.
Затворена тема
Страница 16 от 22 ПървиПърви ... 6121314151617181920 ... ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 526
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Ако обичаш, човека до себе си ще се чувстваш задоволена и секса с него ще ти харесва, ако нямаш чувства винаги ще намериш някакви кусури с времето, неизбежно е и това е нормалният ход на нещата. Секса, е на 65% емоционално изживяване, а не просто яко клатене.
    Глупости.
    Боже, вярваш ли си?! Ама наистина ли?
    Била съм супервлюбена, ама до уши, друг не бях поглеждала... и сексът беше "влез-излез". Всичко, което ми харесваше, беше оралната част (и в двете посоки). Всеки път започвах с огромен мерак да правя секс, а накрая си мислех "По дяволите, няма ли да стане по-добре някога?".

Моля, нека се появи някой здравомислещ.

Разбира се. Но за да го има емоционалното не е нужно само да имаме чувства един към друг. Нямаш представа колко анти-секси е мъж без самочувствие и със задръжки като бонус. Това се опитвам да обясня! Не че само якото клатене гледам. Ама ако не може да се отпусне .. как?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Глупости.
    Била съм супервлюбена, ама до уши, друг не бях поглеждала... и сексът беше "влез-излез". Всичко, което ми харесваше, беше оралната част (и в двете посоки). Всеки път започвах с огромен мерак да правя секс, а накрая си мислех "По дяволите, няма ли да стане по-добре някога?".

Мисля да се възгордея.

Ше закаснея малко, че бъркам едни чайове тука.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Глупости.

Хахаха, момиче аз съм стъпил толкова здраво на земята, че просто не може да си го представиш. Побори се още малко с живота и ще си говорим. И сигурно беше супер влюбена до уши и т.н и това на колко беше ? На 16 ? Недей да ме разсмиваш.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ако обичаш, човека до себе си ще се чувстваш задоволена и секса с него ще ти харесва, ако нямаш чувства винаги ще намериш някакви кусури с времето, неизбежно е и това е нормалният ход на нещата.
    Това беше най-тъпото нещо, което съм чувала във форума.
    Разочарована съм.

Нали
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Това беше най-тъпото нещо, което съм чувала във форума.
    Разочарована съм.
    Разбира се, може да не разбереш думите ми, но винаги може да пробваш интелектуалното ми ниво.

Град
    София, България
    Думите ти ги разбрах.
    Казваш, че независимо какво лайно е гаджето ми в леглото (ако имах такова) и независимо колко лош е секса с него, аз ТРЯБВА да обичам секса, защото видиш ли обичам гаджето си.
    Абе, ти чуваш ли се?

Мислех те за по така, ама горепосоченото ти изказване е в пъти по-тъпо от това, което аз казах за девствените. Сериозно.
    Продължавате да се излагате в темата. Оная xPafx (или там квато е) пък съвсем. И пантерката, и аз спряхме, вие продължавате да наливате масло в огъня, а най-смешното е че в процеса забелязваме какви кухи лейки сте.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Ако обичаш, човека до себе си ще се чувстваш задоволена и секса с него ще ти харесва, ако нямаш чувства винаги ще намериш някакви кусури с времето, неизбежно е и това е нормалният ход на нещата. Секса, е на 65% емоционално изживяване, а не просто яко клатене.
    И аз не съм съгласна с това изказване. Може супер много да обичаш човека до себе си, но ако той не знае как или не може да ти доставя удоволствие няма как да се залъгваш. Да, хубаво ти е с него и т.н., обаче,ако някой не го бива - няма как да те задоволи.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Думите ти ги разбрах.
    Казваш, че независимо какво лайно е гаджето ми в леглото (ако имах такова) и независимо колко лош е секса с него, аз ТРЯБВА да обичам секса, защото видиш ли обичам гаджето си.
    Абе, ти чуваш ли се?

