.
Отговор в тема
Страница 66 от 69 ПървиПърви ... 16566263646566676869 ПоследнаПърви
Резултати от 1 626 до 1 650 от общо 1721
    в такъв случай Wednesday666 имай ме в предвид

Мега фен Аватара на pandabear
    Аз искам да изгледаш ей това клипче:
    http://www.youtube.com/watch?v=Go8Jvbl3ew8 и да кажеш какво мислиш. Смяташ ли, че си открила своя Lebenslangerschicksalsschatz? Трудно ли се открива? През какво трябва да минеш, за да го откриеш? Вярваш ли в съдбата? Кое е по-добре: да търсиш, или да чакаш да бъдеш намерен? Защо? Би ли оставила мъжа си пред олтара, ако в последния момент осъзнаеш, че той не е твоя Lebenslangerschicksalsschatz?
    Последно редактирано от pandabear : 12-10-2012 на 08:51

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Мнителна ли си?
    Или се предоверяваш?
    Вярваш ли в безкористното добро?
    А вярваш ли, че човек може да бъде изначално зъл? Или нещо трябва да го разтресе, че да стигне до това?
    Куче- или котколюбец си?
    Любим празник?
    А Коледа какви чувства навява в теб?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Защо "Тютюн"? С какво те грабна? Какво мислиш за Ирина, какъв образ си си изградила? А за Борис? Защо "Тютюн", сложен въпрос ми задаваш. Може би, защото се преплитат толкова много човешки съдби. Не мога да го обясня, просто книгата си заслужава да се прочете. Какво мисля за Ирина.. Мисля, че нейният образ е прекалено изкривен в края. В началото тя е една прекрасна млада дама, възпитана, скромна и с големи амбиции. Докато накрая е просто една меркантилна, загубила всички свои ценности, меко казано кучка. За мен тя е един типичен пример за голяма част от момичета днес. А за Борис .. Пример за това как в стремежа си да постигнеш абсолютно всичко, което някога си искал, някъде по пътя губиш душата си, а това е най-жалкото от всичко.
    Свирила ли си някога на пиано? На друг инструмент някакъв? Не, не съм свирила никога на нищо. Имах желание да се науча на пиано, ама време .. ..
    С какво запомни това лято? Запомних го със страшно много неща. Най-вече с офанзивата ;д .. Няма такова обикаляне из градовете, както когато по изпити, балове и т.н.. Но път всичките ми спомени са хубави ..
    Разкажи повече за Германия - впечатления, запознанства, спомени... М, Германия е една прекрасна страна. Бях там 2010 година, запознах се с адски много нови хора, които мога със абсолютна сигурност да кажа, че нямат нищо общо с българския манталитет. Което за мен беше страшно интригуващо и същевременно ми стана кофти. Защото българите сме страхотна нация, но се самоунищожаваме постоянно.
    За какво си най-благодарна? За здравето си. И за семейството си, колкото и малко да е то.

После още, че сега се налага да се оттегля.
    :*

Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_ Виж мнението
    в такъв случай Wednesday666 имай ме в предвид
    Сори, вече съм си избрала някого. Ще го сложа след 2-3 дни ;д ..

Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Сори, вече съм си избрала някого. Ще го сложа след 2-3 дни ;д ..
    значи друг тр занимаам то стана сложна работа

Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_ Виж мнението
    значи друг тр занимаам то стана сложна работа
    Толкова ли ти е мерак да ти си на стола?

Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Толкова ли ти е мерак да ти си на стола?
    изглежда забавно, а една мн сериозна скука ме е налегнала тия дни, ама след като имаш друг човек на ум go for it

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Какво по-различно от това, което правиш(или си правила), би направилa, ако знаeш, че никой никога няма да научи за него? (побърках се да го задавам този въпрос на всички тая вечер )
    Everything changes, but beauty remains ...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    Lebenslangerschicksalsschatz?
    ХАХАХАХХАХА

Близначке, обясни това, че би стигнала до края, за да осъществиш целите си. Ама един хубав и подробен отговор искам.

Защо точно Wednesday и 666 Някаква черна сряда ли си имала в живота си ?
    П.С. Имайте ме в предвид за стола :P
    На теория разлика между теория и практика няма, но на практика има.

Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    Аз искам да изгледаш ей това клипче:
    http://www.youtube.com/watch?v=Go8Jvbl3ew8 и да кажеш какво мислиш. Така, изгледах го. Бих казала, че изглежда адски сладко, просто защото съм леко романтична ии би било хубаво, ако повечето хора мислеха така, както германеца в клипа. Просто, защото любовта не е игра, хубаво е човек да е уверен в чувствата си, а не да се жени/омъжва, щото приятелките/приятелите са вече свързани.
    Смяташ ли, че си открила своя Lebenslangerschicksalsschatz? Хм, трудно. Както каза германеца - щом се замислям, значи най-вероятно не. Още е рано да се каже, но силно се надявам да съм го открила .
    Трудно ли се открива? По мое мнение, да. Аз не си спомням да съм постигнала нещо хубаво, без да е било трудно.
    През какво трябва да минеш, за да го откриеш? Ами на първо място - да пораснеш, не на 14 години да пищиш как си го/я намерил/а ей така, защото е модерно. На второ - да мине време и да си сигурен/сигурна, че вече приемаш човека до теб такъв, какъвто е и не би променил/а дори най-лошите му/й качества. И естествено - да го/я обичаш достатъчно силно .
    Вярваш ли в съдбата? Малко странно, но да. Не мога да ти кажа защо, просто вярвам .
    Кое е по-добре: да търсиш, или да чакаш да бъдеш намерен? Защо? За мен е по-добре да търсиш. Защото не можеш да седиш, без да правиш нищо и да очакваш да те удари в челото. Някак звучи прекалено наивно.
    Би ли оставила мъжа си пред олтара, ако в последния момент осъзнаеш, че той не е твоя Lebenslangerschicksalsschatz? Не, не бих го оставила пред олтара. Просто, защото ако той не е човека за мен, тогава защо въобще да стигам до олтара с него?

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Мнителна ли си? Изключително много. Особено в началото. Трудно давам доверието си на някого.
    Или се предоверяваш? Е, точно това е лошото. Веднъж спечелят ли ми доверието, започвам да се предоверявам на моменти. Което е глупаво, но все още вярвам до някаква степен, че не всички хора са предатели.
    Вярваш ли в безкористното добро? Не. И бих казала, че ако някой наистина вярва в това, значи е прекалено глупаво наивен.
    А вярваш ли, че човек може да бъде изначално зъл? Или нещо трябва да го разтресе, че да стигне до това? Ами аз лично смятам, че няма такъв човек, който да се е родил природно зъл. Може би мнението ми е прекалено оптимистично или наивно по въпроса, но според мен нещо ужасно трябва да се е случило на някого, който има силното желание да прави зло на останалите.
    Куче- или котколюбец си? И двете. Страшно много обичам мънинки, пухкави котенца, ама като си пуснат ноктите - ауч . Обичам и кучета, даже мисля да си взема едничко.
    Любим празник? Нямам такъв като се замисля. Поради ред гадни причини.
    А Коледа какви чувства навява в теб? Лоши всъщност. Което е малко жалко, но така са се стекли нещата.
    Като се върна другите, че ще закъснея стабилно и ще видя заверка през крив макарон ..

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Хайде и аз да взема да ти задам едно въпросче.
    Сега е края на годината. А накрая на всяка година хората си правят някаква равносметка( макар, че имам някакви усещания, че тази година още не си е показала всичко и можем и да бъдем малко "изненадани" под една или друга форма. 7ми позасили малко тези мои съмнения, а сега чакам 14ти)Но все пак. Като каква можеш да определиш тази година за теб с няколко думи или изречения спрямо емоциите,които си усещала през нея? Кое или кои са най-хубавите неща,които са ти се случили през нея и кое или кои са най-гадните?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Какво по-различно от това, което правиш(или си правила), би направилa, ако знаeш, че никой никога няма да научи за него? (побърках се да го задавам този въпрос на всички тая вечер )
    Знам ли, сигурно ще е нещо щуро.
    Бих се снимала във филм примерно. На ужасите ..
    Макар, че точно това трудно никой да не узнае за него, амааа да се придържаме към въпроса ..
    Предполагам, т.е. сигурна съм, че си очаквала друг тип отговор, обаче няма да ти дам такъв.
    Просто, защото всичко, което аз правя по моя собствена воля, след това трябва да съм готова да си понеса последствията за него, независимо дали е било нарочно направено или не по моя вина.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    ХАХАХАХХАХА

