.
Отговор в тема
Страница 9 от 26 ПървиПърви ... 567891011121319 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 642
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan Виж мнението
    Ето какво причиняват медиите на хората.... на тъпите хора по точно. Преди време стана голям скандал с тоя митрополит Кирил и неговия супер луксозен Линкълн..... И какво става, новината се разпространява а хора като klimatronik си измислят глупости. ЛИНКЪЛНА НЕ Е СКЪПА КОЛА ИДИОТ ТАКЪВ. ЧИСТО НОВ ЛИНКЪЛН ОТ 2012 СТРУВА ПО МАЛКО ОТ 40 000 ДОЛАРА, КОЕТО ЗА НОВА ЛУКСОЗНА КОЛА СИ Е НАПРАВО СМЕШНА ЦЕНА!!!!!!! ОБАЧЕ ПРОСТИЯ ТИ СЕЛЯНДУРСКИ УМ КАТО НЕ Е ВИЖДАЛ ЛИНКЪЛН И ВЕДНАГА ЗАПОЧВА С ГЛУПОСТИТЕ СИ ЧЕ КОЛАТА СТРУВАЛА 1 000 000. ТЪП СИ ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ!!!!!!! Просто с тоя си пост синтезира цялото величие на човешката глупост. Умри в лайна!
    И ТИ НЕЩО НЕ РАЗБРА ИРОНИЯТА ? ТЪПО КОПЧЕ КАК МОЖЕ ДА СИ ПОМИСЛИШ ,ЧЕ НАИСТИНА съм си мислил ,че КОЛАТА Е 1 МИЛИОН ?
    Ти бавен ли си? А и 40 000 лв малко ли ?
    На всичко от горе ,ако беше само колата нямаше да пиша
    Не ми говори за медии ,защото много добре знам как преувеличават и манипулират народа
    Кон да ти се изпикае в устенцата!
    Последно редактирано от klimatronik : 11-12-2012 на 15:28

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3 Виж мнението
    Може да не са измислица, но не са полезни, нито подходящи, нито могат да се тълкуват както трябва от хората(освен ако не са се посветили в тия неща, все пак това е целта), и освен за забава, нямат практически смисъл нито за християните, нито за атеистите.
    Както вече казах е сложна наука и не бива да се вярва за щяло и нещяло
    Тези хороскопи ,които ги дрънчат по телевизията са пълна глупост
    В интернет също всякакви хора пишат глупави характеристики
    Не трябва да се вживяваш много
    не е за всеки!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    и доколкото разбрах, автомобила е бил дарение за църквата.
    сега остава на купола да построят и хеликоптерна площадка ;d

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    И ТИ НЕЩО НЕ РАЗБРА ИРОНИЯТА ? ТЪПО КОПЧЕ КАК МОЖЕ ДА СИ ПОМИСЛИШ ,ЧЕ НАИСТИНА КОЛАТА Е 1 МИЛИОН ?
    Ти бавен ли си? А и 40 000 лв малко ли ?
    На всичко от горе ,ако беше само колата нямаше да пиша
    Не ми говори за медии ,защото много добре знам как преувеличават и манипулират народа
    Кон да ти се изпикае в устенцата!
    Ти си невъзможно тъп. Отказвам се....

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan Виж мнението
    Ти си невъзможно тъп. Отказвам се....
    А така ! Хвърляй се ! Щом не може да разбереш ,че не всички свещеници са ангели както казаха по долу !
    Нямам предвид лично Кирил, ма ти не можеш да проумееш

Banned Мега фен
    точно се чудих какъв филм да гледам

Пък аз мислех, че е тема за зодиите и прочие... о.о

Рак съм.
    Характера ми е типичен за рака с малки изключение.
    Много съм власта,ревнива и всичко обичам да държа под контрол.
    Не съм разхвърляна,напротив,при мен всичко е под игла и конец.
    Не съм разсеяна, имам орлов поглед.
    Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Колкото е религията, толкова са и зодиите
    Всеки има право в каквото си иска да вярва
    В крайна сметка много от знанията на човечеството се оказват грешни ,но има нещо ,което крепи вселената и нещо,което хората не могат да го осъзнаят и разгадаят
    БРАВО

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Доскоро не вярвах в зодии и продължавам да съм леко скептична,но имайки предвид ,че съм зодия лъв,повече от определенията за мен съвпадат...като се замисля са си абсолютно вярни нещата.
    maDamn