Мислех те за по така, ама горепосоченото ти изказване е в пъти по-тъпо от това, което аз казах за девствените. Сериозно.
    Продължавате да се излагате в темата. Оная xPafx (или там квато е) пък съвсем. И пантерката, и аз спряхме, вие продължавате да наливате масло в огъня, а най-смешното е че в процеса забелязваме какви кухи лейки сте.
    Какво си разбрала бе. Думите не винаги означават това което на теб ти е угодно. Само едно ще те запитам знаеш ли колко е теоритично възможното КПД в една система, ако разглеждаме двама човека като една система ? Не съм сигурен, за това ще ти кажа - 1 ца. Аз казах 65%, което прави 0,65. Къде аз казах ми посочи, че ще си задоволена само ако обичаш ? Или на теб така ти е изгодно ? Чувствата за приятното прекарване са толкова важни, колкото се опитвате да изкарате и секса, това исках да кажа и не си мисли че живея заради тебе и PP, много отдавна не сте ми фактор в тая тема. И най-интересното, какво можеш ти да забележиш за мен ? Мислиш ли, че знаеш нещо за мен ? Аз съм куха лейка ? Ок, ела и ми го докажи. Ела да си поговорим на живо, да видим с какво може да изненадаш ти. Парадоксално е колко на сериозно си се взела.

Е как? Длъжна си да си задоволена! Ще симулираш ако трябва! Как може да не си доволна, ах ти, алчна шаврантия!!
    майтап си правя, да не ми се обидите сега но изказването и май цялото мнение по въпроса на draid е горе-долу това.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Има го факторът любов, страст и тн., но ако не можеш да ги излееш в леглото, не става. Има си дървета просто. Има мъже, които просто са дървени и не им идва отвътре да правят нещата както трябва. Има и такива жени. Случвало се е от първия път секса да е добър, случвало се е и да клатя момиче известно време и нищо да не се подобрява. Иначе донякъде си прав, че го има емоционалния фактор в голяма степен, но просто далеч не е всичко.
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Има го факторът любов, страст и тн., но ако не можеш да ги излееш в леглото, не става. Има си дървета просто. Има мъже, които просто са дървени и не им идва отвътре да правят нещата както трябва. Има и такива жени. Случвало се е от първия път секса да е добър, случвало се е и да клатя момиче известно време и нищо да не се подобрява. Иначе донякъде си прав, че го има емоционалния фактор в голяма степен, но просто далеч не е всичко.
    Както казах по-горе, никъде не съм казал всичко.

Град
    София, България
    Ела да си поговорим на живо, да видим с какво може да изненадаш ти. Парадоксално е колко на сериозно си се взела.
    Стига с т'ва на живо, бе. Отговорих ти на този аргумент веднъж, престани да го изваждаш от ръкава си, когато няма какво друго да кажеш.
    Не съм се взела на сериозно. Напротив. Вие сте тези, които продължавате да лаете, защото изглежда, че друга работа нямате за вършене и това ви доставя удоволствие.

Тоя случай е като същия, който имаме и в даскало. Всички африканци са в една групичка, което тревожи учителите. Учителите го споменали на родителската среща, заявявайки тревогата си от това, че африканците не са приемани от другите. А всъщност, истината е че те ни отблъскват.

Това е от мен. Просто нямаше как да подмина онзи коментар без да изкажа мнението си.

Бъркаш се много жестоко, изясни си понятията аргумент и предизвикателство. И се научи да не се изказваш емоционално, всяко действие в резултат на не бистър ум води до проблеми. А ние просто си седим и си коментираме, никой не те кара да влизаш в темата, ако не ти харесва. Ако не можеш да се обосновеш подобаващо и прочие. А по темата имам възможност да говоря още много, не се притеснявай.

Научи се да четеш и да вникваш в думите на хората, ако го беше направила, щяхме да избегнем тоя титаничен спам в глупави пререкания. Ако някой смята личностно да ме оборва, да заповяда на ЛС.

Град
    София, България
    ^За какво сме в тоя форум? Да се предизвикваме ли?

