.
Резултати от 1 до 25 от общо 2160

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Doom_Stalker Виж мнението
    Но злобата и лакомията са присъщи на всички същества.... Аз имам морско свинче вкъщи... сладка малка твар, но дори и то почва да полудява и да се чуди от кое да яде първо, когато му хвърля много ядене.... И то също като останалите животинки се брани и е готово да ти отхапе пръста в момента в който го издразниш. Всяко животно си има защитна реакция, която се изявява чрез агресия. А пък хищниците не ловуват с агресия или от някаква злоба, те просто искат да се нахранят...Мамка му човече, това са прости неща. Никой не иска да заблуждава никой в нищо.... сериозно ли смяташ че едно животно иска да те заблуди, като разкъса на парченца друго животно? А не ти ли е минавало през ума че въпросното животно просто иска да се нахрани? На животното не му пука в какво вярваш ти... То просто върши каквото трябва за да оцелее. Някой животни оцеляват чрез ядене на растения, други животни пък чрез ядене на тези животни... Няма нищо зло в случая... Не знам на какви наркотици трябва да си че да вярваш в конспирация на животните срещу вярата в Бога.

не напразно благодатният дух на "тъмнината" е наричан "звяра"(хищник) (Откровение 13 гл.), защото може да осигурява до цяла една трета от Небесната благодат, но на базата на неправда(-та), понеже (както вече казахме и по-горе) плана на "тъмнината" е колкото се може повече човеци да бъдат примамвани в направлението на погрешната вяра за целите на погибелта, това е цяла система от духовно/религиозно беззаконие пълна с всякакви гибелни средства на "тъмнината" с цел да бъде навредено възможно най-много на колкото се може повече човеци, не че хищните животни сами по-себе си искат да заблудят някой, но системата на "тъмнината" ги използва като средство за заблуда прокарвайки и подхранвайки всякакви лъжливи теории на базата на разни науки, които ги изследват/изучават
    Последно редактирано от npp : 11-21-2012 на 21:21

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си