.
Отговор в тема
Страница 27 от 34 ПървиПърви ... 17232425262728293031 ... ПоследнаПърви
Резултати от 651 до 675 от общо 827
    Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707

Голям фен Аватара на chushkopek
    Ебаси, не влизам месец/2 и тук още е интересно, има надежда за секса. Шадоу наистина ми е трудно да повярвам отдадеността ти....с удоволствие бих те разпитал в някоя тема. Всичко най-хубаво със Сиси, радвате ме.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    Ебаси, не влизам месец/2 и тук още е интересно, има надежда за секса. Шадоу наистина ми е трудно да повярвам отдадеността ти....с удоволствие бих те разпитал в някоя тема. Всичко най-хубаво със Сиси, радвате ме.
    И аз се колебая, но повече съм склонна да вярвам. Много са готини двамата. А съм склонна да вярвам, защото съм като него... само че съм момиче.. съща е и причината да се колебая малко..

*мачолини, искм да ти напраЯ палачинки.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    О, искам да видя отговорите на тези въпроси.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Защо?

ами питай нея защо

Отново - защо?
    не знам прави неща които когато аз правя ми се сърди

Какви неща са ВИ нужни предвид, че не живеете заедно?
    храна, сметки тн
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    НО: 3

Какво ще направиш, ако спечелиш джакпот от 8мил лв?

- Ще помогна на нашите, така че да се оправят с финансовите си проблеми в момента
    - Ще помогна на приятелката ми и имайка и, така че да си оправят финансовите проблеми
    - Ще си вземем апартамент
    - Ще си купя смартфон
    - Ще си купя нов компютър
    - Ще си купя моя кола
    - Ще допълним колекцията от тарантули на Сиси
    - С останалите пари ще си отворя моя фирма.

Какво ще направиш / кажеш ако приятелката ти каже:

а) намерих си по-богат мъж!

ще я попитам дали е успяла да вземе номера на кредитната му карта, ще я хакна и ще заживеем щастливо

б) намерих си по-красив мъж!

nice troll sweetie! *истеричен смях* *секс*

в) миличко - амиии напих се и то таковааа спах с един пич. Съжалявам.

забравих че като пиеш една глътка бира не помниш, но това бях аз

г) миличко, заведи ме в Аржентина!

там ме издирват избери си друга дестинация

д) миличкоооо, айде в мола да ми вземеш едно палтенце от норка.

какво направи със Сиси!?!

пп тва ми напомни на един трол дето разигравахме

е) мило, искам да ме изчукаш на последната спирка на 111 !

Бързо че след 5 мин е на спирката, да го хванем!!!

ж) слънчице, какво мислиш за новия ми пиърс на носа, тип халка на мечка?

з) миличко, заминавам да уча и работя 3 години в чужбина и няма да се връщам. Искаш ли да си имаме сексуални дружки в тоя период, а после да си продължим заедно както винаги сме си били до сега? не мога все пак да се лиша толкова време от първичното!

какво си пушила?

и) мило, това което ми даваш вече не ми стига. Май си омръзнахме с времето. Толкова време сме вече заедно. Мисля, че трябва да се разделим.

мисля че трябва да те вържа за леглото и да те чукам цяла нощ?

й) мило, писна ми само аз да готвя! 1 месец те оставям 'на сухо', за да се научиш, че и И ТИ трябва да ВЪРШИШ НЕЩО В ТАЯ КЪЩА!!!

sounds exactly like her от време на време се тролим така

та : нямам проблем да готвя, също бих искам да допринасям за закуската обяда или вечерята, даже би ми било приятно, говорили сме си за това. Много бих искам да я изненадвам със закуска в леглото или вечеря, като се прибира от натоварен работен ден. Единствения проблем е, че не знам как ще се сдържа да не опустоша половината храна докато готвя

к) мило, обичам те. Ти си всичко, за което някога съм мечтала. Единственото, от което имам нужда сега е да ме гушнеш. И да ме цункаш!

*гуш* *целув* *секс*

л) Значи ПИСНА МИ! Пи-сна-ми! По цял ден работиш, не ти виждам очите, говедо с говедо. Как я мислиш тая? ДО кога ще продължаваме така? Отивам при мама за 2 седмици, помисли си хубавичко дали искаш да си с мен докато се върна! Тъпанар!

ами миличко, майка ти е в съседната стая

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    И аз се колебая, но повече съм склонна да вярвам. Много са готини двамата. А съм склонна да вярвам, защото съм като него... само че съм момиче..
    рибите сме така

Град
    Плевен
    Записвам се.21 мъж от Плевен
    Един мъж е на толкова години, на колкото се чувства, а една жена на толкова, на колкото изглежда.

