.
Отговор в тема
Страница 31 от 102 ПървиПърви ... 212728293031323334354181 ... ПоследнаПърви
Резултати от 751 до 775 от общо 2530
    Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    и да питам един глупав въпрос: домашните маски има ли проблем като се правят на малко мръсно, съвсем леко омазнена коса?
    Не, естествено!

Момичета, ползвалил ли сте това олио на Л'Ореал http://www.enzo.bg/kozmetika/loreal-...ng-oil-125-ml/. Кажете какво мислите?

Голям фен Аватара на monroe999
    знаех си, че ми е глупав въпросът

Banned Мега фен
    знаех си, че ми е глупав въпросът
    не е.. докато се науча как да си поддържам косата колко съм чела и колко глупости съм си слагала на косата,колко недоволна съм оставала,колко грешки съм правила... така че...

следя форума от няколко месеца и точно тази тема ме вдъхнови да полагам по-специални грижи

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Момичета, днес бях да си купя арганово масло и си взех една голяма ампула '' активатор за коса с жен шен '' . Имаше ампули '' Арганово масло '' от тях имаше само една а аз нямах дребни. Продавачката каза че се слага в маски и се отмива. Другия път като ходя ще си купя. Май това бяха ампулите http://www.cbn.bg/store/OliVital-pro...ypage.tpl.html , а аз си купих такава http://cbn.bg/store/FloryVital-produ...ypage.tpl.html
    Амм,от аптеката ли това? :Д
    Цитирай Първоначално написано от dulcinea17 Виж мнението
    Момичета, ползвалил ли сте това олио на Л'Ореал http://www.enzo.bg/kozmetika/loreal-...ng-oil-125-ml/. Кажете какво мислите?
    И на мен ми е интересно

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    И на мен ми е интересно
    Една потребителка от форумa каза, че е доволна.

Супер фен Аватара на wiiwa
    fizzyg , от магазин Зара http://www.zaracosmetics.eu/main.php...ntent&cnt_id=1

докато си слагах маската колко коса падна... и докато се къпах... и след това... и като я пипам... страшно е
    уж намалих пресата до 1-2 пъти месечно, сешоар само когато е наложително, правя й домашни маски

взимах си ампули на Денис няколко пъти, нанасях ги след къпане и, когато ми изсъхваше косата, в корените стоеше на клечки... не знам какво да правя, мисля да сменя пак шампоана, сега съм с Денис и маската

От доста време използвам Стимуланта на Икаров, и наистина забелязвам малките косъмчета които ми поникнаха. Но сега започнах да го смесвам с маски, по-голямо действие ли има или обратното?

Цитирай Първоначално написано от PeaceOfMe Виж мнението
    От доста време използвам Стимуланта на Икаров, и наистина забелязвам малките косъмчета които ми поникнаха. Но сега започнах да го смесвам с маски, по-голямо действие ли има или обратното?
    О, не, няма да има обратен ефект

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    не е.. докато се науча как да си поддържам косата колко съм чела и колко глупости съм си слагала на косата,колко недоволна съм оставала,колко грешки съм правила... така че...
    И аз бях така, особено докато бях "до болка изрусена", както обича да казва Джоли Мазала съм се с какво ли не, даже веднъж пробвах с урина (звучи потресаващо) по съвет на една позната. Абе много премеждия съм имала, ако тръгна да пиша, сигурно цял ден няма да се спра...

Banned Мега фен
    докато си слагах маската колко коса падна... и докато се къпах... и след това... и като я пипам... страшно е
    уж намалих пресата до 1-2 пъти месечно, сешоар само когато е наложително, правя й домашни маски

взимах си ампули на Денис няколко пъти, нанасях ги след къпане и, когато ми изсъхваше косата, в корените стоеше на клечки... не знам какво да правя, мисля да сменя пак шампоана, сега съм с Денис и маската
    спокойно... и на мен ми пада повече косата през зимата,а и съученички са споделяли че и при тях е така

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PeaceOfMe Виж мнението
    няма да има обратно,но стимуалнта сам по себе си е доста силен.. ако искаш маски да си правиш редувай - 1 път стумулант,1 път маска и така

