.
Отговор в тема
Страница 74 от 87 ПървиПърви ... 246470717273747576777884 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 826 до 1 850 от общо 2160
    Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    това звучи като: "шефа ще ми прости ли като разбере че нарочно пакостя в фирмата му планирайки да го изхитря точно когато в последният момент ме завари че правя всичко това?!", едва ли, бъди сигурен
    Не, не ме разбра. Да кажем че сега отричам всичко "божествено" и религиозните глупости. В следствие на това мога да лъжа, да нямам угризения на съвестта, да правя зло на хората и т.н.. Но след години може да ми дойде друг акъл и да реша да водя праведен живот. В такъв случай Бог би ли ми простил? Ако се покая истински за греховете си, не с идеята да го преметна....

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Doom_Stalker Виж мнението
    Не, не ме разбра. Да кажем че сега отричам всичко "божествено" и религиозните глупости. В следствие на това мога да лъжа, да нямам угризения на съвестта, да правя зло на хората и т.н.. Но след години може да ми дойде друг акъл и да реша да водя праведен живот. В такъв случай Бог би ли ми простил? Ако се покая истински за греховете си, не с идеята да го преметна....
    е как да не е с идеята да го преметнеш след като това направо си е просто опит да го преметнеш?!, нали Той вижда и знае всичко, дори и всяка твоя мисъл

Banned Повече от фен
    е как да не е с идеята да го преметнеш след като това направо си е просто опит да го преметнеш?!, нали Той вижда и знае всичко, дори и всяка твоя мисъл
    Сега го казвам с идеята да го преметна, но в бъдеще е възможно да се покая истински. Казвам в такъв случай би ли ми простил?

Мега фен
    В такъв случай Бог би ли ми простил? Ако се покая истински за греховете си, не с идеята да го преметна....
    да

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Сега го казвам с идеята да го преметна, но в бъдеще е възможно да се покая истински. Казвам в такъв случай би ли ми простил?
    Може да има дело, и трябва да събереш достатъчно съдебни заседатели в твоя подкрепа(примерно участниците в този раздел на форума)
    Incadeptus би гласувал да не ти прости Бог и да те пуснат в Геена примерно
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3 Виж мнението
    Може да има дело, и трябва да събереш достатъчно съдебни заседатели в твоя подкрепа(примерно участниците в този раздел на форума)
    Incadeptus би гласувал да не ти прости Бог и да те пуснат в Геена примерно
    Ааааа fuck it, ще горя в ада и толкова... И без тва... Закво ми е да стоя цяла вечност на някакви си шибани облаци - да свиря на арфа & shit ? Не мерси.

ПС: Incadeptus дотогава когато умра сигурно ще е станал Господар на Вселената

Мега фен
    Закво ми е да стоя цяла вечност на някакви си шибани облаци - да свиря на арфа & shit ? Не мерси.
    хаха, баси простотията изръси.

Мега фен
    виж какво казва Исус:

"Нивите на един богаташ родиха много плод. И той размишляваше в себе си, думайки: Какво да правя? защото нямам где да събера плодовете си. И рече: Ето какво ще направя: ще съборя житниците си и ще построя по-големи, и там ще събера всичките си жита и благата си. И ще река на душата си: Душо, имаш много блага натрупани за много години; успокой се, яж, пий, весели се. А Бог му рече: Глупецо! тая нощ ще ти изискат душата; а това което си приготвил, чие ще бъде? Така става с този, който събира имот за себе си, и не богатее в Бога." Лука 12: 16-21

имай предвид че Бог не може да бъде измамен, точно когато планираш/се приготвяш да причиняваш зло на другиго и след това да се покаеш е нещото, което Бог мрази най-много, и заради което Той наказва най-много, като точно това и е което Исус има предвид в притчата от Лука 12:16-21
    Последно редактирано от npp : 11-22-2012 на 22:53

Banned Повече от фен
    виж какво казва Исус:

"Нивите на един богаташ родиха много плод. И той размишляваше в себе си, думайки: Какво да правя? защото нямам где да събера плодовете си. И рече: Ето какво ще направя: ще съборя житниците си и ще построя по-големи, и там ще събера всичките си жита и благата си. И ще река на душата си: Душо, имаш много блага натрупани за много години; успокой се, яж, пий, весели се. А Бог му рече: Глупецо! тая нощ ще ти изискат душата; а това което си приготвил, чие ще бъде? Така става с този, който събира имот за себе си, и не богатее в Бога." Лука 12: 16-21

имай предвид че Бог не може да бъде измамен, точно когато планираш/се приготвяш да причиняваш зло на другиго и след това да се покаеш е нещото, което Бог мрази най-много, и заради което Той наказва най-много, като точно това и е което Исус има предвид в притчата от Лука 12:16-21

Sorry, I don't give a fuck...

