.
Отговор в тема
Страница 78 от 87 ПървиПърви ... 2868747576777879808182 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 926 до 1 950 от общо 2160
    Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    добре тъпако, направи ме известен.
    U MAD!

Последно редактирано от Doom_Stalker : 11-27-2012 на 20:47

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Doom_Stalker Виж мнението
    Хммм, доста яко. Все едно си ме описал. Почти всичко от изброеното тук го притежавам или съм го правил.

Това е идеята - да содомизираме всичко живо

толкова ли много искаш Бог да ти направи съществуването непоносимо?!

Викам си - я да видя какво става с този форум, "домъчня" ми за Европейския, Цветето и Нпп. Нпп не се е спрял, естествено, сигурно е главно действащо лице във форума на hristiqni.com (глупав сайт, на който попаднах наскоро)...
    Гледам има някакви нови герои, а някои от старите са се покрили. Навъдили са се някакви деца, тролове и хора с много свободно време (или комбинация от споменатите), т.е. - не много по-различно от преди.
    Губи се, обаче, красотата на дискусията, като ги няма елегантно написаните мнения на Аурис и разпалените речи на Гандалф-а. Нищо, по добре по-малко да си губят времето с глупости.

Нпп, знам, че няма да ми отговориш в прав текст, но ми стана интересно: Защо имате нужда от религиите/вярата си? Очевидно "вие" = религиозните/вярващите хора. Да не би това да осмисля живота ви, или да ви прави по-добри?
    ...

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Сега излезе,че Бог,от чието име говориш,не е безкрайно добър,а че и той има нерви горкият.

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от L31h4z Виж мнението
    Викам си - я да видя какво става с този форум, "домъчня" ми за Европейския, Цветето и Нпп. Нпп не се е спрял, естествено, сигурно е главно действащо лице във форума на hristiqni.com (глупав сайт, на който попаднах наскоро)...
    Гледам има някакви нови герои, а някои от старите са се покрили. Навъдили са се някакви деца, тролове и хора с много свободно време (или комбинация от споменатите), т.е. - не много по-различно от преди.
    Губи се, обаче, красотата на дискусията, като ги няма елегантно написаните мнения на Аурис и разпалените речи на Гандалф-а. Нищо, по добре по-малко да си губят времето с глупости.

Нпп, знам, че няма да ми отговориш в прав текст, но ми стана интересно: Защо имате нужда от религиите/вярата си? Очевидно "вие" = религиозните/вярващите хора. Да не би това да осмисля живота ви, или да ви прави по-добри?
    вярата не е (съз-)дадена от истинският Бог за да се изживяваш като нещо или някой, но е (съз-)дадена за да се осигурява пълно спасение на всички човеци/души за вечен живот чрез искрени изповеди и ходатайства пред Него, виж само колко много милиарди клети, страдащи, и погиващи хора/одушевени имаше досега, за които нямаше утешител/спасител, а колкото до българските религиозни форумни сайтове, досега бяхме изгонени от всички такива, в които свидетелствувахме - за съжаление се оказа че точно там най-малко харесват/обичат Словото на истинският Бог и Исус
    Последно редактирано от npp : 12-05-2012 на 15:07

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Не знаех,че келтите са милиарди

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от L31h4z Виж мнението

Здрасти! Надявам се преди е било интересно, защото сегашното положение ми бърка в червата!
    Предполагам не съм твърде критичен?!

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    Здрасти! Надявам се преди е било интересно, защото сегашното положение ми бърка в червата!
    Предполагам не съм твърде критичен?!
    Изобщо не си твърде критичен. Тук пишат само разни идиоти като дефендър, както и много форумни принцеси, дето дъвчат едни и същи заучени глупости. Иначе е пълна скръб, няма с кой един свестен разговор да проведеш.

Мега фен
    ^
    ами говорете си взаимно ние ще ви се възхищаваме.

