.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1719

Hybrid View

Мега фен Аватара на pandabear
    Аз искам да изгледаш ей това клипче:
    http://www.youtube.com/watch?v=Go8Jvbl3ew8 и да кажеш какво мислиш. Смяташ ли, че си открила своя Lebenslangerschicksalsschatz? Трудно ли се открива? През какво трябва да минеш, за да го откриеш? Вярваш ли в съдбата? Кое е по-добре: да търсиш, или да чакаш да бъдеш намерен? Защо? Би ли оставила мъжа си пред олтара, ако в последния момент осъзнаеш, че той не е твоя Lebenslangerschicksalsschatz?
    Последно редактирано от pandabear : 12-10-2012 на 08:51

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    Lebenslangerschicksalsschatz?
    ХАХАХАХХАХА

Близначке, обясни това, че би стигнала до края, за да осъществиш целите си. Ама един хубав и подробен отговор искам.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    ХАХАХАХХАХА

Близначке, обясни това, че би стигнала до края, за да осъществиш целите си. Ама един хубав и подробен отговор искам.
    Близначке, хубав и подробен отговор искаш .. Под "до края" имам предвид наистина до края. Нищо не ме е спирало да си постигна целите, затова и самите ми цели са малко и всяка една е наистина важна. За мен няма значение дали ще нараня например някого, ако постигна нещо важно за мен. И ще ти кажа защо - защото мен многократно са ме прецаквали заради нечия амбиция и аз не съм имала правото да се сърдя. След това, когато аз поискам нещо - то ми се превръща във фикс идея, ако трябва няма да спя, за да го постигна. Давам ти за пример образованието - сама виждаш в момента колко усилия изисква. И то не само сега, през целия период на обучението ти си го виждала. Както и си виждала хора, които хал хабер нямат какво ще се случи с тях и хич и не искат да направят нещо по въпроса. Винаги съм имала за цел да положа много усилия, за да вляза където и каквото искам. Това може да ти звучи като нещо нормално, но не е като да щракнеш с пръсти и то да се случи. А ти давам точно този пример, защото заради моите желания не съм си говорила с майка ми в продължение на седмици, подминавахме се като пътни знаци в нас. Това не смятам, че е малко. Скъсала съм си задника да уча, търпях кви ли не скандали и проблеми, но преминах през абсолютно всичко и в крайна сметка стана на моята. Предполагам не ми е най-добрия пример, но това е най-скорошното.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    Аз искам да изгледаш ей това клипче:
    http://www.youtube.com/watch?v=Go8Jvbl3ew8 и да кажеш какво мислиш. Така, изгледах го. Бих казала, че изглежда адски сладко, просто защото съм леко романтична ии би било хубаво, ако повечето хора мислеха така, както германеца в клипа. Просто, защото любовта не е игра, хубаво е човек да е уверен в чувствата си, а не да се жени/омъжва, щото приятелките/приятелите са вече свързани.
    Смяташ ли, че си открила своя Lebenslangerschicksalsschatz? Хм, трудно. Както каза германеца - щом се замислям, значи най-вероятно не. Още е рано да се каже, но силно се надявам да съм го открила .
    Трудно ли се открива? По мое мнение, да. Аз не си спомням да съм постигнала нещо хубаво, без да е било трудно.
    През какво трябва да минеш, за да го откриеш? Ами на първо място - да пораснеш, не на 14 години да пищиш как си го/я намерил/а ей така, защото е модерно. На второ - да мине време и да си сигурен/сигурна, че вече приемаш човека до теб такъв, какъвто е и не би променил/а дори най-лошите му/й качества. И естествено - да го/я обичаш достатъчно силно .
    Вярваш ли в съдбата? Малко странно, но да. Не мога да ти кажа защо, просто вярвам .
    Кое е по-добре: да търсиш, или да чакаш да бъдеш намерен? Защо? За мен е по-добре да търсиш. Защото не можеш да седиш, без да правиш нищо и да очакваш да те удари в челото. Някак звучи прекалено наивно.
    Би ли оставила мъжа си пред олтара, ако в последния момент осъзнаеш, че той не е твоя Lebenslangerschicksalsschatz? Не, не бих го оставила пред олтара. Просто, защото ако той не е човека за мен, тогава защо въобще да стигам до олтара с него?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си