- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разпитвайте ме (Slobbery)
Мнителна ли си?
Или се предоверяваш?
Вярваш ли в безкористното добро?
А вярваш ли, че човек може да бъде изначално зъл? Или нещо трябва да го разтресе, че да стигне до това?
Куче- или котколюбец си?
Любим празник?
А Коледа какви чувства навява в теб?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Хайде и аз да взема да ти задам едно въпросче.
Сега е края на годината. А накрая на всяка година хората си правят някаква равносметка( макар, че имам някакви усещания, че тази година още не си е показала всичко и можем и да бъдем малко "изненадани" под една или друга форма. 7ми позасили малко тези мои съмнения, а сега чакам 14ти)Но все пак. Като каква можеш да определиш тази година за теб с няколко думи или изречения спрямо емоциите,които си усещала през нея? Кое или кои са най-хубавите неща,които са ти се случили през нея и кое или кои са най-гадните?![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Като каква мога да определя тази година .. С няколко думи - изпълнена с много промени. Много нови хора, много емоции и преживявания. Всеки е запомнил момента, в който се е дипломирал и е "затворил" един голям цикъл от живота си. Най-хубавите неща са били много - бала, дипломирането, после екскурзиите, след това приемането в университет, включвам и това, че се запознах с едно наистина прекрасно човече, на което досаждам и до днес (и то с причина).. С много, много неща ще запомня тази година, най-вече защото всичко преживяно няма да се повтори повече и е хубаво да запазя само хубавите спомени от всичко.