- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Горещият КЪТ
Ебаси, не влизам месец/2 и тук още е интересно, има надежда за секса. Шадоу наистина ми е трудно да повярвам отдадеността ти....с удоволствие бих те разпитал в някоя тема. Всичко най-хубаво със Сиси, радвате ме.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
![]()
О, искам да видя отговорите на тези въпроси.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Записвам се.21 мъж от Плевен![]()
Един мъж е на толкова години, на колкото се чувства, а една жена на толкова, на колкото изглежда.
Да. За последната порция въпроси, повечето знам че не би ги казала защото я познавам, може би би ме изненадало това и не мога да си представя как бих реагирал на сериозно.
Може би ще доведе до края на връзката, любовта те прави щастлив, но не и глупак.
Последно редактирано от ShtrudeL : 11-29-2012 на 09:37
4XCOKИ
Sh@d0w, не мислиш ли, че влюбеният мъж е най-загубеният мъж? Никога ли не си се заглеждаш в друга, не си искал друга, не си сънувал друга и поне една чекия не си ударил на друга? Аз не мисля, че си откровен и най-малката причина е, защото твоята приятелка те чете. Мисля, че може и да си изневерил, но просто да не го споделяш. Ти си мъж, приятел, и аз смятам, че е редно да те възбуждат и други хора от срещуположният пол. Когато идеш на купон БЕЗ нея там не танцуваш ли с други? Един танц не е изневяра. Един флирт/закачка също. Закачка без целувка. Или навсякъде сте заедно, но това не омръзва ли. Знам, че няма как да се абстрахираш от всички и да отговориш наистина честно, но все пак дай някаква писаница.
Не те критикувам, не се й заяждам, нямам и нищо против това, което пишеш в момента. Просто наистина ми е любопитно. Някой ден, ако останеш наранен какво ще правиш? Надявам се наистина да отговориш малко по-различно.
Мачок, не ти измествам въпросите. Това ми е последения пост.*
http://www.youtube.com/watch?v=Sr2Vkg7kM9I
На ви един поздрав и идете на такова парти! Мазало е!
Свършиха ли въпросите ? (изявявам желание да съм следващ за разпитване)
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
само аз ли нямам мерак да сядам тука?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Е, що бе ? Аз го намирам забавно ;д
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
no ^_
I'm with u
*Irti..
оф какво като е мъж? Те и жените могат да се заглеждат по други, да флиртуват/се закачат и т.н. всичко което каза. Но е въпрос до човек.
Казах, че съм склонна да му вярвам, защото съм като него. ЕСТ че не съм от камък и чаровните момченца ми правят впечатление, но само толкова. Около мен се въртят дори такива с доста приятна визия, но само толкова. Не изпитвам нужда да се заигравам с тях, да се закачаме и да си подмятаме шеговити намеци примерно. Просто съм такава, че когато си имам човече в сърчицето и най-вече изпитвам нещо хубаво към него, ми е обидно/гузно/съвестно да се доближавам до други. А вярвай ми, аз съм ужасно способна на това, защото обожавам допира с друго човешко същество /от мъжки пол, if u know what i mean../. Ако не съм обвързана дори, сигурно ще съм си близка с всеки и няма да ми пука. Преди дори си развивах някакви теории в главата, че може да си с някой, който обичаш примерно, или ти е скъп и в същото време да си и с други, без да значат абсолютно нищо.. И все още го вярвам, но не си го позволявам, най-малкото защото ще ми е болно, ако нараня човека до мен. Не го и искам.
Та защо му скачате така на шадоу? Не че се явявам като някаква негова закрилница, но някои мъже пък си мислите, че щом вие имате такова виждане за нещата, значи всички останали имат същото. Може и аз да съм недорасла, но ако в един период от живота си има вероятност да се забивам с всеки, който ми харесва и да се отдам на свободия, то предпочитам да не стигам до този период. Всъщност може да се каже, че може би малко преди приключване на първата ми връзка, изпитвах нужда от това да се отдам на нещо "неангажиращо" (в кавички, защото не смятам, че това да се обвържеш сериозно е нещо, което тежи), но си мисля, че ако се бях отдала на тази си нужда, след това нямаше да се освободя от нея и щях да я изпитвам постоянно.
А Шадоу какво? Какво като приятелката му чете? Не мисля, че е тъпа и наивна, чела съм й доста мнения и едва ли няма да усети, ако приятеля й я пързаля нещо, или е неискрен. Женските усещаме всичко. Още повече, че ако тя усеща, че има нещо гнило, той също ще усети, че тя знае. Може и да си замълчи за това, което е по-лошо и му трупа нагативи. Но така или иначе, не смятам, че е така, а дори не ги познавам лично.. Просто ме дразни леко това, че сте едва ли не убедени, че щом е мъж и е обвързан сериозно, то задължително видиш ли ще му се случи да кривне от пътя по един или друг начин.
Последно редактирано от ShtrudeL : 11-29-2012 на 17:55
4XCOKИ
Ами... реално какво да каже? Въпросите са толкова хипотетични (без да се обиждаш, Мачок). По-скоро ще пречукам човвека, убил норката, отколкото да поискам палто от нея. Тези въпроси са толкова далеч от нас като цяло, че и на мен да ми ги зададат в обърнатата версия, ще отговарям с бъзици и ще се затрудня да им измисля дълбокомислено разсъждение. Освен този с готвенето де.Донякъде поне. Както и да е, да не спамя повече, че след малко ще излезе или, че парадирам с връзката ни, или че отговарям вместо него, както редовно се изкарва. Той ще си отговори като седне.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
4XCOKИ
Да, норката беше само пример.Не ми се цитираха повече въпроси, но почти всички бяха доста трудни дори за моето въображение. Много чужди. Иначе ми е ясно, че въпросът беше по-скоро нещо в стил: "Какво ще направиш, ако приятелката ти беше меркантилна и се мъчеше да те използва за чичко-паричко?" Това може да бъде погледнато от много ъгли, но директно от нашия е някак нелепо и трудно за представяне, та реално няма много почва за разсъждение. Могат да се дадат много примери, много мнения, ако се говори общо. Не знам де, може да е писал кратко и поради факта, че е бил в работно време
, но аз така бих си обяснила кратките отговори. Ако мен, например, някога ме попитат "Как ще реагираш, ако Радослав се изчука с 2-3 момичета и се снима, а после ти прати снимките за коледна картичка?" ще ми е също толкова невъзможно да отговоря сериозно. Мда, хипотетично би следвало да кажа: "Ще плача, ще го скъсам, ще метна пианото през прозореца върху него." Реално, обаче, той е толкова верен и толкова ми е невъзможно да си го представя, че сигурно по-скоро ще ида да питам някой разбирач има ли фотошоп.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()