.
Отговор в тема
Страница 77 от 87 ПървиПърви ... 2767737475767778798081 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 901 до 1 925 от общо 2160
    Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    и така, ако някой въпреки усилията все пак не успее се въздържи от сексуално самозадоволяване или от доброволен обратно сексуален контакт, последователите на истинският Господ Бог винаги прощават, и никога не съдят
    Хмм , доста удобно.

Добре, разбрахме че самозадоволяването е греховно.А ти практикуваш (практикувал) ли си го?

Супер фен Аватара на Incadeptus
    боооооооооже астралеееееен

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Всеки има право да избира дали да вярва или не.Ти нямаш правото да упрекваш тези които е вярват

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Doom_Stalker Виж мнението
    и така, ако някой въпреки усилията все пак не успее се въздържи от сексуално самозадоволяване или от доброволен обратно сексуален контакт, последователите на истинският Господ Бог винаги прощават, и никога не съдят
    Хмм , доста удобно.

Добре, разбрахме че самозадоволяването е греховно.А ти практикуваш (практикувал) ли си го?

нали вече обяснихме - пак ли се изживяваш като лукава рожба ехиднина (видяхме че си отрязал цитата тактично)?!, ако питаш за себе си, тогава имай предвид че така както си сатанист, ти един вид се основаваш на "будница", което според библейската терминология означава нечиста духовност, която не само че може да ти влоши и усложни положението откъм полов(-ия) живот, но и в много други отношения, така щото дори и духовно чистия човек да не успее да се въздържи примерно от сексуално самозадоволяване, при него това няма да има такъв пагубен ефект какъвто би могло да има при окултистите и сатанистите, така че ползата от това да бъдеш духовно чист (в сравнение с следването на нечиста духовност/религия) е в много отношения
    Последно редактирано от npp : 11-27-2012 на 13:03

Banned Повече от фен
    Хммм, значи ако си християнин и духовно чист е ОК да биеш чекии, но ако си сатанист е грях? Или поне е по-греховно?

Християните претендират че са чисти и нямат такива пошли сексуални мисли, и за тях мастурбирането е грях. И когато те го правят не е лошо? Но когато един сатанист, или сексуално освободен човек, се отдава на сексуалните си фантазии, без да претендира че е чист и духовен, то това е лошо? Нещо не мога да открия логиката тук. Това е все едно да кажеш че един мюсюлманин ако яде свинско, то той е по-праведен пред неговия си Бог отколкото един не-мюсюлманин, който също яде свинско.
    Последно редактирано от Doom_Stalker : 11-27-2012 на 13:37

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от smoke.some.weed Виж мнението
    Всеки има право да избира дали да вярва или не.Ти нямаш правото да упрекваш тези които е вярват
    Аз пък имам право да вярвам, че ти нямаш право да вярваш! Кво прайм сега а?

Мега фен
    Хммм, значи ако си християнин и духовно чист е ОК да биеш чекии, но ако си сатанист е грях? Или поне е по-греховно?
    http://media.tumblr.com/tumblr_m4el7...hztbo1_250.gif

Християните претендират че са чисти и нямат такива пошли сексуални мисли, и за тях мастурбирането е грях. И когато те го правят не е лошо? Но когато един сатанист, или сексуално освободен човек, се отдава на сексуалните си фантазии, без да претендира че е чист и духовен, то това е лошо? Нещо не мога да открия логиката тук. Това е все едно да кажеш че един мюсюлманин ако яде свинско, то той е по-праведен пред неговия си Бог отколкото един не-мюсюлманин, който също яде свинско.

