- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разпитвайте ме (Slobbery)
Аз искам да изгледаш ей това клипче:
http://www.youtube.com/watch?v=Go8Jvbl3ew8 и да кажеш какво мислиш. Смяташ ли, че си открила своя Lebenslangerschicksalsschatz? Трудно ли се открива? През какво трябва да минеш, за да го откриеш? Вярваш ли в съдбата? Кое е по-добре: да търсиш, или да чакаш да бъдеш намерен? Защо? Би ли оставила мъжа си пред олтара, ако в последния момент осъзнаеш, че той не е твоя Lebenslangerschicksalsschatz?
Последно редактирано от pandabear : 12-10-2012 на 08:51
Мнителна ли си?
Или се предоверяваш?
Вярваш ли в безкористното добро?
А вярваш ли, че човек може да бъде изначално зъл? Или нещо трябва да го разтресе, че да стигне до това?
Куче- или котколюбец си?
Любим празник?
А Коледа какви чувства навява в теб?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Какво по-различно от това, което правиш(или си правила), би направилa, ако знаeш, че никой никога няма да научи за него? (побърках се да го задавам този въпрос на всички тая вечер)
Everything changes, but beauty remains ...
Защо точно Wednesday и 666Някаква черна сряда ли си имала в живота си
?
П.С. Имайте ме в предвид за стола :P
На теория разлика между теория и практика няма, но на практика има.
Хайде и аз да взема да ти задам едно въпросче.
Сега е края на годината. А накрая на всяка година хората си правят някаква равносметка( макар, че имам някакви усещания, че тази година още не си е показала всичко и можем и да бъдем малко "изненадани" под една или друга форма. 7ми позасили малко тези мои съмнения, а сега чакам 14ти)Но все пак. Като каква можеш да определиш тази година за теб с няколко думи или изречения спрямо емоциите,които си усещала през нея? Кое или кои са най-хубавите неща,които са ти се случили през нея и кое или кои са най-гадните?![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Знам ли, сигурно ще е нещо щуро.
Бих се снимала във филм примерно. На ужасите..
Макар, че точно това трудно никой да не узнае за него, амааа да се придържаме към въпроса..
Предполагам, т.е. сигурна съм, че си очаквала друг тип отговор, обаче няма да ти дам такъв.
Просто, защото всичко, което аз правя по моя собствена воля, след това трябва да съм готова да си понеса последствията за него, независимо дали е било нарочно направено или не по моя вина.
Близначке, хубав и подробен отговор искаш .. Под "до края" имам предвид наистина до края. Нищо не ме е спирало да си постигна целите, затова и самите ми цели са малко и всяка една е наистина важна. За мен няма значение дали ще нараня например някого, ако постигна нещо важно за мен. И ще ти кажа защо - защото мен многократно са ме прецаквали заради нечия амбиция и аз не съм имала правото да се сърдя. След това, когато аз поискам нещо - то ми се превръща във фикс идея, ако трябва няма да спя, за да го постигна. Давам ти за пример образованието - сама виждаш в момента колко усилия изисква. И то не само сега, през целия период на обучението ти си го виждала. Както и си виждала хора, които хал хабер нямат какво ще се случи с тях и хич и не искат да направят нещо по въпроса. Винаги съм имала за цел да положа много усилия, за да вляза където и каквото искам. Това може да ти звучи като нещо нормално, но не е като да щракнеш с пръсти и то да се случи. А ти давам точно този пример, защото заради моите желания не съм си говорила с майка ми в продължение на седмици, подминавахме се като пътни знаци в нас. Това не смятам, че е малко. Скъсала съм си задника да уча, търпях кви ли не скандали и проблеми, но преминах през абсолютно всичко и в крайна сметка стана на моята. Предполагам не ми е най-добрия пример, но това е най-скорошното.
Като каква мога да определя тази година .. С няколко думи - изпълнена с много промени. Много нови хора, много емоции и преживявания. Всеки е запомнил момента, в който се е дипломирал и е "затворил" един голям цикъл от живота си. Най-хубавите неща са били много - бала, дипломирането, после екскурзиите, след това приемането в университет, включвам и това, че се запознах с едно наистина прекрасно човече, на което досаждам и до днес (и то с причина).. С много, много неща ще запомня тази година, най-вече защото всичко преживяно няма да се повтори повече и е хубаво да запазя само хубавите спомени от всичко.
С какво си интересна? Звучи грубо, но не е такъв умисълът.
Не се притеснявай, знам че не е бил такъв умисълът.
С какво съм интересна ..
Знаеш ли, точно сега бих ти отговорила, че това е абстрактно понятие и всеки го разбира по различен начин.
За едни може ти да си интересен/а, защото имаш различно хоби, за друг - за нещо друго, зависи от хората според мен.
Точно аз с какво съм интересна - не мога точно да ти кажа, може би с нищо особено.
Аз самата се определям като интересен характер, начинът ми на действие също е интересен, няма т.нар. клишета при мен, в смисъл - избягвам да говоря клишета и да върша такива, ии адски често върша нещата в обратната посока, не от малкото към голямото, а от голямото към малкото.. Това може да звучи грешно, но на мен винаги ми е помагало..
Нда, време за следващия човек на стола - PullMeCloser.
Иии първите въпроси - най-голяма мечта?
Най-голям страх?
Вярваш ли, че наистина идва края на света?
Искаш ли да имаш деца?
Избра ли какво ще учиш (каква съм гадна) ?
За или против хомосексуалните?
И недей забравя - с любов ти ги задавам:*:* ..
Твоя снимка?
Промених затлавието на темата.
Та първи въпрос: Как би се описала с няколко думи?
На колко си?
Каква е мечтаната сутрин за теб?
Какво определя една жена като силна?
А като стилна?
Има ли личност, на която се възхищаваш? Защо?
За сега толкова (:
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."