- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво ще кажете за изневярата? Изневерявали ли сте, а на вас?
Защо според вас хората си изневеряват..каква е разликата, нали все едно и също правиш, защо рискуват да съсипят връзката или семейството си зарадо едното ебане
зависи какви са ти мотивите за изневяра.
откакто и аз изневерих,, вече не съм чак толкова негативно настроена.
може човек да търси себе си, да иска да се намира, да пътува, да жадува за някви изживявания.
изневярата е противна все пак, де.
аз знам, че съм постъпила противно, ама това ми беше необходимо, честно казано : )
стигнах до някои отговори.
вярвам, че при истинската любов само един ще ти е достатъчен и мисълта да му изневериш ще те кара да се смразяваш повече, отколкото мисълта на теб да ти изневерят.
/oh im helpless romantic : D (, който прави глупости)
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
при повечето жени, за да изневерят трябва да има тръпка, но при мъжете не е така те чукат някоя и се връщат при нас
това не оправдава и женската изневяра.
изобщо, изневярата е доста безпринципно и отвратително действие :>
не искам да ми изневеряват, а ако ми поне да не разбирам :>
Не съм изневерявала. Не са ми изневерявали. /Или поне аз не съм знаела/.
Иначе съм твърдо против изневярата. Супер долна и отвратителна постъпка. Щом се е стигнало до там, значи нещата /главно чувствата/ отдавна са изчезнали, и е по - добре да се сложи край на връзката, отколкото да се стига до нея. Първо, че нараняваш човека до себе си, но и предполагам, че губиш доверие от части и към себе си.
Ами случвало се е да чукам един, докато имам взаимоотношения с друг. Често се случваше в ранната ми младост, сега вече не ми е интересно.
Хора сме, всеки може да стъпи накриво. И не можем да слагаме всички мъже под общ знаменател, че те са готови да изчукат всичко що има дупка между краката...
Да се изневерява в сериозна връзка е гадно, ама се случва. Дали за разнообразие, дали за това, че е слаба човешката природа и се поддава на изкушение...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ооо на мен са ми изневерявали. Не е никак приятно :X
Не съм изневерявала. Изневерявали са ми веднъж. Уби всичко. Завинаги.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
+1 Бих оправдала една изневяра единствено ако съм с някого, за чийто чувства ми е все едно и човека, с когото изневеря, е точно този, когото обичам ужасно много. Тогава и само тогава. Ако връзката е сериозна и съм с моето момче, никога не бих. И не толерирам тези неща. Всеки си има глава на раменете си, да мисли сам за себе си.
аз мисля, че мъжката изневяра тип "чукане за 5 мин и после не се и виждат" е много глупаво
не съм изневерявала,но са ми изневерявали..........лошото беше,че ги хванах на калъп........не беше приятно усещане.....
Като гледам 19-те ти години просто не искам да си представям какви си ги вършила в "ранната ти младост", от сигурно 14-15-16 години... Изневярата е ИЗБОР, не резултат от "слабата ни човешка природа" (колко удобно оправдание... горката аз не исках да се изчукам зад гърба ти, ама виждаш ли, "природата" ми е такава...).
А за какви си с някой, който ти е безразличен на първо място?! Доста нечестна постъпка.
Хората изневеряват, за да си вземат онова, което им липсва във връзката. Да-това е личен избор и още нещо-никой няма право да държи сметка на някого за това, точно защото то касае само него (и евентуално половинката му, но това си е тяхна работа). В крайна сметка изневярата не е убила никого. И още едно нещо-това, че си във връзка с някого не го прави собственик на твоето щастие, което значи, че всеки обвързан има право да намери нещо по-добро без да е нужно да бъде обвиняван за това. Лично за мен изневярата просто за секс е безсмислена, защото секс така и така си имам. Но ако открия човек по-подходящ за мен от сегашния докато съм още с него...съжалявам няма как да предричам събитията и пак не съществува човек, който да има право да обвинява. : )
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Пак не го оправдавам, като намериш по-подходящ човек с който искаш да си слагаш край на връзката си тогава правиш каквото си искаш. Но да го направиш зад гърба на някой, който те обича, докато си с теб.... Не мога и не искам да го оправдая. Аз лично не бих могъл да погледна половинката си в очите, ако изневеря. И не бих докоснал човек, който ми е изневерил. Не съм го правил и възнамерявам така да си остане. Щастието не е в друг човек, то си е в мен, защо да го търся извън мен?!