никъде в Писанието(т.е. Библейското) не е препоръчано да се прави секс дори и между мъж и жена, а какво остава за сексуално самозадоволяване?!, как Бог да препоръчва правенето на секс, след като това е просто една от естествените консумации типични за хората, които малко или много имат сексуалното Естество?!, например, как ти се струва това да дойде някакъв диктатор на власт, който да постанови всеки човек да изяжда минимум по едно прасе на ден?!, или ако прати някакви негови служители, които да надзирават дали всеки си изяжда ежедневният порцион от килограми твърда храна, и ако някой не го прави, те да му натикват храната насила през гърлото?!, така и няма как Бог да постанови да се консумира нещо, което не за всеки би било умерено или добро, например, ако се препоръча задължително да се яде храна, тогава много хора е възможно да започнат да страдат от преяждане, булимия, наднормено тегло, и пр., така и сексът няма как да бъде препоръчителен, след като това може да се окаже влошаващо за немалко хора, например, едно е мъж и жена да се обичат съвършено и по този начин да правят любов в благоприятни(-те) за тях условия, а друго е някой да се самозадоволява сексуално когато по този начин не получава нещо наистина добро, но това негово самозадоволяване се оказва блудкаво и с негативни за самозадоволяващият се ефекти, и така няма как да се каже правете секс по три пъти на ден, нито пък яжте по три хляба на ден, или, три пилета дневно, дори и много от невярващите не обичат някой друг да определя какво и кога да консумират и в какви количества, например докато са на екскурзионно летуване и трябва да се хранят в столова, или пък докато са още непълнолетни и трябва да ядат само онова, което родителите им са осигурили, така и е с сексът, човек не винаги може да се окаже в съвършено състояние за секс, най-малкото защото само истинският Бог е източникът на съвършената сексуална форма, а Той може да не даде съвършена реализация по всяко време в това отношение, иначе самият аз не практикувам такива неща като сексуално самозадоволяване, и въобще сексуални дейности, както и ти самият едва ли би практикувал примерно булимия, или анорексия, или онова, което за теб е неблагоприятно
    Последно редактирано от npp : 11-27-2012 на 14:25

Айде миличък не замесвай окултистите,освен ако под окултисти разбираш ходжи,турски,египетски магии и всякви тъпи щуротии

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Banned Повече от фен
    никъде в Писанието(т.е. Библейското) не е препоръчано да се прави секс дори и между мъж и жена, а какво остава за сексуално самозадоволяване?!, как Бог да препоръчва правенето на секс, след като това е просто една от естествените консумации типични за хората, които малко или много имат сексуалното Естество?!, например, как ти се струва това да дойде някакъв диктатор на власт, който да постанови всеки човек да изяжда минимум по едно прасе на ден?!, или ако прати някакви негови служители, които да надзирават дали всеки си изяжда ежедневният порцион от килограми твърда храна, и ако някой не го прави, те да му натикват храната насила през гърлото?!, така и няма как Бог да постанови да се консумира нещо, което не за всеки би било умерено или добро, например, ако се препоръча задължително да се яде храна, тогава много хора е възможно да започнат да страдат от преяждане, булимия, наднормено тегло, и пр., така и сексът няма как да бъде препоръчителен, след като това може да се окаже влошаващо за немалко хора, например, едно е мъж и жена да се обичат съвършено и по този начин да правят любов в благоприятни(-те) за тях условия, а друго е някой да се самозадоволява сексуално когато по този начин не получава нещо наистина добро, но това негово самозадоволяване се оказва блудкаво и с негативни за самозадоволяващият се ефекти, и така няма как да се каже правете секс по три пъти на ден, нито пък яжте по три хляба на ден, или, три пилета дневно, дори и много от невярващите не обичат някой друг да определя какво и кога да консумират и в какви количества, например докато са на екскурзионно летуване и трябва да се хранят в столова, или пък докато са още непълнолетни и трябва да ядат само онова, което родителите им са осигурили, така и е с сексът, човек не винаги може да се окаже в съвършено състояние за секс, най-малкото защото само истинският Бог е източникът на съвършената сексуална форма, а Той може да не даде съвършена реализация по всяко време в това отношение, иначе самият аз не практикувам такива неща като сексуално самозадоволяване, и въобще сексуални дейности, както и ти самият едва ли би практикувал примерно булимия, или анорексия, или онова, което за теб е неблагоприятно
    Добре, това беше задоволителен отговор. Благодаря за което. Само не разбрах за кой сексът и самозадоволяването е неблагоприятно нещо? За мен със сигурност не е. Съмнявам се и за някой друг да е. Ако е неблагоприятно защо изобщо ще го прави?
    Но въпросът ми не беше какво препоръчва Библията да се прави, а какво забранява - кое не е морално?

