.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1719

Hybrid View

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Мнителна ли си?
    Или се предоверяваш?
    Вярваш ли в безкористното добро?
    А вярваш ли, че човек може да бъде изначално зъл? Или нещо трябва да го разтресе, че да стигне до това?
    Куче- или котколюбец си?
    Любим празник?
    А Коледа какви чувства навява в теб?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Мнителна ли си? Изключително много. Особено в началото. Трудно давам доверието си на някого.
    Или се предоверяваш? Е, точно това е лошото. Веднъж спечелят ли ми доверието, започвам да се предоверявам на моменти. Което е глупаво, но все още вярвам до някаква степен, че не всички хора са предатели.
    Вярваш ли в безкористното добро? Не. И бих казала, че ако някой наистина вярва в това, значи е прекалено глупаво наивен.
    А вярваш ли, че човек може да бъде изначално зъл? Или нещо трябва да го разтресе, че да стигне до това? Ами аз лично смятам, че няма такъв човек, който да се е родил природно зъл. Може би мнението ми е прекалено оптимистично или наивно по въпроса, но според мен нещо ужасно трябва да се е случило на някого, който има силното желание да прави зло на останалите.
    Куче- или котколюбец си? И двете. Страшно много обичам мънинки, пухкави котенца, ама като си пуснат ноктите - ауч . Обичам и кучета, даже мисля да си взема едничко.
    Любим празник? Нямам такъв като се замисля. Поради ред гадни причини.
    А Коледа какви чувства навява в теб? Лоши всъщност. Което е малко жалко, но така са се стекли нещата.
    Като се върна другите, че ще закъснея стабилно и ще видя заверка през крив макарон ..

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Хайде и аз да взема да ти задам едно въпросче.
    Сега е края на годината. А накрая на всяка година хората си правят някаква равносметка( макар, че имам някакви усещания, че тази година още не си е показала всичко и можем и да бъдем малко "изненадани" под една или друга форма. 7ми позасили малко тези мои съмнения, а сега чакам 14ти)Но все пак. Като каква можеш да определиш тази година за теб с няколко думи или изречения спрямо емоциите,които си усещала през нея? Кое или кои са най-хубавите неща,които са ти се случили през нея и кое или кои са най-гадните?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Хайде и аз да взема да ти задам едно въпросче.
    Сега е края на годината. А накрая на всяка година хората си правят някаква равносметка( макар, че имам някакви усещания, че тази година още не си е показала всичко и можем и да бъдем малко "изненадани" под една или друга форма. 7ми позасили малко тези мои съмнения, а сега чакам 14ти)Но все пак. Като каква можеш да определиш тази година за теб с няколко думи или изречения спрямо емоциите,които си усещала през нея? Кое или кои са най-хубавите неща,които са ти се случили през нея и кое или кои са най-гадните?
    Като каква мога да определя тази година .. С няколко думи - изпълнена с много промени. Много нови хора, много емоции и преживявания. Всеки е запомнил момента, в който се е дипломирал и е "затворил" един голям цикъл от живота си. Най-хубавите неща са били много - бала, дипломирането, после екскурзиите, след това приемането в университет, включвам и това, че се запознах с едно наистина прекрасно човече, на което досаждам и до днес (и то с причина).. С много, много неща ще запомня тази година, най-вече защото всичко преживяно няма да се повтори повече и е хубаво да запазя само хубавите спомени от всичко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си