Цитирай Първоначално написано от Doom_Stalker Виж мнението
    Изобщо не си твърде критичен. Тук пишат само разни идиоти като дефендър, както и много форумни принцеси, дето дъвчат едни и същи заучени глупости. Иначе е пълна скръб, няма с кой един свестен разговор да проведеш.
    Във началото като се регнах и християните бяха по-читави, а не ментално увредени и хормонално повредени. Тогава npp не пишеш а времената бяха чудесни.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    Във началото като се регнах и християните бяха по-читави, а не ментално увредени и хормонално повредени. Тогава npp не пишеш а времената бяха чудесни.
    ами така е то животеца във форума ви се върти само около християните, както и всичко в живота около християнството., жалко, че сте толкова кьорави.

християните млъкнаха да говорят на религиозни теми, и се насрахте. .................. скучничко ви стана, а.
    Последно редактирано от defender : 12-05-2012 на 18:54

ами така е то животеца във форума ви се върти само около християните, както и всичко в живота около християнството., жалко, че сте толкова кьорави.

ако християните млъкнат, и се насирате.
    Ти си идиот а логиката ти куца. Как се предполага да ми повлияе мълчанието християнско?
    Просто споменавам че като че ли преди имаше по-читави защитници.

Мега фен
    ами то няма и адекватна опозиция., ....................... гандалф и скарлет ги няма.
    По една време и с доктора беше интересно, имаше някакви интересни виждания за живота, ама и той се изчерпи, а и философиите му са пълни с бъгове.
    Последно редактирано от defender : 12-05-2012 на 19:06

ами то няма и адекватна опозиция., ....................... гандалф и скарлет ги няма.
    По една време и с доктора беше интересно, имаше някакви интересни виждания за живота, ама и той се изчерпи, а и философиите му са пълна с бъгове.
    Ти си идиот! Не ти е нужна помощ да се закопаеш.

Краварче не ми се прави на велик.

Мега фен
    за кое да се закопая бе вълчан.............

астралните, сатанистки или окултиски ви философиики са толкова жалки и неиздържани в сравнение с християнството.

за кое да се закопая бе вълчан.............

астралните, сатанистки или окултиски ви философиики са толкова жалки и неиздържани в сравнение с християнството.
    Докажи нещо зя разнообразие. На основата на какво смееш да го твърдиш?
    Обоснови се като хората поне.

Мега фен
    за кво да ти се обосновавам, не изпитвам абсолютно никаква нужда да се обосновавам на някого, направил съм си изводите и не ангажирам никой с мнението си.

когато гледаш от гледната точка на християнин всичко калпаво само си лъсва.
    Последно редактирано от defender : 12-05-2012 на 19:52

Banned Повече от фен
    за кво да ти се обосновавам, не изпитвам абсолютно никаква нужда да се обосновавам на някого, направил съм си изводите и не ангажирам никой с мнението си.
    Пхахаха, какви изводи бе чекио мръсна? Дай ги да ги видим тези твои възвишени изводи? Аз достатъчно писах за моите изводи. Хайде напиши и ти своите "изводи". Или те е страх че ще се види колко са малоумни, че ще пропадне малката ти лъжа, която приемаш за действителност?

за кво да ти се обосновавам,.
    Защо ли?! Защото не можеш.

Мега фен
    ^
    ^
    абе всички много ни страх от тебе бе, ти имаш изключително важно значение за съществуването на християнството.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    а колкото до българските религиозни форумни сайтове, досега бяхме изгонени от всички такива, в които свидетелствувахме
    нпп, от кои сайтове си бил изгонен и защо, ако не е тайна.
    и как точно са те изгонили - бан ли са ти сложили или какво.

В нашия форум например доктора (Doom_Stalker) го баннаха заради подстрекаване към самоубийство на хора молещи за помощ и съвет.
    Последно редактирано от defender : 12-06-2012 на 12:40

Banned Повече от фен

В нашия форум например доктора (Doom_Stalker) го баннаха заради подстрекаване към самоубийство на хора молещи за помощ и съвет.
    Дааа, голямо забавление беше...

^
    ^
    абе всички много ни страх от тебе бе, ти имаш изключително важно значение за съществуването на християнството.
    Ти си шибан идиот, аз съм вездесъщ, а християнството е резултат от шибан наркомански случай, от преди 2000 години.

П.П. Много се кефя на новата си клавиатура тъпа кучко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си