Аз искам да изгледаш ей това клипче:
http://www.youtube.com/watch?v=Go8Jvbl3ew8 и да кажеш какво мислиш.
Така, изгледах го. Бих казала, че изглежда адски сладко, просто защото съм леко романтична ии би било хубаво, ако повечето хора мислеха така, както германеца в клипа. Просто, защото любовта не е игра, хубаво е човек да е уверен в чувствата си, а не да се жени/омъжва, щото приятелките/приятелите са вече свързани.
Смяташ ли, че си открила своя Lebenslangerschicksalsschatz?
Хм, трудно. Както каза германеца - щом се замислям, значи най-вероятно не. Още е рано да се каже, но силно се надявам да съм го открила
.
Трудно ли се открива?
По мое мнение, да. Аз не си спомням да съм постигнала нещо хубаво, без да е било трудно.
През какво трябва да минеш, за да го откриеш?
Ами на първо място - да пораснеш, не на 14 години да пищиш как си го/я намерил/а ей така, защото е модерно. На второ - да мине време и да си сигурен/сигурна, че вече приемаш човека до теб такъв, какъвто е и не би променил/а дори най-лошите му/й качества. И естествено - да го/я обичаш достатъчно силно
.
Вярваш ли в съдбата?
Малко странно, но да. Не мога да ти кажа защо, просто вярвам
.
Кое е по-добре: да търсиш, или да чакаш да бъдеш намерен? Защо?
За мен е по-добре да търсиш. Защото не можеш да седиш, без да правиш нищо и да очакваш да те удари в челото. Някак звучи прекалено наивно.
Би ли оставила мъжа си пред олтара, ако в последния момент осъзнаеш, че той не е твоя Lebenslangerschicksalsschatz?
Не, не бих го оставила пред олтара. Просто, защото ако той не е човека за мен, тогава защо въобще да стигам до олтара с него?