Пише се верни и ти го казвам,за да не аправиш повече грешки,а не защото се мисля за велик и умен.А и така са ги направили зодиите,че всичко да е вярно

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Аз съм си типичен Лъв (:

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Знам,бе,просто все го бъркам от бързотия. Може и така да е. Може би така са нагласени,но има нещо,което ме кара да вярвам в някаква степен.
    maDamn

Banned Повече от фен

Мега фен
    астрологията е наука основаваща се на механизъм от царството на човешката(666) религия, като всъщност чрез нея лукавия просто се опитва да установи и прогнозира определени неща, а след това да превърне колкото се може повече от тях в реален факт, и това с цел да накара човеците да уповават на неговото царство отклонявайки ги по този начин от естеството, което имат в истинският Бог, например, ако някой повярва силно в астрологията, в един момент астрологичните "звезди"(а това са лъжливи духове) могат да предвещаят нещастие/гибел и така на същият човек да бъде устроена гибелна клопка, а най-малкото астрологията е вяра в една система от възможни събития случващи се не според правдата, а просто според безпричинно и случайно стечение на обстоятелствата, нещо като статистически данни обаче чрез духовна власт и сила от "тъмнината"
    Последно редактирано от npp : 12-03-2012 на 10:55

НЯМА НИЩО ГРЕЙНДЖИ

Здравейте
    Аз съм зодия скорпион тоест е водна зодия.Моя темперамент е флегматичен(прикрито пасивен).Според класификацията на К.Юнг съм интроверт.Обичам повече да обмислям нещата,малко говоря пред другите,ако кажа нещо то означава че ще бъде истинско важно.Оценям хората по тяхната вътрешност а не външност.
    Ако трябва да бъда честен на 100 процента моя проблем е че говоря много малко с другите а искам да говоря повече с тях,трудно ми е да намеря ситуаций да говоря с тях имам трудности да намеря общ език.Мога да изслушвам другите без да ги прекъсвам защото знам, че изслушването до край е много важна част от комуникацията между хората.
    В повечето случай когато другите говорят не мога да се вмъкна в разговора защото трябва да ги прекъсна(което е неправилно) или да изчакам единия човек да си свърши мисълта,но тогава друг започва да говори и така почти до безкрайност.
    По принцип знам че всеки човек иска работа,семейство, секс,любов и просто подкрепа от другите.
    Ще помоля са един съвет :
    по принцип жените искат изслушване, любов,внимание,разбиране,с чувствие и подкрепа искат равностойни битки(партньорства) с мъжете нали така.Вие жените откъде сте се научили да изслушвате(аз съм мъж и съм се научил от един център за обществена подкрепа в моя град).
    Моя заключителен въпрос е значението на общуването са жените , жените по какво оценят мъжете и как да разговарям нормално с тях.
    послепис : извинявам се за написания роман,благодарен съм на всеки който го е прочел и си е направил някакви поуки
    Последно редактирано от norm12 : 12-03-2012 на 12:54