Ох имаше такава тема даже наскоро...
И изневярата не е просто едно ебане ... Само сексът е.. най-нисша форма на изневяра, така да се изразя..
Аз съм изневерявала... не със секс, беше просто целувка, но бях около половин година влюбена в момчето, докато все още си имах приятел...
Все се опитвах да си крепя връзката, но приятеля ми по това време не ми обръщаше почти никакво внимание, само се карахме, липсваше ми приятелската част от цялата връзка и тнт ... От време на време имаше моменти в които си казвах "обичам го този човек, не искам да си развалям връзката с него", но за жалост той провокираше такива моменти страшно рядко ... През останалото време другото момче винаги си беше до мен, подкрепяше си ме, беше ми и приятел, обръщаше ми вниманието от което имах нужда и до сегашния момент все още не сме се карали сериозно...
Не сме правили секс, целунахме се чак след повече от половин година отношения... и въпреки това пак си го приемам за изневяра, защото реално обичах друг човек ..
За това, ако някой ти изневери трябва да търсиш грешката и в себе си ... Изневярата не е винаги въпрос на плътски желания... а въпрос на някаква липса... когато ти липсва нещо, започваш да го търсиш в някой друг
Мисля че това е къде, къде по-дълбоко от "просто секс"... такава изневяра не бих простила
Да де слагаш край, защото... и има неща от сорта на "аа как може да погледнеш друг/а докато си с мен бла бла" -ми може. Т'ва не е изневяра със секс, а с чувства, което би наранило и мен, но имам ясната представа, че не аз казвам кой как да бъде щастлив.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Когато в една връзка нещо не върви грешката никога не е само в единия. Даже думата "грешка" не е подходяща в случая. Просто несъвместимост в характерите и толкова. Няма прав и крив когато отношенията не вървят. Всеки е прав за себе си и да се хвърля вината на някого е глупаво.
Ако говориш за моя пост ... Не, не, знам че вината не е само на единия, напълно наясно съм, че и двамата си я имаме
Просто ако на мен не ми липсваше нещо вероятно никога нямаше да направя това ..
Примерно сега, има и други момчета около мен, просто няма с какво да ме впечатлят даже, защото си имам всичко от което имам нужда в момчето с което съм в момента (да чукна на дърво) ... надявам се и той да си го има с мен ;d
Изневерявала съм, изневерявали са ми...прощавала съм, и те на мене...не е чак тооооолкова голяма трагедия зависи от хората и отношенията между тях. Неприятно е да разбереш, неморално е да го направиш...но се случва и то точно, когато не получаваш нещо, от което имаш нужда.
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Напълно съм съгласна с мненията на besso, но и с тези на bitchwolf.
И най-вече, besso, човек просто трябва да свикне, че няма нищо константно в живота, всичко се променя. Да тръгнеш с някого ей-така е определено тъпо, но можеш да тръгнеш с чувства, които да се изпарят след време. Разбира се, не са били истински, щом са изстинали с времето - това е моето мнение, но просто се случва.
Едно от другите лоши неща, свързани с изневярата, е че после се чудиш дали можеш да вярваш на самия себе си. И е трудно да се въздържиш да не си сложиш някаква оценка, заради това, което си направил.
Но всеки греши. Въпросът е да не повтаряме грешките си.
...понякогаНеприятно е да разбереш, неморално е да го направиш...но се случва
Личи си от аватара тиНо всеки си решава за себе си и си носи отговорността
![]()
Абе..
Като цяло, още повече след тази моя недобра постъпка - за която се изяждам от вина, бих казала, че .. не знам.
Ако обичаш истински някого, НИКОГА няма да му изневериш. Поне докато ги има чувствата.
А по-лошото в тая история с изневярата е, че спираш да имаш вяра на самия себе си. Вече допускаш, че могат да ти изневерят, защото самия ти (а ти винаги си инстанция на самия себе си) вече си постъпил така грозно и малко или много идеалите загиват. Някак.. разочароващо е.
Не бих препоръчала на никой да изневерява, дори да иска да го направи от любов или нещо от тоя сорт. Определено е по-разумно да приключиш предната връзка, преди да скачаш в обятията на когото и да е.
Еh. Regrets are pointless.![]()