Супер фен Аватара на Incadeptus
    ТИ СИ ГЛУПАК.ВСИЧКИ,КОИТО МИСЛЯТ,ЧЕ САМИ ГРАДЯТ СЪДБАТА СИ И БЪДЕЩЕТО СИ И ЧЕ ГИ ОПРЕДЕЛЯТ СА ПЪЛНИ ИДИОТИ.ВИЕ ДОРИ НЕ ЗНАЕТЕ ЗНАЧЕНИЕТО НА ДУМАТА СЪДБА,ТЯ Е СИНОНИМ НА БЪДЕЕЕЩЕ,ТОЕСТ НЯМА КАК ДА ГРАДИТЕ НЕЩА,КОИТО СА СЕ СЛУЧИЛИ ЗА БОГА.

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Ааааа fuck it, ще горя в ада и толкова... И без тва... Закво ми е да стоя цяла вечност на някакви си шибани облаци - да свиря на арфа & shit ? Не мерси.

ПС: Incadeptus дотогава когато умра сигурно ще е станал Господар на Вселената
    ЖИВ И ЗДРАВ ЩЕ СИ ПРИЯТЕЛ ;Д

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Banned Повече от фен
    Хммм сега си изтеглих някакъв окултен-рок албум от 69-та... Намерих нещо интересно накрая...

http://www.youtube.com/watch?feature...OqCNgqEQ#t=55s

Повтаряйте след мен:

In nomine dei nostri
    Sathanas
    Luciferi Excelsis.

Ave Sathanas!

Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Gratias tibi ago.
    Последно редактирано от Doom_Stalker : 11-23-2012 на 13:02

Мега фен
    хахах, каква братска любов.................я кажи а аз приятел ли съм ти........

не,разбира се

Мега фен
    как така бе, па за мен си приятелче.

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    как така бе, па за мен си приятелче.
    Мри уе!

Мега фен
    Мри уе!
    тва изблик на домашно насилие ли е.

Къде се буташ там,дето ти не е работа

Banned Повече от фен
    тва изблик на домашно насилие ли е.
    Просто се дразня от педерастките ти маниери и начини за общуване... Адски много дразниш като почнеш да се лигавиш и да се правиш на интересен. Най-вече защото не ти се получава, и ставаш за смях. Но теб не те е срам, вживяваш се още повече и ръсиш още повече глупости... следователно и ставаш по-дразнещ.

Мега фен
    Къде се буташ там,дето ти не е работа
    амииииии, искам да се набутам във вашата компания за да ви пошляпвам по вратлетата (приятелски), когато започнете да говорите простотии и да не ма излагате пред хората.

амииииии, искам да се набутам във вашата компания за да ви пошляпвам по вратлетата (приятелски), когато започнете да говорите простотии и да не ма излагате пред хората.

Мега фен
    магьосник, нали казах да не мА излагате пред хората,... .....

Banned Повече от фен
    Последно редактирано от Doom_Stalker : 11-23-2012 на 15:43

Мега фен
    Просто се дразня от педерастките ти маниери и начини за общуване... Адски много дразниш като почнеш да се лигавиш и да се правиш на интересен. Най-вече защото не ти се получава, и ставаш за смях. Но теб не те е срам, вживяваш се още повече и ръсиш още повече глупости... следователно и ставаш по-дразнещ.
    ти да не се мислиш за много по-умен?!, след като си просто един пълнач на форума с букви и gif-ове, обаче това е форум/тема за вярата, а не коледна елха та да я аранжираш с дрънкулки, дифендър пак разсъждава смислено, а ти само лаеш, все едно си някакъв кучешки философ, той поне се опитва да се държи добре, а ти все едно някой ти бърка в плешивият мозък, в който толкова много си се влюбил, че чак си си поставил изображението му за аватар, да не би да си много по-големият женкар, след като похули толкова момичета (най-малкото в този форум) категоризирайки ги като някакви секс автомати с жетони при положение че нито една от тях не ти се е предлагала евтино, а пък на нас казваш "i don't give a fuck" все едно сме ти правили неприлични предложения?!
    Последно редактирано от npp : 11-23-2012 на 20:14

Banned Повече от фен
    ти да не се мислиш за много по-умен?!, след като си просто един пълнач на форума с букви и gif-ове, обаче това е форум/тема за вярата, а не коледна елха та да я аранжираш с дрънкулки, дифендър пак разсъждава смислено, а ти само лаеш, все едно си някакъв кучешки философ, той поне се опитва да се държи добре, а ти все едно някой ти бърка в плешивият мозък, в който толкова много си се влюбил, че чак си си поставил изображението му за аватар, да не би да си много по-големият женкар, след като похули толкова момичета (най-малкото в този форум) категоризирайки ги като някакви секс автомати с жетони при положение че нито една от тях не ти се е предлагала евтино, а пък на нас казваш "i don't give a fuck" все едно сме ти правили неприлични предложения?!

Умопомрачително тъп си!

"I don't give a fuck" Значи в превод че не ми пука, а не че някой ми е правил неприлични предложения и аз съм ги отказал....(facepalm)

И това не е раздел за вяра, а за религия и философия. Аз се изказвам предимно по философски и религиозни въпроси. Така че млъквай.
    Последно редактирано от Doom_Stalker : 11-23-2012 на 20:50

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си