.
Отговор в тема
Страница 72 от 87 ПървиПърви ... 226268697071727374757682 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 776 до 1 800 от общо 2160
    Голям фен Аватара на ScarlettS
    Вие го мислите за луд, ама той сигурно е много щастлив човечец. По цял ден ни свидетелствува и се чувства полезен, вярва си искрено във всички неща и никога не е самотен, защото разполага с всякакви духове или там както ги наричаше в главата си. Нпп, доволен ли си от живота?

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Ебати загубеняка ц-ц-ц

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ScarlettS Виж мнението
    Вие го мислите за луд, ама той сигурно е много щастлив човечец. По цял ден ни свидетелствува и се чувства полезен, вярва си искрено във всички неща и никога не е самотен, защото разполага с всякакви духове или там както ги наричаше в главата си. Нпп, доволен ли си от живота?
    абе може и ракията да му множко.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Doom_Stalker Виж мнението
    Но злобата и лакомията са присъщи на всички същества.... Аз имам морско свинче вкъщи... сладка малка твар, но дори и то почва да полудява и да се чуди от кое да яде първо, когато му хвърля много ядене.... И то също като останалите животинки се брани и е готово да ти отхапе пръста в момента в който го издразниш. Всяко животно си има защитна реакция, която се изявява чрез агресия. А пък хищниците не ловуват с агресия или от някаква злоба, те просто искат да се нахранят...Мамка му човече, това са прости неща. Никой не иска да заблуждава никой в нищо.... сериозно ли смяташ че едно животно иска да те заблуди, като разкъса на парченца друго животно? А не ти ли е минавало през ума че въпросното животно просто иска да се нахрани? На животното не му пука в какво вярваш ти... То просто върши каквото трябва за да оцелее. Някой животни оцеляват чрез ядене на растения, други животни пък чрез ядене на тези животни... Няма нищо зло в случая... Не знам на какви наркотици трябва да си че да вярваш в конспирация на животните срещу вярата в Бога.

не напразно благодатният дух на "тъмнината" е наричан "звяра"(хищник) (Откровение 13 гл.), защото може да осигурява до цяла една трета от Небесната благодат, но на базата на неправда(-та), понеже (както вече казахме и по-горе) плана на "тъмнината" е колкото се може повече човеци да бъдат примамвани в направлението на погрешната вяра за целите на погибелта, това е цяла система от духовно/религиозно беззаконие пълна с всякакви гибелни средства на "тъмнината" с цел да бъде навредено възможно най-много на колкото се може повече човеци, не че хищните животни сами по-себе си искат да заблудят някой, но системата на "тъмнината" ги използва като средство за заблуда прокарвайки и подхранвайки всякакви лъжливи теории на базата на разни науки, които ги изследват/изучават
    Последно редактирано от npp : 11-21-2012 на 21:21

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    благодатният дух на "тъмнината" е наричан "звяра"(хищник)
    леле, духът на "тъмнината" бил благодатен и осигурявал благодат.
    чета и с двете ръце се кръстя..................... вече е достатъчно ясно, че твоето другарче дух, с което си говорите и ти казва какво да говориш, не е от Бога.
    Последно редактирано от defender : 11-22-2012 на 09:04

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    леле, духът на "тъмнината" бил благодатен и осигурявал благодат.
    чета и с двете ръце се кръстя..................... вече е достатъчно ясно, че твоето другарче дух, с което си говорите и ти казва какво да говориш, не е от Бога.
    а ако не осигуряваше благодат, щеше ли да продължи да властва толкова хилядолетия, но нямаше ли да премине ако беше единствено безполезен/мъчителен за човеците?!

Мега фен
    да властва над кое, дяволът над нищо не може да властва, ако ние сами не го пуснем в душите си, дяволът не насилва никой, той само може да ни изкушава, изборът е наш дали да го приемем да властва над нас или не.

