.
Затворена тема
Страница 17 от 22 ПървиПърви ... 7131415161718192021 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 526
    Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението

Не ми се е случвало досега да съм с някого, който не може да ме задоволи
    Боже, какви късметлии има .. мразя те.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    Съгласна съм с draid - сексът е емоционално изживяване. И реално ако обичаш човека, изживяването е по- силно.
    Но ако сексът не струва, каквито и чувства да изпитвам, няма да стане по- добър.

Не ми се е случвало досега да съм с някого, който не може да ме задоволи (без значение дали съм го обичала или не), затова не мога да говоря от опит. Но съм склонна да твърдя, че ако съм наистина влюбена и той е дърво в леглото, няма да го зарежа заради това. Все пак сексът е за двама - ако той не е добър, ще го науча. Не е кой знае колко сложно.

И пак казвам - това е хипотетична ситуация. Не знам как бих постъпила.

Не можах да го подмина.
    Ти си много неща, но не и търпелива.
    Съдя по мненията ти тук. Иначе на живо може и да си.

Мдаа, ама аз понеже не го казах директно и явно много хора не вникнаха в думите ми...

Те те разбраха, че ако си влюбен, сексът задължително трябва да бъде добър и друг начин няма. Което не е така.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    и draid е скорпи

Супер фен Аватара на Anonys
    Айде стига сте спорили, защото не ви се получава. Един започва да защитава една теза, другия започва да оборва съвсем друга. Модератор да заключва и да се знае заключението:

Понякога се случва, друг път не. Независимо дали го искаш или не.

Голям фен Аватара на magita
    Не че нещо, но за мен секса не е само физическо, но и психическо. Дори да е секс за една вечер, не е само задоволяване на нагона. Човека от среща трябва да ме спечели по някъв начин, колкото и готин да е.
    Разбира се, че сека е важен, разбира се, че от него идват проблеми, но спора в цялата тема не е този. Спори се за т'ва дали девствените могат да го правят, дали могат да бъдат със същата харизма на "големите ебачи".

Та връзката с двете неща които казах е: Момчето може да е имал 54 бройки преди мен, но като е тъп на Гюнтер няма как да стане работата. Много от е*алниците мислят само за своето удоволствие и т'ва ги прави непохватни - не мерси. Предпочитам някой който няма да има бройки от човек, който е егоист (:
    Последно редактирано от magita : 11-10-2012 на 20:29
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Повече от фен Аватара на Scarface_
    браво магита
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Супер фен Аватара на Anonys
    + magita

Ав, вероятно от писалите в темата съм с най-голям стаж на тема девствени, тъй че само ще кажа, че си е до човек.
    Даже някои девствени при първия път не ги разбираш, че са.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    духайте вееее
    как ви се занимава да спорите повече... едните са слепи като гъз, другите се опитват да им променят мнението...

ще се кефя аз как няква ми духа и ми хапе главичката само щото я обичам, ама друг път. пахахаххаха!!!

umri & PinkPan7her
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на Hilary_
    Бих пробвала.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    + magita
    А от темата стигнах до следното заключение: Ако искаш нещо качествено за качествена връзка, а не просто поредният секс за една нощ и всичко ти е наред най-добре да обявяваш постоянно че си девствен.Така вероятността да подминеш повърхностните егоисти е супер голяма.А колко не обичам повърхностни хора.Не пробвали с даденият човек,но хайде да лепваме етикетчета на поразия,защото сме супер незадоволими сексуални богове и богини и слагаме всичко под разни критерии за годност.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Бих пробвала.
    Ако си още девствена, викни си жиголо !