Супер фен Аватара на Irti
    Sh@d0w, напълно откровен ли си?

Град
    Някъде из София...
    Да. За последната порция въпроси, повечето знам че не би ги казала защото я познавам, може би би ме изненадало това и не мога да си представя как бих реагирал на сериозно.

Може би ще доведе до края на връзката, любовта те прави щастлив, но не и глупак.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Lqqchinko Виж мнението
    Записвам се.21 мъж от Плевен
    я пък този
    съгражданин

Sh@d0w, много сладичкоооо ^_
    Наистина съм склонна да вярвам, че всичкото това е искрено <3
    Обичайте се <3
    Последно редактирано от ShtrudeL : 11-29-2012 на 09:37
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Да. За последната порция въпроси, повечето знам че не би ги казала защото я познавам, може би би ме изненадало това и не мога да си представя как бих реагирал на сериозно.

Може би ще доведе до края на връзката, любовта те прави щастлив, но не и глупак.
    ГРЕШЕН ОТГОВОР!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    ГРЕШЕН ОТГОВОР!

Ами сега???
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Някъде из София...
    ^ Мерси

ГРЕШЕН ОТГОВОР!

Sh@d0w, не мислиш ли, че влюбеният мъж е най-загубеният мъж? Никога ли не си се заглеждаш в друга, не си искал друга, не си сънувал друга и поне една чекия не си ударил на друга? Аз не мисля, че си откровен и най-малката причина е, защото твоята приятелка те чете. Мисля, че може и да си изневерил, но просто да не го споделяш. Ти си мъж, приятел, и аз смятам, че е редно да те възбуждат и други хора от срещуположният пол. Когато идеш на купон БЕЗ нея там не танцуваш ли с други? Един танц не е изневяра. Един флирт/закачка също. Закачка без целувка. Или навсякъде сте заедно, но това не омръзва ли. Знам, че няма как да се абстрахираш от всички и да отговориш наистина честно, но все пак дай някаква писаница.

Не те критикувам, не се й заяждам, нямам и нищо против това, което пишеш в момента. Просто наистина ми е любопитно. Някой ден, ако останеш наранен какво ще правиш? Надявам се наистина да отговориш малко по-различно.

Мачок, не ти измествам въпросите. Това ми е последения пост. *

http://www.youtube.com/watch?v=Sr2Vkg7kM9I

На ви един поздрав и идете на такова парти! Мазало е!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Ауу, трябва! Къде има шанс да направят нещо подобно?

Аз мисля, че отговорите бяха чисто и просто измъкване и никакво детайлно замисляне по въпросите на Мачо.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Свършиха ли въпросите ? (изявявам желание да съм следващ за разпитване)
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Град
    Варна
    само аз ли нямам мерак да сядам тука?

Ти като не искаш ние ще те сложим.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Е, що бе ? Аз го намирам забавно ;д
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Ти като не искаш ние ще те сложим.
    тука, за разлика от другите теми, май не е съвсем по желание на другите

спасена съм

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

Аз мисля, че отговорите бяха чисто и просто измъкване и никакво детайлно замисляне по въпросите на Мачо.
    *клати глава, одобрително*

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    само аз ли нямам мерак да сядам тука?
    no ^_
    I'm with u

*Irti..
    оф какво като е мъж? Те и жените могат да се заглеждат по други, да флиртуват/се закачат и т.н. всичко което каза. Но е въпрос до човек.
    Казах, че съм склонна да му вярвам, защото съм като него. ЕСТ че не съм от камък и чаровните момченца ми правят впечатление, но само толкова. Около мен се въртят дори такива с доста приятна визия, но само толкова. Не изпитвам нужда да се заигравам с тях, да се закачаме и да си подмятаме шеговити намеци примерно. Просто съм такава, че когато си имам човече в сърчицето и най-вече изпитвам нещо хубаво към него, ми е обидно/гузно/съвестно да се доближавам до други. А вярвай ми, аз съм ужасно способна на това, защото обожавам допира с друго човешко същество /от мъжки пол, if u know what i mean../. Ако не съм обвързана дори, сигурно ще съм си близка с всеки и няма да ми пука. Преди дори си развивах някакви теории в главата, че може да си с някой, който обичаш примерно, или ти е скъп и в същото време да си и с други, без да значат абсолютно нищо.. И все още го вярвам, но не си го позволявам, най-малкото защото ще ми е болно, ако нараня човека до мен. Не го и искам.
    Та защо му скачате така на шадоу? Не че се явявам като някаква негова закрилница, но някои мъже пък си мислите, че щом вие имате такова виждане за нещата, значи всички останали имат същото. Може и аз да съм недорасла, но ако в един период от живота си има вероятност да се забивам с всеки, който ми харесва и да се отдам на свободия, то предпочитам да не стигам до този период. Всъщност може да се каже, че може би малко преди приключване на първата ми връзка, изпитвах нужда от това да се отдам на нещо "неангажиращо" (в кавички, защото не смятам, че това да се обвържеш сериозно е нещо, което тежи), но си мисля, че ако се бях отдала на тази си нужда, след това нямаше да се освободя от нея и щях да я изпитвам постоянно.
    А Шадоу какво? Какво като приятелката му чете? Не мисля, че е тъпа и наивна, чела съм й доста мнения и едва ли няма да усети, ако приятеля й я пързаля нещо, или е неискрен. Женските усещаме всичко. Още повече, че ако тя усеща, че има нещо гнило, той също ще усети, че тя знае. Може и да си замълчи за това, което е по-лошо и му трупа нагативи. Но така или иначе, не смятам, че е така, а дори не ги познавам лично.. Просто ме дразни леко това, че сте едва ли не убедени, че щом е мъж и е обвързан сериозно, то задължително видиш ли ще му се случи да кривне от пътя по един или друг начин.
    Последно редактирано от ShtrudeL : 11-29-2012 на 17:55
    4XCOKИ