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от smoke.some.weed Виж мнението
    Ми ако вярваш в нещо тъпо или измислено от тебе(а едва ли тука има мислители че нови вярвания и философии да създадат) що да не та упрекват хората, разбираш ли.
    Иначе засега имаш право на избор, наслаждавай се докато не стане късно
    Последно редактирано от Nam3less3 : 11-27-2012 на 15:40
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Кво уе всички ще сме задължени да вярваме в Исуса Христа ли бе?Щото пък аз казвам,че след време религиите ще изчезнат

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Кво уе всички ще сме задължени да вярваме в Исуса Христа ли бе?Щото пък аз казвам,че след време религиите ще изчезнат
    Ти първи ще изчезнеш(пернаментно, физически и духовно )

Мега фен
    Айде миличък не замесвай окултистите,освен ако под окултисти разбираш ходжи,турски,египетски магии и всякви тъпи щуротии

щуротиите са точно онези, които се продават под формата на книги в езотеричните книжарници

Мега фен
    Добре, това беше задоволителен отговор. Благодаря за което. Само не разбрах за кой сексът и самозадоволяването е неблагоприятно нещо? За мен със сигурност не е. Съмнявам се и за някой друг да е. Ако е неблагоприятно защо изобщо ще го прави?
    Но въпросът ми не беше какво препоръчва Библията да се прави, а какво забранява - кое не е морално?

нали вече ти се обясни че именно вършенето на духовно/религиозно беззаконие е същинският грях, относно който се говори в Библията, като вследствие от него досега е имало и вторична форма на злото сред езичниците, а тези две форми на злото съдържат неща като идолопоклонство, неправда, завист, алчност, горделивост, омраза, злоба, посегателство, кражби, хулиганство, тормоз, насилие, обезобразяване, осакатяване, убийство, и т.н., и воъбоще причиняването на зло ближнему като цяло, независимо по какъв начин е причинявано, а що се отнася до секса, никак не ти препоръчваме да го правиш докато си последовател на сатанизъм, или окултизъм, или йога, или медитация, или каквото и да е от този род, понеже духа, който работи там е дух на мерзост, и може да причини разни осквернения
    Последно редактирано от npp : 11-27-2012 на 16:37

Мега фен

а ако религиите изчезнат, тогава колко повече ще изчезне астралната проекция и подобните на нея окултни учения, след като те също са част от "зверовата(666)" религия?!

Да съм кАЗАЛ,че те няма да изчезнат?Мисля че всичко това ще изчезне,защото тая наука им ебе мамата ;д Неймлес,ти малоумен глупако нямаш правото изобщо да коментираш понятия,които не разбираш

Banned Повече от фен
    идолопоклонство, неправда, завист, алчност, горделивост, омраза, злоба, посегателство, кражби, хулиганство, тормоз, насилие, обезобразяване, осакатяване, убийство, и т.н., и воъбоще причиняването на зло ближнему като цяло, независимо по какъв начин е причинявано,
    Хммм, доста яко. Все едно си ме описал. Почти всичко от изброеното тук го притежавам или съм го правил.
    не ти препоръчваме да го правиш докато си последовател на сатанизъм, или окултизъм, или йога, или медитация, или каквото и да е от този род, понеже духа, който работи там е дух на мерзост, и може да причини разни осквернения
    Това е идеята - да содомизираме всичко живо

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Да съм кАЗАЛ,че те няма да изчезнат?Мисля че всичко това ще изчезне,защото тая наука им ебе мамата ;д Неймлес,ти малоумен глупако нямаш правото изобщо да коментираш понятия,които не разбираш
    Тия неща ги знам още докато си бил в тумбака на майка си, ако не ти бяха пуснали интернет в панелката ти нямаше да си чувал за думата окултизъм, астрал и т.н.
    И ако искаш да знаеш, любимия ти окултизъм(за който нищо не знаеш освен думата) признава Христос най-малкото за най-великият дух слизал на земята.