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Ако обичаш, човека до себе си ще се чувстваш задоволена и секса с него ще ти харесва, ако нямаш чувства винаги ще намериш някакви кусури с времето, неизбежно е и това е нормалният ход на нещата. Секса, е на 65% емоционално изживяване, а не просто яко клатене.
    какво се оплакваш че никой не вниквал в написаното от теб?
    По същество казваш че секса не струва ако няма любов, дива глупост.
    Секса си е секс, любовта си е любов. Може да правиш хубав секс без любов, може да обичаш без секс(принципно).
    Истината е, че никоя себеуважаваща се жена няма да те търпи, ако секса не струва. Щото едното е физическа нужда, другото емоционална. Което обяснява защо има жени които седят в кофти връзки заради хубавия секс.
    Не казвам, че девствеността е проблем, нормално се води ако се залюбите да правите секс, ама ако не се получи хубаво и няма изгледи да се подобри също толкова нормално е и да си обере крушите, защото е и въпрос на напасване. И това не важи само за девствените.

Не по същество казвам, че секса е в много по-добър когато има любов, аз говоря за пълноценна връзка, не за секс за една вечер.

Сексът и любовта са отделни неща. Може едното да е страхотно, а другото да липсва напълно. Сексът може да е прекрасен с напасване, свикване един с друг, умения, малко отношение към другия човек. Ако не си влюбен, не е казано, че трябва да се държиш като лайно.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Ей не четете майка му стара. Ако вземеш 2ма които са на еднакво сексуално ниво, но обичаш единия, а към другия нямаш никакви чувства, с кой ще ти е по хубаво ? Я се замисли малко, стига писахте на автопилот.

Това не ти е училище, няма "еднакво ниво". Няма такива хипотези.
    Ясно е, че когато имаш чувства, е по-добре. Но ако нямаш към никого , не трябва да правиш секс ли??
    п.с. ако имам един, когото обичам и е на що-годе добро ниво, друг просто няма да има
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Почнахте глупости да пишете...
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Това не ти е училище, няма "еднакво ниво". Няма такива хипотези.
    Ясно е, че когато имаш чувства, е по-добре. Но ако нямаш към никого , не трябва да правиш секс ли??
    п.с. ако имам един, когото обичам и е на що-годе добро ниво, друг просто няма да има
    Че къде съм твърдял друго нещо ? Много сте ми интересни...

Друго различно от кое по-точно?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Почнахте глупости да пишете...
    Те почнаха да пишат глупости още от няколко страници назад.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от miminko Виж мнението
    Аз пък разбрах това: Голяма част от женските твърдят (твърдим), че не може да ни впечатли момче без сексуален опит, но ако сме стигнали до връзка с него, няма да го изритаме от леглото, защото е девствен.
    Добро утро. Ама то някой трябва да си направи труда да го прочете.

Не пробвали с даденият човек,но хайде да лепваме етикетчета на поразия
    Извинявай, ама да не съм благотворително дружество а.к.а курва, че да спя със всеки, за да го пробвам?

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от miminko Виж мнението
    Аз пък разбрах това: Голяма част от женските твърдят (твърдим), че не може да ни впечатли момче без сексуален опит, но ако сме стигнали до връзка с него, няма да го изритаме от леглото, защото е девствен.
    Друго имах предвид аз. А именно. Както се каза по назад в темата някои жени възприемат по-различен начин един и същи мъж с едни и същи качества ако е девствен и ако не е девствен макар че това няма как да се докаже в реална обстановка.На девственият такъв му се приписват доста по-лоши качества.Та в тоя ред на мисли няма АКО.Докато се стигне до връзка даденият човек е длъжен да лъже и/или да крие ли? Съоответно ако още в началото една жена или момиче приеме някой за по нисш от нея,защото е девствен и автоматично го сложи в графата негоден за връзка с нея понеже е девствен значи тя в никакъв случай не заслужава вниманието на който и да било мъж още по-малко пък на даденият да гледа на нея като нещо повече от...грубо ще прозвучи,но все пак ще го каже...вагина с излишен израстък около нея и да я желае за не повече от една преко сили две нощи.Защо пък и той да не е егоист спрямо нея? Щом пък по дефаут ще му лепи етикети.
    Edit: PinkPan7her това е също в отговор и на твоето мнение
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    Ако той ми докаже тези свои качества, които уж били еднакви при девствен и недевствен (което, както ти сам каза, няма как да бъде доказано в реална обстановка), аз няма да го сметна за по-долу от мен.
    Доволен?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си