- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета бихте ли го направили с девствен ?
Те те разбраха, че ако си влюбен, сексът задължително трябва да бъде добър и друг начин няма. Което не е така.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
и draid е скорпи![]()
![]()
Айде стига сте спорили, защото не ви се получава. Един започва да защитава една теза, другия започва да оборва съвсем друга. Модератор да заключва и да се знае заключението:
Понякога се случва, друг път не. Независимо дали го искаш или не.
Не че нещо, но за мен секса не е само физическо, но и психическо. Дори да е секс за една вечер, не е само задоволяване на нагона. Човека от среща трябва да ме спечели по някъв начин, колкото и готин да е.
Разбира се, че сека е важен, разбира се, че от него идват проблеми, но спора в цялата тема не е този. Спори се за т'ва дали девствените могат да го правят, дали могат да бъдат със същата харизма на "големите ебачи".
Та връзката с двете неща които казах е: Момчето може да е имал 54 бройки преди мен, но като е тъп на Гюнтер няма как да стане работата. Много от е*алниците мислят само за своето удоволствие и т'ва ги прави непохватни - не мерси. Предпочитам някой който няма да има бройки от човек, който е егоист (:
Последно редактирано от magita : 11-10-2012 на 20:29
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
браво магита
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Ав, вероятно от писалите в темата съм с най-голям стаж на тема девствени, тъй че само ще кажа, че си е до човек.
Даже някои девствени при първия път не ги разбираш, че са.
духайте вееее
как ви се занимава да спорите повече... едните са слепи като гъз, другите се опитват да им променят мнението...
ще се кефя аз как няква ми духа и ми хапе главичката само щото я обичам, ама друг път. пахахаххаха!!!
umri & PinkPan7her
Temet Nosce
벨야카
Бих пробвала.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+ magita
А от темата стигнах до следното заключение: Ако искаш нещо качествено за качествена връзка, а не просто поредният секс за една нощ и всичко ти е наред най-добре да обявяваш постоянно че си девствен.Така вероятността да подминеш повърхностните егоисти е супер голяма.А колко не обичам повърхностни хора.Не пробвали с даденият човек,но хайде да лепваме етикетчета на поразия,защото сме супер незадоволими сексуални богове и богини и слагаме всичко под разни критерии за годност.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
какво се оплакваш че никой не вниквал в написаното от теб?
По същество казваш че секса не струва ако няма любов, дива глупост.
Секса си е секс, любовта си е любов. Може да правиш хубав секс без любов, може да обичаш без секс(принципно).
Истината е, че никоя себеуважаваща се жена няма да те търпи, ако секса не струва. Щото едното е физическа нужда, другото емоционална. Което обяснява защо има жени които седят в кофти връзки заради хубавия секс.
Не казвам, че девствеността е проблем, нормално се води ако се залюбите да правите секс, ама ако не се получи хубаво и няма изгледи да се подобри също толкова нормално е и да си обере крушите, защото е и въпрос на напасване. И това не важи само за девствените.
Не по същество казвам, че секса е в много по-добър когато има любов, аз говоря за пълноценна връзка, не за секс за една вечер.
Сексът и любовта са отделни неща. Може едното да е страхотно, а другото да липсва напълно. Сексът може да е прекрасен с напасване, свикване един с друг, умения, малко отношение към другия човек. Ако не си влюбен, не е казано, че трябва да се държиш като лайно.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ей не четете майка му стара. Ако вземеш 2ма които са на еднакво сексуално ниво, но обичаш единия, а към другия нямаш никакви чувства, с кой ще ти е по хубаво ? Я се замисли малко, стига писахте на автопилот.
Това не ти е училище, няма "еднакво ниво". Няма такива хипотези.
Ясно е, че когато имаш чувства, е по-добре. Но ако нямаш към никого , не трябва да правиш секс ли??
п.с. ако имам един, когото обичам и е на що-годе добро ниво, друг просто няма да има![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Почнахте глупости да пишете...
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Друго различно от кое по-точно?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Друго имах предвид аз. А именно. Както се каза по назад в темата някои жени възприемат по-различен начин един и същи мъж с едни и същи качества ако е девствен и ако не е девствен макар че това няма как да се докаже в реална обстановка.На девственият такъв му се приписват доста по-лоши качества.Та в тоя ред на мисли няма АКО.Докато се стигне до връзка даденият човек е длъжен да лъже и/или да крие ли? Съоответно ако още в началото една жена или момиче приеме някой за по нисш от нея,защото е девствен и автоматично го сложи в графата негоден за връзка с нея понеже е девствен значи тя в никакъв случай не заслужава вниманието на който и да било мъж още по-малко пък на даденият да гледа на нея като нещо повече от...грубо ще прозвучи,но все пак ще го каже...вагина с излишен израстък около нея и да я желае за не повече от една преко сили две нощи.Защо пък и той да не е егоист спрямо нея? Щом пък по дефаут ще му лепи етикети.
Edit: PinkPan7her това е също в отговор и на твоето мнение![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ако той ми докаже тези свои качества, които уж били еднакви при девствен и недевствен (което, както ти сам каза, няма как да бъде доказано в реална обстановка), аз няма да го сметна за по-долу от мен.
Доволен?