- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво им пречи да Вярват.
Не, не ме разбра. Да кажем че сега отричам всичко "божествено" и религиозните глупости. В следствие на това мога да лъжа, да нямам угризения на съвестта, да правя зло на хората и т.н.. Но след години може да ми дойде друг акъл и да реша да водя праведен живот. В такъв случай Бог би ли ми простил? Ако се покая истински за греховете си, не с идеята да го преметна....
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
виж какво казва Исус:
"Нивите на един богаташ родиха много плод. И той размишляваше в себе си, думайки: Какво да правя? защото нямам где да събера плодовете си. И рече: Ето какво ще направя: ще съборя житниците си и ще построя по-големи, и там ще събера всичките си жита и благата си. И ще река на душата си: Душо, имаш много блага натрупани за много години; успокой се, яж, пий, весели се. А Бог му рече: Глупецо! тая нощ ще ти изискат душата; а това което си приготвил, чие ще бъде? Така става с този, който събира имот за себе си, и не богатее в Бога." Лука 12: 16-21
имай предвид че Бог не може да бъде измамен, точно когато планираш/се приготвяш да причиняваш зло на другиго и след това да се покаеш е нещото, което Бог мрази най-много, и заради което Той наказва най-много, като точно това и е което Исус има предвид в притчата от Лука 12:16-21
Последно редактирано от npp : 11-22-2012 на 22:53
ТИ СИ ГЛУПАК.ВСИЧКИ,КОИТО МИСЛЯТ,ЧЕ САМИ ГРАДЯТ СЪДБАТА СИ И БЪДЕЩЕТО СИ И ЧЕ ГИ ОПРЕДЕЛЯТ СА ПЪЛНИ ИДИОТИ.ВИЕ ДОРИ НЕ ЗНАЕТЕ ЗНАЧЕНИЕТО НА ДУМАТА СЪДБА,ТЯ Е СИНОНИМ НА БЪДЕЕЕЩЕ,ТОЕСТ НЯМА КАК ДА ГРАДИТЕ НЕЩА,КОИТО СА СЕ СЛУЧИЛИ ЗА БОГА.
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Хммм сега си изтеглих някакъв окултен-рок албум от 69-та... Намерих нещо интересно накрая...
http://www.youtube.com/watch?feature...OqCNgqEQ#t=55s
Повтаряйте след мен:
In nomine dei nostri
Sathanas
Luciferi Excelsis.
Ave Sathanas!
Gratias tibi ago.
Последно редактирано от Doom_Stalker : 11-23-2012 на 13:02
не,разбира се
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
как така бе, па за мен си приятелче.
Къде се буташ там,дето ти не е работа
Просто се дразня от педерастките ти маниери и начини за общуване... Адски много дразниш като почнеш да се лигавиш и да се правиш на интересен. Най-вече защото не ти се получава, и ставаш за смях. Но теб не те е срам, вживяваш се още повече и ръсиш още повече глупости... следователно и ставаш по-дразнещ.
магьосник, нали казах да не мА излагате пред хората,... .....
ти да не се мислиш за много по-умен?!, след като си просто един пълнач на форума с букви и gif-ове, обаче това е форум/тема за вярата, а не коледна елха та да я аранжираш с дрънкулки, дифендър пак разсъждава смислено, а ти само лаеш, все едно си някакъв кучешки философ, той поне се опитва да се държи добре, а ти все едно някой ти бърка в плешивият мозък, в който толкова много си се влюбил, че чак си си поставил изображението му за аватар, да не би да си много по-големият женкар, след като похули толкова момичета (най-малкото в този форум) категоризирайки ги като някакви секс автомати с жетони при положение че нито една от тях не ти се е предлагала евтино, а пък на нас казваш "i don't give a fuck" все едно сме ти правили неприлични предложения?!
Последно редактирано от npp : 11-23-2012 на 20:14
Умопомрачително тъп си!
"I don't give a fuck" Значи в превод че не ми пука, а не че някой ми е правил неприлични предложения и аз съм ги отказал....(facepalm)
И това не е раздел за вяра, а за религия и философия. Аз се изказвам предимно по философски и религиозни въпроси. Така че млъквай.
Последно редактирано от Doom_Stalker : 11-23-2012 на 20:50