Banned Повече от фен
    не напразно благодатният дух на "тъмнината" е наричан "звяра"(хищник) (Откровение 13 гл.), защото може да осигурява до цяла една трета от Небесната благодат, но на базата на неправда(-та), понеже (както вече казахме и по-горе) плана на "тъмнината" е колкото се може повече човеци да бъдат примамвани в направлението на погрешната вяра за целите на погибелта, това е цяла система от духовно/религиозно беззаконие пълна с всякакви гибелни средства на "тъмнината" с цел да бъде навредено възможно най-много на колкото се може повече човеци, не че хищните животни сами по-себе си искат да заблудят някой, но системата на "тъмнината" ги използва като средство за заблуда прокарвайки и подхранвайки всякакви лъжливи теории на базата на разни науки, които ги изследват/изучават
    Предположих че ще напишеш някаква подобна простотия... За мен "теориите" ти звучат налудничаво, но не и за теб , защото ти си ги развивал, обобщавал и допълвал с години. За всеки неудобен факт си измислял нова лъжа и обяснение, така че да е в синхрон с цялата картинка. Всъщност това е типичен пример за понятието "Когнитивен дисонанс". Когнитивния дисонанс представлява следното... Това е когато индивида отказва да приема нови факти и информация, противоречаща на убежденията му, и затова "напасва" новите факти в убежденията си, като ги изкривява. В човешкият ум съществуват "когниции", които са в корелация помежду си. Ако се появи противоречие, се създава нова корелация, така че двете противоречащи когниции да са в синхрон. Другото характерно явление е когато в човешкото съзнание постъпи нова противоречаща информация, съзнанието "измисля" нова контра-информация или преиначава постъпилата, така че умът да е балансиран и да няма противоречие. И всичко да е подчинено и във връзка с вече познатото. Умът съществува в определени познати граници, най-общо наречени Поле на мисълта. И също както индивида си познава границите и цели да ги запази, така и умът пази границите на своето съществуване, като принизява, възприема и обобщава нова информация и я "вгражда"(подчинява) в своето Поле. Ето как всяка мисъл и факт, се пречупва през призмата на личното поле - убеждения, вярвания и поставяния на света в познати граници. Ти си се хванал за една система, едно поле на мисълта, което ти е харесало и ти е дало всичко необходимо, в което умът ти съществува и има познати и удобни граници, и всичката нова информация преминава и се вгражда в тези граници. С годините си напасвал информацията постъпваща от околния свят, така че тя да отговаря на собствените ти убеждения, а за всяка нова информация и факт си измислял заобиколно обяснение, така че да няма противоречие с вярванията ти. Така че тя да е в границите на личните ти убеждения. Сигурен съм че за всяко нещо вече си измислил готов отговор, а лъжата продължава и продължава да се трупа. Появяват се нови факти, които изискват нови лъжи, и тези нови лъжи изискват още лъжи...
    Така че мога да те разпитвам до утре, а ти винаги ще ми отговаряш с вече заучена простотия, даваща обяснение на въпросите ми. И така до безкрай. Не намирам никакъв смисъл да ти задавам подобни въпроси... ти си развивал заблудите си в продължение на години, и във всяко нещо вече виждаш потвърждение на твоята вяра. Всъщност това го правят всички хора, които от страх да признаят че вярванията им са глупости, вместо това предпочитат да нагаждат всяка информация като потвърждение на простотиите си. А християнството е най-удобно от всичките, защото автоматично принизява всяко съмнение в устоите на личната вяра до просто творение на Дявола. Колко хитро...
    Последно редактирано от Doom_Stalker : 11-22-2012 на 09:57

Мега фен
    абе докторескович, защо винаги изкарваш, че когато човек се опитва прави нещо, което му харесва, то това едва ли не е нещо лошо, някакъв знак за слабост, някаква илюзия и тем подобни простотии.. Ти да не би да си се объркал и всъщност да не си "индивидуален сатанист" ами няк'ъв доктор мазохист. Имаш някаква мания или комплекс за самодоказване ли, като вършиш само неща, които не ти харесват ли, като мислиш, че това те издига в очите на околните и пред себе си ли.
    Последно редактирано от defender : 11-22-2012 на 10:20