Град
    София
    Ами... реално какво да каже? Въпросите са толкова хипотетични (без да се обиждаш, Мачок). По-скоро ще пречукам човвека, убил норката, отколкото да поискам палто от нея. Тези въпроси са толкова далеч от нас като цяло, че и на мен да ми ги зададат в обърнатата версия, ще отговарям с бъзици и ще се затрудня да им измисля дълбокомислено разсъждение. Освен този с готвенето де. Донякъде поне. Както и да е, да не спамя повече, че след малко ще излезе или, че парадирам с връзката ни, или че отговарям вместо него, както редовно се изкарва. Той ще си отговори като седне.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Тези въпроси са толкова далеч от нас като цяло
    За това говоря. Защото има хора /вероятно като вас/, на които онези неща, в които се съмняват някои, са им чужди.
    мф

А въпросите на мачока са шеговити, но не мисля, че са несериозни. Това с норката може би е образно казано и не така буквално..
    4XCOKИ

anonymous708973
    Guest
    Просто съм такава, че когато си имам човече в сърчицето и най-вече изпитвам нещо хубаво към него, ми е обидно/гузно/съвестно да се доближавам до други. А вярвай ми, аз съм ужасно способна на това, защото обожавам допира с друго човешко същество /от мъжки пол, if u know what i mean../. Ако не съм обвързана дори, сигурно ще съм си близка с всеки и няма да ми пука. Преди дори си развивах някакви теории в главата, че може да си с някой, който обичаш примерно, или ти е скъп и в същото време да си и с други, без да значат абсолютно нищо.. И все още го вярвам, но не си го позволявам, най-малкото защото ще ми е болно, ако нараня човека до мен. Не го и искам.
    Все едно себе си чета. Нямаше как да го кажа по-добре. Евала, Щруд.
    Мачок, нали няма да мине пак толкова време преди следващите въпроси?

Град
    София
    За това говоря. Защото има хора /вероятно като вас/, на които онези неща, в които се съмняват някои, са им чужди.
    мф

А въпросите на мачока са шеговити, но не мисля, че са несериозни. Това с норката може би е образно казано и не така буквално..
    Да, норката беше само пример. Не ми се цитираха повече въпроси, но почти всички бяха доста трудни дори за моето въображение. Много чужди. Иначе ми е ясно, че въпросът беше по-скоро нещо в стил: "Какво ще направиш, ако приятелката ти беше меркантилна и се мъчеше да те използва за чичко-паричко?" Това може да бъде погледнато от много ъгли, но директно от нашия е някак нелепо и трудно за представяне, та реално няма много почва за разсъждение. Могат да се дадат много примери, много мнения, ако се говори общо. Не знам де, може да е писал кратко и поради факта, че е бил в работно време , но аз така бих си обяснила кратките отговори. Ако мен, например, някога ме попитат "Как ще реагираш, ако Радослав се изчука с 2-3 момичета и се снима, а после ти прати снимките за коледна картичка?" ще ми е също толкова невъзможно да отговоря сериозно. Мда, хипотетично би следвало да кажа: "Ще плача, ще го скъсам, ще метна пианото през прозореца върху него." Реално, обаче, той е толкова верен и толкова ми е невъзможно да си го представя, че сигурно по-скоро ще ида да питам някой разбирач има ли фотошоп.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си