- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Фен тема: Афтърнуун/Ямболския
Мрете като майките си в мръсните си панелки, скелети цингански. Но преди това се поклонете пред най-големия.![]()
Знаех си, че си ми най-голямата фенка.![]()
Айде още фенове има ли бе? Очаквам Фекалиса да пише в темата, но за жалост той отдавна спи сигурно, уморен от правенето на дюнери.![]()
Баси майката.. Направо ме избиха комплекси, че още нямам фен тема.. Ще взема да почна да псувам както са ме учили на село, по балкански и да се снимам с някое фиатче пред блока да ми се дигне рейтинга малко.. Доста съм изостанал като гледам
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Той каза, че ще ми наеме апартамент в центъра на Ямбол и ше ме заведе в тамошното Син Сити..Толкова съм щастлива.
И се возих в БМВ.![]()
Е ти си ходил на няколко форумни и си мислиш, че си фанал Господ за ташаците? Нема фен теми за такива като теб. Като си купиш БМВ и започнеш да живееш в нещо различно от панелка ела се похвали, може и на теб да ти направим една фен тема.
Ни съ смей, ти си следващата която ще возя на БМВ-то. Няма не искаш, тя и Джесика не искаше ама накрая я навих. Пък ти ли няма да се навиеш...![]()
Ако не живеехте в софийски катуни с хомосексуални цигани щях да кача снимки как сме в БМВто и чукаме майките ви...Но не заслужавате.
Но, ако някой наистина отиде на среща с Ямболския и се осмели да му се противопостави може и да размисля.
Абе нали ти казвам, че не съм като теб. Аз съм с по-малки финанси. В крайна сметка едно голфче ще му лепна една пернишка регистрация да ме мислят пичовете за джигит и да ми правят път и ще ми е кеф. Пак е немско, модерно е, върви си и не е скъпо.
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Все още важи офертата за пред Фантастико!
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Тя тая някфа никва ми се дърви тука, пък иска да излизаме после. Алоооу, още не си ми пратила снимка на ЛС ма, аз да не излизам със всяка да си хабя бензина на БМВ-то само...
БожиятАгнец ми иска скайпа, беше одобрена и после я возих на БМВ-то.![]()
трябва да те запозная с релефа ще си допаднете
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
аууу,колко романтично
може ли и аз да се повозя plsplsplsplspslpslpslpslpslsplspslpslps
Никой ли няма да ми направи и на мен фен тема?
За всички мои фенове, ще ви возя в едно кръгче на вейрончето ми:
(аз съм я правил тая снимка, това е моята кола)
И също ще ви поканя на гости в имението ми в центъра на град Полски Тръмбеш:
(пак е моя снимка, да не си мислите, че съм я намерил в нета!)
И разбира се, ще надуем Сашка Васева с 2000 ватовите ми колонки, за да дразним съседите:
(това също е моя снимка, снимал съм ги в задния двор на имението ми!)
Лично се познавам с Барак Обама, Осама Бин Ладен и Йода и сме пили домашна греяна ракийца на една маса с тях. Честна скаутска![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!