Мега фен
    ние не сме тук за да се състезаваме с други по интелигентност и знания, нито пък положението на човечеството досега беше розово, но колко очевидно бе и до днес как много хора по света страдат и ходят в мрачна сянка, това че целта на някой е да доминира над други никак не е единствен критерий за това че той има Право, докато истинските Светии просто се опитват да спасяват "задниците" дори и на най-злите, мнозина от наперените дори и не подозираха че дължат живота си на Тях, а това че някой може да даде някакво пълно обяснение за нещо, никак не е гаранция за това че казва съвършената истина, понеже истината според Божието Слово/Писание е само доброто, докато злото е лъжата, а и е съвсем разбираемо че дори и независимо от казаното и написаното така е най-праведно да бъде, понеже и не напразно много хора при лоши случаи използваха жаргонната/разговорната фраза "това (просто) не може да бъде истина", защото няма как причиняването на зло по принцип да бъде считано за истина от благоразумните хора, които малко или много винаги в края на краищата се оказват мнозинството, например Исус е умрял в името на пълното осигуряване на цялото човечество за вечен живот дори и приживе, а някакви си сатанисти избиват комплекси като се хвалят с постиженията, от които ползата е предимно за самите тях, а в по-добрият случай и за други подобни на тях тщеславни себелюбци, напушват се и после идват да демонстрират превъзходство, и едва ли не сега всички други трябва да им ръкопляскат, а те да се гордеят с себе си поствайки всякакви извергски gif-ове, в които дори и най-бедните/нещастните човеци са представяни като някакви меса за кълцане с сатър, като написаното в Библията винаги имат за най-идиотско без да вникват дори и мъничко в любовта и откровението на истинският Господ Бог към човеците, иначе са готови да издигат на пиедестал пасажи от какви ли не мислители, които не са истински пророци, това че ти или който и да е друг не разбирате написаното в Писанието, не означава че истинският Бог и истинските Светии лъжат
    Последно редактирано от npp : 11-22-2012 на 10:35

Banned Повече от фен
    Това какво е добро и какво не е добро ми го приписвате вие. Аз не казвам какво трябва да бъде, нито какво е добро... Но вие понеже разсъждавате само от тази гледна точка, веднага си мислите че щом казвам нещо значи оплювам или упреквам някого.... Никой не упреквам! Нито пък казвам, че трябва да се промени. Аз просто казвам какво е. Още повече че тези неща, за които говоря съм ги открил в мен самия, и аз съм се лъгал и съм изпадал в жестоки заблуди... Не упреквам никого, а такива неща като кой как ще ме възприема изобщо не ме интересуват. Тук просто споделям напредъка си в изследването на човешкия свят, както и се упражнявам в писане и мислене... Нищо повече. Това какво правите и от какви мотиви се движите ме интересува само от гледна точка на това да открия същите мотиви в мен - да ги осмисля, познавам и контролирам. Не искам да втълпявам на никой колко е грешен, неправ и глупав... това го правите вие. Моля единствено да не приписвате мотивите си върху мен. Не претендирам за абсолютно знание и истина. Просто това което споделям засяга личният живот на всеки един който ме чете, но той иска обезателно да ме вмъкне в границите на собственото си разбиране за света, да ме принизи до някакви пошли мотиви и комплексарщини, защото така иска да принизи и аргументите ми. А аргументите ми засягат личностните убеждения на повечето хора, и те трябва по някакъв начин да се защитят от тази информация... затова или ме псуват, или се преструват че мнението ми е просто глупаво, или ме обвиняват в пошли мотиви.
    Не искам да се издигам в очите на никой, нито в своите, никога не съм търсил признание и одобрение. Отношенията на хората около мен никога не са ме засягали.
    Последно редактирано от Doom_Stalker : 11-22-2012 на 10:43

Мега фен
    Тук просто споделям напредъка си в изследването на човешкия свят, както и се упражнявам в писане и мислене... Нищо повече.
    ок, тогава и аз ще ти кажа изследване от човешкия свят:
    слабакът, които винаги не успява да се вреди между останалите хора и да си създаде хубави моменти, затова стои в ъгъла и се задоволява само с лошите моменти, като се опитва това да ни го представи за някакъв вид смелост, а останалите хора успяващи да си създадат хубави моменти ни ги представя за слабаци живеещи в илюзия, защото имали нужда, а пък видиш ли той е живеещ в реалността.