ТИ СИ НАЙ,АМА НАЙ-ГАДНАТА ИЗМЕТ,ПРОСТАК,ЛИШЕЙ,КАК СМЕЕШ ДА НАМЕСВАШ МАЙКА МИ,КАК СМЕЕШ ДА ОБИЖДАШ ОКУЛТИЗМА С ИЗМИСЛЕНИЯ СИ ХРИСТОС.ТИ НЕ ТРЯБВА ДА СЪЩЕСТВУВАШ,УМИРАШ ДА ЗНАЕШ МИЛИЧЪК

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    ТИ СИ НАЙ,АМА НАЙ-ГАДНАТА ИЗМЕТ,ПРОСТАК,ЛИШЕЙ,КАК СМЕЕШ ДА НАМЕСВАШ МАЙКА МИ,КАК СМЕЕШ ДА ОБИЖДАШ ОКУЛТИЗМА С ИЗМИСЛЕНИЯ СИ ХРИСТОС.ТИ НЕ ТРЯБВА ДА СЪЩЕСТВУВАШ,УМИРАШ ДА ЗНАЕШ МИЛИЧЪК
    Абе я не ми викай, казах ти, че окултизма признава Христос(не като Бог де, но като най-великият духовен учител), това всеки малко интересувал се поне ще ти го каже, и по-хубаво въобще не се интересувай от тия теми, да не свършиш при някой психиатър още преди да си изкараш средното
    Това сериозно го казвам, такива като тебе дето нищо не разбират но си навират носа където не трябва(в езотериката) накрая обществото ги отлъчва(просто щото стават странни птици), иди в някоя такава сбирка на поредните разбирачи или в среща на любимите ти сайтове(сигурно като indigota.com) и виж какъв ще станеш, а и никоя няма да ти пусне щото си freak
    И наистина не трябва да съществуваш, по-добре си самозакрии акаунта, щото полезните ти и верни постове са под 1%, само хабиш памет от сървъра на форума, в това си специалист.
    Последно редактирано от Nam3less3 : 11-27-2012 на 18:26

Тенк ю суитхарт,ю сед дат ай ем фрийк,дат ай ем дифрънт,а уиърд бърд ю сед,дат мийнс ай ем спешъл енд дат ис а комплимънт,со ай тенк ю фор дат

Banned Повече от фен
    Не знам дали го прави умишлено или не, ама Incadeptus излезе по-голям трол от мен....
    Как всички му се връзвате

Мега фен
    магьосник, на 21-ви как ше ни изтрепиш бре,........................ ще ни напръскаш със син камък и отрова за лисна въшка ли.
    Последно редактирано от defender : 11-27-2012 на 20:23

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    магьосник, на 21-ви как ше ни изтрепиш бре,........................ ще ни напръскаш със син камък и отрова за лисна въшка ли.
    Оооо, дефендърчо.... Темата с мастурбацията се измести и ти реши пак да се появиш.... Защо ли не съм изненадан.
    Знаеш ли, мислех си да направя една тема за самозадоволяването и да пусна една анкета - Дали дефендърчо лъска вкъщи и после си бие 20 камшика за наказание... . Даже мислех да направя призив - всеки ден някой да пише в темата, да я поддържа актуална, за да ти напомня всеки ден, че си жалък чекиджия.
    Всъщност може и да пусна такава тема.

Мега фен
    добре тъпако, направи ме известен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си