.
Резултати от 1 до 25 от общо 1719

Threaded View

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    как си, Криси? отдавна не съм те засичала Благодаря ти, Ивенце, добре съм, ти как си :*
    как е училището? Бутам го :Д
    имаш ли си приятел в момента? Не.
    какво стана с оня барман? Охх, дълга история.
    кога имаш рожден ден? а имен ден? Рожден ден имам през юли, а имен ден-на Коледа.
    обичаш ли Коледа? какво ще получиш ? а какво ще подариш и на кого? Даа, тази година ми е много коледно настроението, за разлика от миналата и по-миналата. За двата следващи въпроса- никаква идея. От бабите и дядовците сама ще трябва да си избирам подаръци, а какво аз ще подарявам-хич не съм и мислила. Знам само, че тези дни трябва да мина през пощата, за да пратя картичка на една приятелка :Д
    обичаш ли моркови? а ябълки? а портокали и банани? Мразя моркови, портокали- само на фреш, ябълки и банани обичам.
    сладки сънища ти желая! :* :*
    .

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Крисиии!
    Магиии!

Вредни навици?
    Много пуша
    А странни такива?
    М, не знам дали се брои, обаче не мога да заспя ако някоя врата е отворена. Ако съм си оставила гардероба отворен, направо ме изяжда и дори и да съм пред заспиване вече, просто ставам и го затвавям. Полудявам от отворени врати, всъщност, където и да са :Д

За какво мечтаеше като малка?
    Да бъда лекарка. В последствие разбирам, че гнусливостта ми прави тази професия абсолютно невъзможна за мен...
    Как се определяш като човек?
    Мисля, че съм добра.
    Кое човешко качество ненавиждаш?
    Да ме лъжат- много бързо може да ми се развали мнението за някого заради това.

Бръм, по-късно може да измисля нещо друго.
    LadyDi, мерси мноооого, така е значително по-лесно, хаха :Д

FuckedUp, това въпрос към мен ли е?
    Последно редактирано от PullMeCloser : 12-15-2012 на 09:15
    Everything changes, but beauty remains ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си