- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво им пречи да Вярват.
Викам си - я да видя какво става с този форум, "домъчня" ми за Европейския, Цветето и Нпп. Нпп не се е спрял, естествено, сигурно е главно действащо лице във форума на hristiqni.com (глупав сайт, на който попаднах наскоро)...
Гледам има някакви нови герои, а някои от старите са се покрили. Навъдили са се някакви деца, тролове и хора с много свободно време (или комбинация от споменатите), т.е. - не много по-различно от преди.
Губи се, обаче, красотата на дискусията, като ги няма елегантно написаните мнения на Аурис и разпалените речи на Гандалф-а. Нищо, по добре по-малко да си губят времето с глупости.
Нпп, знам, че няма да ми отговориш в прав текст, но ми стана интересно: Защо имате нужда от религиите/вярата си? Очевидно "вие" = религиозните/вярващите хора. Да не би това да осмисля живота ви, или да ви прави по-добри?
...
Сега излезе,че Бог,от чието име говориш,не е безкрайно добър,а че и той има нерви горкият.
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
вярата не е (съз-)дадена от истинският Бог за да се изживяваш като нещо или някой, но е (съз-)дадена за да се осигурява пълно спасение на всички човеци/души за вечен живот чрез искрени изповеди и ходатайства пред Него, виж само колко много милиарди клети, страдащи, и погиващи хора/одушевени имаше досега, за които нямаше утешител/спасител, а колкото до българските религиозни форумни сайтове, досега бяхме изгонени от всички такива, в които свидетелствувахме - за съжаление се оказа че точно там най-малко харесват/обичат Словото на истинският Бог и Исус
Последно редактирано от npp : 12-05-2012 на 15:07
Не знаех,че келтите са милиарди
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
^
ами говорете си взаимно ние ще ви се възхищаваме.
Последно редактирано от defender : 12-05-2012 на 18:54
ами то няма и адекватна опозиция., ....................... гандалф и скарлет ги няма.
По една време и с доктора беше интересно, имаше някакви интересни виждания за живота, ама и той се изчерпи, а и философиите му са пълни с бъгове.
Последно редактирано от defender : 12-05-2012 на 19:06
за кое да се закопая бе вълчан.............
астралните, сатанистки или окултиски ви философиики са толкова жалки и неиздържани в сравнение с християнството.
за кво да ти се обосновавам, не изпитвам абсолютно никаква нужда да се обосновавам на някого, направил съм си изводите и не ангажирам никой с мнението си.
когато гледаш от гледната точка на християнин всичко калпаво само си лъсва.
Последно редактирано от defender : 12-05-2012 на 19:52
Пхахаха, какви изводи бе чекио мръсна? Дай ги да ги видим тези твои възвишени изводи? Аз достатъчно писах за моите изводи. Хайде напиши и ти своите "изводи". Или те е страх че ще се види колко са малоумни, че ще пропадне малката ти лъжа, която приемаш за действителност?
^
^
абе всички много ни страх от тебе бе, ти имаш изключително важно значение за съществуването на християнството.
Последно редактирано от defender : 12-06-2012 на 12:40
П.П. Много се кефя на новата си клавиатура тъпа кучко.