.
Затворена тема
Страница 91 от 119 ПървиПърви ... 4181878889909192939495101 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 251 до 2 275 от общо 2974
    Голям фен Аватара на BamBamBo
    Да!Вода(течности) преди и по - време на хранене не се пие.Освен , ако не искаш да отслабваш,защото подува и ти дава чувство за ситост.
    Може да е от нередовно хранене също.Ако цял ден не си яла или пък си яла само 1 вафла или солети и в края на деня се натъпчеш(дори и малко) корема ти няма да реагира много приятно на ситуацията в която го поставяш.

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от BamBamBo Виж мнението
    Да!Вода(течности) преди и по - време на хранене не се пие.Освен , ако не искаш да отслабваш,защото подува и ти дава чувство за ситост.
    От личен опит- по- добре да пие нещо преди да яде, отколкото след това, защото аз, ако пия след като съм се наяла- гарантирано ще ми прилошее ;д

Голям фен Аватара на BamBamBo
    И в двата случая,преди и след не е хубаво да се налива с вода.Да отпива мъничко е по - приемливо.

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от BamBamBo Виж мнението
    И в двата случая,преди и след не е хубаво да се налива с вода.Да отпива мъничко е по - приемливо.
    Леле, аз постоянно се наливам с вода особено след ядене, явно заради това се подувам постянно.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Вече се случва по - рядко
    Иначе малко странен въпрос, но това http://storage4.album.bg/85e/imag067...6_30203722.jpg бенка или просто тъмно петно. Тъп въпрос, знам :/

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Майка ми е купила пчелно млечице, сега се чудим за какво да го ползваме :Д Че има много позитиви - да. Вие какво точно правите с него? Не искам да е за нещо какво да е, защото тук не е евтино и не ми се ще да го ползвам за глупост. Кажете за какво сте го ползвали и доволни ли сте.

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Майка ми е купила пчелно млечице, сега се чудим за какво да го ползваме :Д Че има много позитиви - да. Вие какво точно правите с него? Не искам да е за нещо какво да е, защото тук не е евтино и не ми се ще да го ползвам за глупост. Кажете за какво сте го ползвали и доволни ли сте.
    Аз го използвам като имам някаква рана в устата, също и за стомачни болки помага, настинки. Миналата зима бях много болна и го пих разредено с вода. Ако говорим за едно и също нещо де, дано не се бъркам

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Ами да, подкрепящо организма, метаболизма, функциите на органите все хубави нещица. Ти си капваш в една чаша вода ли?

Супер фен Аватара на fizzyg
    И аз съм пила такова нещо и сутрин от върха на клечка за зъби си заграбвах.. така ми казаха да правя

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    И аз съм пила такова нещо и сутрин от върха на клечка за зъби си заграбвах.. така ми казаха да правя
    и аз така с клечката за зъби ;д

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Може ли да ми препоръчате някакъв продукт за мазна кожа, защото напоследък кожата ми стана ужасно, отвратително мазна и даже акне аут лосиона, който преди я изсушаваше не помага :с

В темата за фдт-ните последните мнения са за продукти за мазна кожа. Провери там пак

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Това е знак, че трябва да дам шанс на серията на Биодерма ;д Сега се чудя от ензо ли да я купя или от някоя варненска аптека. Тези, които са запознати може ли да ми кажат дали продуктите са завишени тук http://www.enzo.bg/kozmetika/bioderm...lution-250-ml/ /цялата серия я има от падащото меню/. Май кожата ми се скапа от матиращия крем на Нивея вместо да се подобри.

Ами май са малко по-евитини,но доставката им е скъпа.. Май от аптеката е по-добре,а и сега по Коледните празници правят промоции на продуктите,както и такива промо пакети

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Както се е събрало като нищо мога да събера неща и да стигна до безплатната доставка, иначе някаква идея къде мога да намеря промопакетите? Санита, тази в гранд-а? :д

Не съм от Варна,но те уверявам,че в повечето големи аптеки има. Пообиколи ги малко.
    Отиваш и гледаш на място,а и са малко различни цените,с малки разлики,но все пак..

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    И аз не съм.. освен някоя варненка да каже ако ги е засичала :/

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Ами да, подкрепящо организма, метаболизма, функциите на органите все хубави нещица. Ти си капваш в една чаша вода ли?
    Да, само не помня пропорциите, на моето шишенце си пишеше по колко, даже и за какво се използва.

Има една аптека на Тракия и съм почти сигурна,че там има Биодерма,а ако ги има ще са по-евтини от тази в Гранда,от където съм си купувала сапуна Акне Аут с 4 лева по-скъп от обикновено

Може ли да ми помогнете , имам акнеична кожа с комедони и неравномерен тен , и се двуумя коя козметика да си взема и да има ефект , на
    Eucerin Dermo PURIFYER или Виши Normaderm kiss ? Който е ползвал една от двете моля нека сподели ще Ви бъда благодарна . )

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от tatyanaa Виж мнението
    Може ли да ми помогнете , имам акнеична кожа с комедони и неравномерен тен , и се двуумя коя козметика да си взема и да има ефект , на
    Eucerin Dermo PURIFYER или Виши Normaderm kiss ? Който е ползвал една от двете моля нека сподели ще Ви бъда благодарна . )
    Определено Юсерин!!!

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    ах много харесвам такива <3 огромен фен на adidas originals съм
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Предложете ми някаква преса за вафли
    Любовта е частна собственост на жените, която отдават под наем на мъже

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Veroniika Виж мнението
    Предложете ми някаква преса за вафли
    До колко пари?
    По-евтини са Елеком, по-скъпи са на Бейбилис например.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си