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PAXY Виж мнението
    И аз бях така, особено докато бях "до болка изрусена", както обича да казва Джоли Мазала съм се с какво ли не, даже веднъж пробвах с урина (звучи потресаващо) по съвет на една позната. Абе много премеждия съм имала, ако тръгна да пиша, сигурно цял ден няма да се спра...
    урината е в крайни ситуации

Banned Мега фен
    аз се намазах със стимулант и ще стоя няколко часа....... да ви се оплача - от студа и вятъра освен,че ми се заплита ужасно много косата ( и наелектризира от дрехите) става и ужасно суха ... много се ядосвам... и сега гледам повече да слагам масла/стимулант/зехтин отколкото маски..

То май повечето сме така...

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    и наелектризира от дрехите
    И на мен така.

здравейте!Препоръчайте ми нещо , да направя косата си блестяща. Когато я изправя , го няма този ефект , а много ми харесва как на някои момичета косите им стоят толкова прави и блестящи-като клечки искам точно така и моята коса. Слагам и кристали, а пресата ми е хубава-на ремингтон

Супер фен Аватара на fizzyg
    ^На мен от маските за коса (купешките,както и домапните) косата ми придобива страхотен блясък. Можеш да си вземеш една маска за коса (момичетата ще ти препоръчат Денис) и след изправяне да слагаш някакво масло в краищата.

Иначе и на мен страаашно ми се наелектрезирва..Ужасно е,плюс това,както каза фък,ми е доста суха сега

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    На мен пък лятото ми е по-суха, сега много ми се наелектризира от шала...
    Понеже снощи гледах това https://www.youtube.com/watch?v=eO3w...nctlFg&index=1 имам няколко въпроса (става въпрос за първата прическа с фибите) :
    Понеже нямам такъв спрей, лака ще свърши ли същата работа ?
    Ако го направя без лак, a само на влажна коса, ще се получат пак, нали ?
    Или пък да ми предложите някакво балсамче за оформяне на къдрици ?
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от iveto32 Виж мнението
    здравейте!Препоръчайте ми нещо , да направя косата си блестяща. Когато я изправя , го няма този ефект , а много ми харесва как на някои момичета косите им стоят толкова прави и блестящи-като клечки искам точно така и моята коса. Слагам и кристали, а пресата ми е хубава-на ремингтон
    оцет.. след като си измиеш косата обливаш с оцет разтворен във вода и НЕ отмиваш... оцета не мирише - бъди спокойна.. иначе си има такива преси,които дават блясък на косата ( една моя приятелка има такава за около 30тина лева ) иначе здравата коса има блясък... кристали или някакво спрейче също ще са ти от полза.. аз имам един за слънце т.е. с ув филтър,но се води и спрей за блясък... професионален е,за около 13-14 лв и ми стига доста.. годен е моя до 1.2013,взех го юли и още не е свършил,а се пръскам 2 пъти в седмицата т.е. след баня

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    На мен пък лятото ми е по-суха, сега много ми се наелектризира от шала...
    Понеже снощи гледах това https://www.youtube.com/watch?v=eO3w...nctlFg&index=1 имам няколко въпроса (става въпрос за първата прическа с фибите) :
    Понеже нямам такъв спрей, лака ще свърши ли същата работа ?
    Ако го направя без лак, a само на влажна коса, ще се получат пак, нали ?
    Или пък да ми предложите някакво балсамче за оформяне на къдрици ?
    1 - да
    2 - ако ти е чуплива косата ще се накъдри и без стилизант
    3 - някакъв активатор по-добре от балсам...

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Мерси за бързия отговор (:
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Убедихте ме да си взема аргановото масло на Наши.. Като събера пари ще огледам по салоните А всъщност във всеки салон ли ги има продуктите или само в тези които работят с фирмата ?
    Та вчера бях намазана с масло и стоях малко, че водата се нагрява от печката и щеше да си върне температурата Но пак ми стана много лъскава и мекичка ^^ Искам специално да питам Мартито какви продукти използва постоянно за косата си, за да се ориентирам, че много искам здрава и дълга коса
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си