даден период от живота си...тогава съм се чувствала по този начин,искала съм го, направила съм го...

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    ^
    Alert! Alert!
    We've detected an emo!
    I repeat!
    We've detected an emo!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    хаха колко много хора вярват
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Извинявай за въпроса нищо лично , но пиеш ли си хапчетата които ти преписа психолога ? Какви са тези глупости !? Вее добре ли сте бе хора , какво ви става какви са тея Емота какво е тва клане ! Давай всички да сме готини и да започнем да се колим , кръвта е , за да си стои в тялото остави я там ! Каква е тая мания ! Според мен малко са ви били като малки !

Мега фен Аватара на draid
    Рязането на вени е за децата, големите си режем артериите, защото ефекта е бърз и сигурен.

А да и ако ще се самоубивате, правете го като хората. Рязането на вени не е ефективен метод.

Повече от фен Аватара на Game_Fan98
    По 3 на ден.А през събота и неделя по 5 пъти.

Не и нямам намерение да го правя. Не го разбирам това, мисля че е проява на слабост или начин да те забележат.

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Всеки ден си режа по малко вените, не за друго ами за малко разнообразие
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

По цял ден.

Не съм и не искам да си ги режа Просто това няма смисъл... Ако те намерят навреме могат да те спасят бърза помощ и целият труд от рязането на вятъра.. Не е ефикасен метод

Супер фен Аватара на lqlq89
    Никогаа
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Голям фен Аватара на supersonic0
    Тези, които си режат вените и т.н. са пълни психопати

Цитирай Първоначално написано от DrammaRammaQueen*Beauty Виж мнението
    Да. Не мога да кажа, че съжалявам...но не се и гордея с това!
    Приемам го като даден период от живота си...тогава съм се чувствала по този начин,искала съм го, направила съм го...
    Същото само,че 2 пъти и беше последното лято.

Цитирай Първоначално написано от supersonic0 Виж мнението
    Тези, които си режат вените и т.н. са пълни психопати
    По тоя повод за психопатите..бившият ми е скачал от 9 етаж и се е оттървал само със счупен крак..и в тех дъжи брадви,ножове и чукове...пълен психопат е

anonymous895156
    Guest
    вие сте малоумни ..

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    вие сте малоумни ..
    може,но,само,когато се влюбиш пак ще си говорим....

Повече от фен
    Не,и не бих тръгнал да си ги режа
    Винаги съм гледал със не добро око на хората,които го правят това,не го намирам много за нормално.

Bomber,не знам дали ми вярваш ,сигурно не,но студената стомана пробиваше кожата ми и не усещах нищо,обаче вътре в мен сърцето гореше и изгаряше от болкa...докато резах нищо не усещах...

Оооо тва ми е любимото занимание. Сутрин като стана и започвам..

Повече от фен Аватара на ~sweeettt~
    ами -НЕ

такава тема не очаквах...

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Да,имах един такъв малоумен период в моя живот,за който ще съжалявам вечно..Но никога не съм го правила,защото е било модерно...
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    На мнение съм, че е адски глупаво да вършиш подобни неща, защото е "модерно". Ами егати хората!!!!!
    Не всички обаче са такива. До self-harming прибягват хората, които страдат от депресия и имат невероятни проблеми. Някои по този начин се опитват да притъпят душевната болка с физическа, един вид поне за малко да забравиш за хаоса, който царува вътре в теб и да се съсредоточиш върху физическата болка. Други пък по този начин се самонаказват, смятат, че не са достатъчно добри и имат ниска самооценка.
    Това е наистина сериозен проблем и не знам защо хората се надсмиват на тези, които се самонараняват, а вместо това не ги подкрепят и не се опитват да им помогнат.

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си