Кога си роден?
    Аз съм скорпион и съм холерик, нервна съм, избухлива на моменти, на моменти най-спокойният човек на света, харесвам чилаут, ароматни свещи, да гледам морето и т.н. , но ако съм изнервена и някой ме настъпе - после ще го лежа. Изключително зла мога да бъда. Просто зла, жестока. Мога да бъда и съм страхотен приятел за най-близките ми, но съм и голям хейтър за който ме подразни и не спестявам никому нищо. При мен всичко е на крайности. Изключително импулсивна, животинска, страстна ... но и ледена мога да бъда. Самовлюбена съм, държа винаги да става на моята и винаги последната дума да е моята, обичам да споря в културни спорове, не селски махленски караници.
    Преди бях много свита, срамежлива .. после изведнъж реших да променя това и съм станала леко арогантна и саркастична.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Повече от фен
    На някой прави ли му впечатление как това е може би най-актуалната тема в този раздел...? И най-интересното е, че в тази тема пишат хора, които по принцип не пишат в този раздел. Това съм го забелязал и в други теми, където основната задача е някой да опише себе си. Странно защо, но всеки изпитва непримиримото желание да описва себе си.... Никой не го интересуват религиозните спорове или философските противопоставяния...Неее, но когато стане въпрос всеки да опише себе си, изведнъж всичко живо се втурва да пише. Причината за всичко това?
    Много просто.... тук хората просто пишат своя "идеален АЗ", така както те го виждат. Оставете глупостите със зодиите - никой не чете хороскопи и вярва в зодии заради астрологични зависимости и схеми.... Напротив, зодиите са толкова популярни, именно защото дават на хората характеристиките, които те винаги са искали да притежават.... И всеки е готов да приеме каквото е написано в зодията му, защото там лоши неща не пише.Направено е така, че винаги да са положителни в един или друг аспект. В зодиите хората виждат една проекция на своето "благородно" изживяване, на своята "по -добра версия" за себе си - тук всеки може да се види и опише като - Импулсивен, страстен, със силен характер и т.н. И всеки може да се изживява като тези неща. А в цялата тая работа си проличава детското подражание и опитите на хората да си присвоят някакви черти като свои, да се асоциират с тях и така да се изживяват с тях - като че ли тези черти действително са техни... А те дефакто са си измислица - Нещо което са прочели за тях, харесало им е и са решили да се идентифицират с него. И когато човек чете характеристиките на своята зодия и прочете някаква хубава черта за себе си, веднага умът му се връща в миналото за да търси потвърждение на тази красива лъжа.... оттам нататък всичко е стъкмистика и всеки си изкривява фактите, като непрестанно се старае да доказва тази лъжа и да я направи истина. Защото една лъжа за да съществува тя трябва постоянно да се предоказва. И точно това правите тук вие, които се описвате. Вие имате нужда постоянно да предоказвате своята малка красива лъжа, за да не рухне тя като къщичка от карти .... Изобщо всичките ви "образи", всичките ви "изживявания като нещо" и "влизания в роля" и всичките характеристики които си приписвате изискват постоянно търсене на аргументи в подкрепа на тези образи. Защото само чрез постоянно търсене, чрез постоянно доказване, изричане, и вярване вие можете да поддържате изкуствено създадените си образи и да се чувствате велики в изживяването им. Това са Образите на вашето уж обективно "АЗ", което обаче в крайна сметка си проличава колко е субективно. Също толкова субективни са и всичките глупости с които се идентифицирате.
    Последно редактирано от Doom_Stalker : 12-03-2012 на 21:39

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    И аз хейтнах по-рано в темата с такива доводи, но впечатление прави как всеки въобще не чете другите постове ами влиза само да напише нещо за великия себе си и повече не влиза.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Здравей :)

Роден съм на 21 Ноември (тоест на границата между Скорпион и Стрелец)
    ще искам да ти задам няколко въпроса :
    Първо един хипотетичен въпрос:
    мъж и жена са излезли на кино,след това техен общ познат ги пита как са прекарали в киното.Въпроса е следния:
    кой от двамата ще отговори по добре с повече думи по задълбочено по въпроса и защо ?
    1.За теб кое е по важно естествеността на човека или неговите маски?
    2.За теб кое е по важно общуването или действията ?
    3. Къде се научи да изслушваш хора (тук ще си призная това го научих от един център за обществена подкрепа в моя град в който съм ходил преди) ?

4.По какво оценяш хората (мъжете) около себе си ?
    5.Например говориш с приятел и приятелка:
    с кого от двамата ще говориш повече,тоест е от кого от двамата ще очакваш да те изслуша внимателно до край без да те прекъсва (този въпрос леко се припокрива с хипотетичния въпрос който е по горе) ?
    6.Значението на изслушването са жените?
    И последния въпрос:
    7.Значението на разговора са жените?
    послепис :извинявай ако ти се натрапвам,но просто в момента се нуждая от съвет имам нужда да видя външна гледна точка по тези неща за да сравня дали моето мнение по тези въпроси е вярно или грешно