Не се изказвам емоционално. Ако се изказвах емоционално щеше да разбереш. Търпелив човек съм. Изобщо не се притеснявам. Сигурна съм, че това което имаш да кажеш е екуивалентно на коментара ти по-горе.

Ти няма да ме учиш. Аз чета и вниквам. Ти просто говориш глупости и продължаваш да "коментираш" въпреки факта, че отдавна стана ясно, че не можеш да промениш мнението на страната, която ти опозира.

Край. От мен.

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Бе не е баш така, човек винаги ще намери кусури в човека до себе си, дори и да го обича силно. Въпросът е дали ще позволиш на тия кусури, да ти влияят на чувствата които изпитваш към човека до себе си, да не можеш да задоволиш приятелката си е лош кусур, а това че дадения човек те обича, няма особено влияние в това дали можеш да я задоволиш.
    Връзката не е и само клатене и емоционално изживяване.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Тази караница губи смисъл, защото и двете страни навлязоха в невероятни крайности.

Сега наистина не съм на ничия страна. Нито мисля, че да си девствен значи, че си смотан/неставащ/задръстен и прочие, нито мисля, че сексът не е важен. И не е до обич, наистина. Първия ми приятел много го обичах, особено в началото, но по дяволите, толкова никак не го биваше в кревата, че нямаше накъде повече. Търпях, търпях, пък накрая огънят от всички останали хубави неща изгасна напълно. То си е до нагласа, до усет. Сексът е инстинкт. На по-голямата част от момчетата им идва отвътре и без инструкции. 1-2 пъти дори наистина да има някаква (не)доловима несигурност, не вярвам, че е прекалено висока цена, за да ми е хубаво после. Та това е вероятно да стане в рамките на 2 дена. Мога да изчакам и седмица . На други пък никога не им идва прозрението как се задволява жена и толкоз. Всеки някога е бил девствен.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен
    Съгласен съм с draid
    Любовта е много силно чувство ,а сексът си е секс - научава се

Или ти идва отвътре, или не. С научаване можеш да компенсираш донякъде.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Или ти идва отвътре, или не. С научаване можеш да компенсираш донякъде.
    пъхаш, изваждаш , завъртваш напред , назад , нагоре и под 360 градуса и всичко е мазало

Според менн трябва да се даде шанс и на девствения.. ако връзката върви изобщо няма значение девствен ли е или не. Важно е да има любов,а ако първият път не е съвършенно, можеш да пробва пак,да му обясниш как ти харесва и тн.

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Съгласна съм с draid - сексът е емоционално изживяване. И реално ако обичаш човека, изживяването е по- силно.
    Но ако сексът не струва, каквито и чувства да изпитвам, няма да стане по- добър.

Не ми се е случвало досега да съм с някого, който не може да ме задоволи (без значение дали съм го обичала или не), затова не мога да говоря от опит. Но съм склонна да твърдя, че ако съм наистина влюбена и той е дърво в леглото, няма да го зарежа заради това. Все пак сексът е за двама - ако той не е добър, ще го науча. Не е кой знае колко сложно.

И пак казвам - това е хипотетична ситуация. Не знам как бих постъпила.

Търпелив човек съм.
    Не можах да го подмина.
    Ти си много неща, но не и търпелива.
    Съдя по мненията ти тук. Иначе на живо може и да си.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Пантерке, нямах предвид приятелите с привилегии. Говорех за "уж" нормална връзка.
    Съгласна съм, че доста от нещата се случват на психологическо ниво.
    От друга страна не съм съгласна, че сексът се заучава, наистина индва отвътре, което пък означава, че няма толкова тясна корелация м/у девствен/недевствен и хубав секс. Ако човекът го бива, след 2-3 неуверени опита ще се справи, както си трябва. Обратното също важи.

Тук много подкрепям мнението на umri, че "любовта, страстта трябва да се излеят по подходящ начин в леглото". В една стабилна връзка има симбиоза м/у двете неща. (аз и до сега това повтарях, но това като заключителна част от мен)

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    Съдя по мненията ти тук. Иначе на живо може и да си.
    Земно съм. Търпелива съм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си