Първоначално написано от
Doom_Stalker
Но злобата и лакомията са присъщи на всички същества.... Аз имам морско свинче вкъщи... сладка малка твар, но дори и то почва да полудява и да се чуди от кое да яде първо, когато му хвърля много ядене.... И то също като останалите животинки се брани и е готово да ти отхапе пръста в момента в който го издразниш. Всяко животно си има защитна реакция, която се изявява чрез агресия. А пък хищниците не ловуват с агресия или от някаква злоба, те просто искат да се нахранят...Мамка му човече, това са прости неща. Никой не иска да заблуждава никой в нищо.... сериозно ли смяташ че едно животно иска да те заблуди, като разкъса на парченца друго животно? А не ти ли е минавало през ума че въпросното животно просто иска да се нахрани? На животното не му пука в какво вярваш ти... То просто върши каквото трябва за да оцелее. Някой животни оцеляват чрез ядене на растения, други животни пък чрез ядене на тези животни... Няма нищо зло в случая... Не знам на какви наркотици трябва да си че да вярваш в конспирация на животните срещу вярата в Бога.