Към кого това?
    Аз на половината не мога да отговоря ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от Doom_Stalker Виж мнението
    На някой прави ли му впечатление как това е може би най-актуалната тема в този раздел...? И най-интересното е, че в тази тема пишат хора, които по принцип не пишат в този раздел. Това съм го забелязал и в други теми, където основната задача е някой да опише себе си. Странно защо, но всеки изпитва непримиримото желание да описва себе си.... Никой не го интересуват религиозните спорове или философските противопоставяния...Неее, но когато стане въпрос всеки да опише себе си, изведнъж всичко живо се втурва да пише. Причината за всичко това?
    Много просто.... тук хората просто пишат своя "идеален АЗ", така както те го виждат. Оставете глупостите със зодиите - никой не чете хороскопи и вярва в зодии заради астрологични зависимости и схеми.... Напротив, зодиите са толкова популярни, именно защото дават на хората характеристиките, които те винаги са искали да притежават.... И всеки е готов да приеме каквото е написано в зодията му, защото там лоши неща не пише.Направено е така, че винаги да са положителни в един или друг аспект. В зодиите хората виждат една проекция на своето "благородно" изживяване, на своята "по -добра версия" за себе си - тук всеки може да се види и опише като - Импулсивен, страстен, със силен характер и т.н. И всеки може да се изживява като тези неща. А в цялата тая работа си проличава детското подражание и опитите на хората да си присвоят някакви черти като свои, да се асоциират с тях и така да се изживяват с тях - като че ли тези черти действително са техни... А те дефакто са си измислица - Нещо което са прочели за тях, харесало им е и са решили да се идентифицират с него. И когато човек чете характеристиките на своята зодия и прочете някаква хубава черта за себе си, веднага умът му се връща в миналото за да търси потвърждение на тази красива лъжа.... оттам нататък всичко е стъкмистика и всеки си изкривява фактите, като непрестанно се старае да доказва тази лъжа и да я направи истина. Защото една лъжа за да съществува тя трябва постоянно да се предоказва. И точно това правите тук вие, които се описвате. Вие имате нужда постоянно да предоказвате своята малка красива лъжа, за да не рухне тя като къщичка от карти .... Изобщо всичките ви "образи", всичките ви "изживявания като нещо" и "влизания в роля" и всичките характеристики които си приписвате изискват постоянно търсене на аргументи в подкрепа на тези образи. Защото само чрез постоянно търсене, чрез постоянно доказване, изричане, и вярване вие можете да поддържате изкуствено създадените си образи и да се чувствате велики в изживяването им. Това са Образите на вашето уж обективно "АЗ", което обаче в крайна сметка си проличава колко е субективно. Също толкова субективни са и всичките глупости с които се идентифицирате.
    То човек ако чете характеристики на зодиите без да знае кои качества към коя зодия приспадат(т.е. не пише името на зодията), няма да знае за коя се отнася. Все едно някой с главоболие да тръгне да търси симптоми и диагнози в нета и ще стигне до заключението, че има тумор на мозъка.
    Много ми е интересно примерно някой дето ей тъй пише ква му била зодията и колко съвпадал с нея и бил хубав, да речем че е зодия водолей, но му дадем характеристиките на зодия рак(а да напишем, че се отнасят за водолей), дали ще се обърка или щом е хубаво значи се отнася за него.
    Във всички случаи има доста по-интересни и важни теми за дискусии отколкото low-level астрология, целта на форума не е всеки да си описва малката личност и това колко качества имал, как не им омръзва на хората да говорят за себе си не знам, нито на някой му пука. Отделно повечето потребители далеч не са интересни, нито пишат интересно.
    Последно редактирано от Nam3less3 : 12-04-2012 на 15:21
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3 Виж мнението
    То човек ако чете характеристики на зодиите без да знае кои качества към коя зодия приспадат(т.е. не пише името на зодията), няма да знае за коя се отнася. Все едно някой с главоболие да тръгне да търси симптоми и диагнози в нета и ще стигне до заключението, че има тумор на мозъка.
    Много ми е интересно примерно някой дето ей тъй пише ква му била зодията и колко съвпадал с нея и бил хубав, да речем че е зодия водолей, но му дадем характеристиките на зодия рак(а да напишем, че се отнасят за водолей), дали ще се обърка или щом е хубаво значи се отнася за него.
    Във всички случаи има доста по-интересни и важни теми за дискусии отколкото low-level астрология, целта на форума не е всеки да си описва малката личност и това колко качества имал, как не им омръзва на хората да говорят за себе си не знам, нито на някой му пука. Отделно повечето потребители далеч не са интересни, нито пишат интересно.
    Точно. Повечето влизат тук да си напишат профилактично простотиите.... нито гледат останалите теми, нито какво пишат другите... Просто си изливат помията, не толкова за пред другите, колкото за пред себе си. И после ги гледаш тия същите как дават "съвети" на останалите - какви трябва да бъдат и какво трябва да правят. Бахти нещастниците.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си