Близначке, обясни това, че би стигнала до края, за да осъществиш целите си. Ама един хубав и подробен отговор искам.
    Близначке, хубав и подробен отговор искаш .. Под "до края" имам предвид наистина до края. Нищо не ме е спирало да си постигна целите, затова и самите ми цели са малко и всяка една е наистина важна. За мен няма значение дали ще нараня например някого, ако постигна нещо важно за мен. И ще ти кажа защо - защото мен многократно са ме прецаквали заради нечия амбиция и аз не съм имала правото да се сърдя. След това, когато аз поискам нещо - то ми се превръща във фикс идея, ако трябва няма да спя, за да го постигна. Давам ти за пример образованието - сама виждаш в момента колко усилия изисква. И то не само сега, през целия период на обучението ти си го виждала. Както и си виждала хора, които хал хабер нямат какво ще се случи с тях и хич и не искат да направят нещо по въпроса. Винаги съм имала за цел да положа много усилия, за да вляза където и каквото искам. Това може да ти звучи като нещо нормално, но не е като да щракнеш с пръсти и то да се случи. А ти давам точно този пример, защото заради моите желания не съм си говорила с майка ми в продължение на седмици, подминавахме се като пътни знаци в нас. Това не смятам, че е малко. Скъсала съм си задника да уча, търпях кви ли не скандали и проблеми, но преминах през абсолютно всичко и в крайна сметка стана на моята. Предполагам не ми е най-добрия пример, но това е най-скорошното.

Цитирай Първоначално написано от uFko Виж мнението
    Защо точно Wednesday и 666 Някаква черна сряда ли си имала в живота си ?
    П.С. Имайте ме в предвид за стола :P
    Ами защото, когато си правих регистрацията в 10-ти клас, такова скайп име ми попадна. А и сряда ми е любимия ден по принцип.
    Черна сряда .. Хм, сещам се за много такива, но не е бил такъв умисълът на името.

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Хайде и аз да взема да ти задам едно въпросче.
    Сега е края на годината. А накрая на всяка година хората си правят някаква равносметка( макар, че имам някакви усещания, че тази година още не си е показала всичко и можем и да бъдем малко "изненадани" под една или друга форма. 7ми позасили малко тези мои съмнения, а сега чакам 14ти)Но все пак. Като каква можеш да определиш тази година за теб с няколко думи или изречения спрямо емоциите,които си усещала през нея? Кое или кои са най-хубавите неща,които са ти се случили през нея и кое или кои са най-гадните?
    Като каква мога да определя тази година .. С няколко думи - изпълнена с много промени. Много нови хора, много емоции и преживявания. Всеки е запомнил момента, в който се е дипломирал и е "затворил" един голям цикъл от живота си. Най-хубавите неща са били много - бала, дипломирането, после екскурзиите, след това приемането в университет, включвам и това, че се запознах с едно наистина прекрасно човече, на което досаждам и до днес (и то с причина).. С много, много неща ще запомня тази година, най-вече защото всичко преживяно няма да се повтори повече и е хубаво да запазя само хубавите спомени от всичко.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    С какво си интересна? Звучи грубо, но не е такъв умисълът.

Цитирай Първоначално написано от CoNviCt Виж мнението
    С какво си интересна? Звучи грубо, но не е такъв умисълът.
    Не се притеснявай, знам че не е бил такъв умисълът.
    С какво съм интересна ..
    Знаеш ли, точно сега бих ти отговорила, че това е абстрактно понятие и всеки го разбира по различен начин.
    За едни може ти да си интересен/а, защото имаш различно хоби, за друг - за нещо друго, зависи от хората според мен.
    Точно аз с какво съм интересна - не мога точно да ти кажа, може би с нищо особено.
    Аз самата се определям като интересен характер, начинът ми на действие също е интересен, няма т.нар. клишета при мен, в смисъл - избягвам да говоря клишета и да върша такива, ии адски често върша нещата в обратната посока, не от малкото към голямото, а от голямото към малкото .. Това може да звучи грешно, но на мен винаги ми е помагало..

Нда, време за следващия човек на стола - PullMeCloser.
    Иии първите въпроси - най-голяма мечта?
    Най-голям страх?
    Вярваш ли, че наистина идва края на света?
    Искаш ли да имаш деца?
    Избра ли какво ще учиш (каква съм гадна ) ?
    За или против хомосексуалните?
    И недей забравя - с любов ти ги задавам :*:* ..

Мега фен
    Град
    Earth...
    Твоя снимка?

Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    Твоя снимка?
    Моя ли? ..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Промених затлавието на темата.

Та първи въпрос: Как би се описала с няколко думи?

Супер фен Аватара на LeprikonA
    На колко си?
    Каква е мечтаната сутрин за теб?
    Какво определя една жена като силна?
    А като стилна?
    Има ли личност, на която се възхищаваш? Защо?

За сега толкова (:
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си