От друга страна, когато на масата има хляб и някой е избрал да яде от хляба вместо от хлебарките, това не знам дали го прави по-слаб от тебе, но със сигурност го прави по-умен.
    Последно редактирано от defender : 11-22-2012 на 10:54

Мега фен
    Това какво е добро и какво не е добро ми го приписвате вие. Аз не казвам какво трябва да бъде, нито какво е добро... Но вие понеже разсъждавате само от тази гледна точка, веднага си мислите че щом казвам нещо значи оплювам или упреквам някого.... Никой не упреквам! Нито пък казвам, че трябва да се промени. Аз просто казвам какво е. Още повече че тези неща, за които говоря съм ги открил в мен самия, и аз съм се лъгал и съм изпадал в жестоки заблуди... Не упреквам никого, а такива неща като кой как ще ме възприема изобщо не ме интересуват. Тук просто споделям напредъка си в изследването на човешкия свят, както и се упражнявам в писане и мислене... Нищо повече. Това какво правите и от какви мотиви се движите ме интересува само от гледна точка на това да открия същите мотиви в мен - да ги осмисля, познавам и контролирам. Не искам да втълпявам на никой колко е грешен, неправ и глупав... това го правите вие. Моля единствено да не приписвате мотивите си върху мен. Не претендирам за абсолютно знание и истина. Просто това което споделям засяга личният живот на всеки един който ме чете, но той иска обезателно да ме вмъкне в границите на собственото си разбиране за света, да ме принизи до някакви пошли мотиви и комплексарщини, защото така иска да принизи и аргументите ми. А аргументите ми засягат личностните убеждения на повечето хора, и те трябва по някакъв начин да се защитят от тази информация... затова или ме псуват, или се преструват че мнението ми е просто глупаво, или ме обвиняват в пошли мотиви. Не искам да се издигам в очите на никой, нито в своите, никога не съм търсил признание и одобрение. Отношенията на хората около мен никога не са ме засягали.

Бог не Го интересува кой какво си приписва, но Той следи за две неща, кой допринася за спасението на всички човеци без да вреди, и кой върши неправда в вярата, която в днешно време мнозина наричат окултизъм, езотерика, сатанизъм, хиндуизъм, йога, медитаця, будизъм, религия, и т.н., понеже именно духовното/религиозното беззаконие е причината/източникът на всички останали злини на света независимо дали някой е съгласен с това или не, истината си остава истина, а лъжата лъжа, понеже и ето как и до ден днешен духовното/религиозното беззаконие продължава да причинява зло на цялото човечество, но както вече казахме Бог въобще не го интересува ти или който и да е друг като какви се изживявате, това че ти си дошъл да се правиш на мъдър, никак не ни прави длъжни да започваме и ние да се правим на такива, нито да отговаряме на предизвикателствата на лукавия с лукавщини, какво като пишеш бързо всякакви твои си разсъждения?!, истинският Бог никак не иска да допуска себелюбиви и користолюбиви изпълнения в Своето светилище дори и хиляди като теб да дойдат за да си натрапват щенията, както на теб няма да ти е приятно да ти причиняват онова, което за теб е неприятно или най-малкото непоносимо, така и на всеки друг човек едва ли ще му бъде приятно да му бъде причинявано неприятното или най-малкото непоносимото за него, обаче ти отново се опитваш да натрапваш на другите онова, което за тях е неприятно и дори непоносимо, при това лъжейки че по този начин ти постъпваш съвсем нормално, откъде знаеш дали докато медитираш не причиняваш зло на други хора?!, ами ако се окаже че дори без да виждаш и знаеш хиляди хора страдат заради твоята медитация?!, какво си се наежил да пишеш атеистични неща в теми за вяра без да зачиташ Св. Писание?!, имай предвид че Бог никак не толерира духовното/религиозното беззаконие, защото е писано:

"И онзи слуга, като е знаел волята на Господаря си, но не е приготвил нито постъпил по волята му, ще бъде много бит. А онзи, който не е знаел и е сторил нещо, което заслужава бой, малко ще бъде бит." Лука 12:47-48

това че си сатанист, който медитира и се набърква неправомерно в Божиите Работи никак не те прави ненарушител според написаното в този библейски стих, не си прави илюзии, че истинските Светии са длъжни да търпят подобно отношение:

"Той ще говори думи против Всевишния, ще изтощава светиите на Всевишния, и ще замисли да промени времена и закони; и те ще бъдат предадени в ръката му до време и времена и половина време. Но когато съдилището ще заседава, ще му отнемат владичеството, за да го изтребят и погубят до край." Данаил 7: 25-26

така че, никак не си мисли че само защото не си вярващ като християните и други вярващи ще ти се размине ако продължаваш да се набъркваш неправомерно в Божиите Работи, ние също не съдим онези, които не ни съдят нас, но имаме пълно право да съдим всеки, който влиза в светилището на истинският Господ Бог за да погуби независимо дали знае какво прави или не
    Последно редактирано от npp : 11-22-2012 на 11:09

Banned Повече от фен
    ... а някакви си сатанисти избиват комплекси като се хвалят с постиженията, от които ползата е предимно за самите тях, а в по-добрият случай и за други подобни на тях тщеславни себелюбци, напушват се и после идват да демонстрират превъзходство, и едва ли не сега всички други трябва да им ръкопляскат, а те да се гордеят с себе си поствайки всякакви извергски gif-ове, в които дори и най-бедните/нещастните човеци са представяни като някакви меса за кълцане с сатър, като написаното в Библията винаги имат за най-идиотско без да вникват дори и мъничко в любовта и откровението на истинският Господ Бог към човеците, иначе са готови да издигат на пиедестал пасажи от какви ли не мислители, които не са истински пророци, това че ти или който и да е друг не разбирате написаното в Писанието, не означава че истинският Бог и истинските Светии лъжат

Shhh, no tears, only dreams now....
    Troll level +1
    Хахахах, най-после успях да издразня и npp, който уж претендира за безгранична любов... Хахаха, npp не вярвах, че ще се поддадеш на такава провокация от моя страна. Уж се пишеш за добър и божи служител, пък и в твоите думи си пролича тихата злоба. Дори и да се опита да я прикриеш чрез избягване на конфронтация(т.е. да се обърнеш директно към мен). И в своята същност май си пролича, че дълбоко под приказките са съвършенна любов, ти все пак си човек, като всички останали, и страдаш от същите ниски страсти и прикрито малодушие. Май все пак под общите приказки и everyday спорене успях да те засегна... Успя да се намериш в беглия анализq който ти направих, нали? Stay mad.

Мега фен
    Първо се научи какво е любов.
    когато някои сатанист говори срещу вярата и благочестието, и когато трябва те да бъдат защитени - този същия сатанистчо започва да лее крокодилски сълзи, колко злоба имало и да се тръшка като диване.
    Последно редактирано от defender : 11-22-2012 на 11:17

Мега фен
    http://prikachi.com/images/619/5521619F.gif
    Shhh, no tears, only dreams now....
    Troll level +1
    Хахахах, най-после успях да издразня и npp, който уж претендира за безгранична любов... Хахаха, npp не вярвах, че ще се поддадеш на такава провокация от моя страна. Уж се пишеш за добър и божи служител, пък и в твоите думи си пролича тихата злоба. Дори и да се опита да я прикриеш чрез избягване на конфронтация(т.е. да се обърнеш директно към мен). И в своята същност май си пролича, че дълбоко под приказките са съвършенна любов, ти все пак си човек, като всички останали, и страдаш от същите ниски страсти и прикрито малодушие. Май все пак под общите приказки и everyday спорене успях да те засегна... Успя да се намериш в беглия анализq който ти направих, нали? Stay mad.

ничие (човешко) търпение не е безгранично, ние също сме човеци, и имаме правото да съдим наглеците, които съдят нас, макар и поради голямото си търпение истинските Светии да са най-последни по отношение на гняв, те също могат да се разгневят както можеш и да прочетеш от цитираният по-горе пасаж от Данаил 7: 25-26, никой не е длъжен да търпи поразиите на когото и да е друг, а това че някой иска да се възползва неправомерно от търпението на истинският Бог и истинските Светии никак не е безопасно за него:

"Затова и ти си без извинение, о човече, който и да си, когато съдиш другиго; защото в каквото съдиш другия, себе си осъждаш; понеже ти, който съдиш, вършиш същото, А знаем, че Божията съдба против тия, които вършат такива работи, е според истината. И ти, човече, който съдиш ония, които вършат такива работи, мислиш ли, че ще избегнеш съдбата на Бога, като вършиш и ти същото? Или презираш Неговата богата благост, търпеливост и дълготърпение, без да знаеш, че Божията благост е назначена да те води към покаяние? а с упорството си и непокаяното си сърце трупаш на себе си гняв за деня на гнева, когато ще се открие праведната съдба от Бога, Който ще въздаде на всеки според делата му:" Римляни 2: 1-6

мислиш ли че ако имаш пистолет като онзи на gif-а ще можеш да застреляш всеки друг без да може никой друг да застреля теб?!, просто въобще не си прави илюзии че си недосегаем супермен, и никак не идвай да воюваш против истинските Светии преди да е станало твърде късно за теб - това не е шега работа
    Последно редактирано от npp : 11-22-2012 на 11:29

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    От друга страна, когато на масата има хляб и някой е избрал да яде от хляба вместо от хлебарките, това не знам дали го прави по-слаб от тебе, но със сигурност го прави по-умен.
    И аз ям от хляба, просто няма нужда да казвам че Бог ми го е дал, че се грижи за мен, или че този хляб ми се полага.... Това е лицемерно.

Колкото до хубавите моменти... за мен всеки момент е хубав. Във всеки момент аз виждам възможност да изследвам себе си и света. Но в никакъв случай не търся хубавите моменти, особено пък чрез някакви жалки житейски изживявания и роли. Хубавите моменти се търсят само от този които има нужда от тях... Именно нещастниците търсят щастието.
    Именно те търсят да се изживяват, тези на които им липсва нещо. И всеки се опитва да компенсира нещастието си с някаква заблуда. И така да подчини света на малката си кауза и изживяване. Аз нямам каузи и изживявания. Не съдя и не се опитвам да подчиня света на моите потребности.

Banned Повече от фен
    .... а това че някой иска да се възползва неправомерно от търпението на истинският Бог и истинските Светии никак не е безопасно за него:
    ... и никак не идвай да воюваш против истинските Светии преди да е станало твърде късно за теб - това не е шега работа
    Ууууу много ме е страх....

Мега фен
    Божият "хляб" са го яли само онези, които са започнали да бъдат добри, а не онези, които търсят разни неща в Свидетелството на истинските Светии за да ги използват за зли цели

Мега фен
    Ууууу много ме е страх....
    и нас не ни е страх от човеците

Мега фен
    Колкото до хубавите моменти... за мен всеки момент е хубав. Във всеки момент аз виждам възможност да изследвам себе си и света.
    значи все пак смисълът на живота ти не е само това просто да съществуваш, както говореше, значи излиза, че имаш и други поводи да живееш.

Именно нещастниците търсят щастието.
    Именно те търсят да се изживяват, тези на които им липсва нещо. И всеки се опитва да компенсира нещастието си с някаква заблуда. И така да подчини света на малката си кауза и изживяване. Аз нямам каузи и изживявания. Не съдя и не се опитвам да подчиня света на моите потребности.
    всички сме нещастници, просто някои успяват да разнообразят с малко щастие, а други не.
    Последно редактирано от defender : 11-22-2012 на 11:39

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Баааааааааааааааааааааааа аааси малоумните братттттттттт ц-ц-ц нпп чуй ме,ти трябва да бъдеш заличен разбираш ли приятелче,дефендър ти трябва да умреш в жестоки мъки А ти дуумм да не и сатаната?

АВЕ АЗ!

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Banned Повече от фен
    и нас не ни е страх от човеците
    Като не те е страх защо тръгна така яростно да се защитаваш? Май те е страх самозаблудата ти да не пропадне като къщичка от карти....

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Баааааааааааааааааааааааа аааси малоумните братттттттттт ц-ц-ц нпп чуй ме,ти трябва да бъдеш заличен разбираш ли приятелче,дефендър ти трябва да умреш в жестоки мъки А ти дуумм да не и сатаната?

АВЕ АЗ!
    лигочи като теб бол

Мега фен
    Като не те е страх защо тръгна така яростно да се защитаваш? Май те е страх самозаблудата ти да не пропадне като къщичка от карти....
    той може да говори не за да не пропадне самозаблудата му, а за да отърве тебе от самозаблудата ти - и това може да го прави от любов.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си