как си, Криси? отдавна не съм те засичала Благодаря ти, Ивенце, добре съм, ти как си :*
как е училището? Бутам го :Д
имаш ли си приятел в момента? Не.
какво стана с оня барман? Охх, дълга история.
кога имаш рожден ден? а имен ден? Рожден ден имам през юли, а имен ден-на Коледа.
обичаш ли Коледа? какво ще получиш ? а какво ще подариш и на кого? Даа, тази година ми е много коледно настроението, за разлика от миналата и по-миналата. За двата следващи въпроса- никаква идея. От бабите и дядовците сама ще трябва да си избирам подаръци, а какво аз ще подарявам-хич не съм и мислила. Знам само, че тези дни трябва да мина през пощата, за да пратя картичка на една приятелка :Д
обичаш ли моркови? а ябълки? а портокали и банани? Мразя моркови, портокали- само на фреш, ябълки и банани обичам.
сладки сънища ти желая! :* :*
.
Първоначално написано от DisappointedDreamer
Крисиии! Магиии!
Вредни навици? Много пуша
А странни такива? М, не знам дали се брои, обаче не мога да заспя ако някоя врата е отворена. Ако съм си оставила гардероба отворен, направо ме изяжда и дори и да съм пред заспиване вече, просто ставам и го затвавям. Полудявам от отворени врати, всъщност, където и да са :Д
За какво мечтаеше като малка? Да бъда лекарка. В последствие разбирам, че гнусливостта ми прави тази професия абсолютно невъзможна за мен...
Как се определяш като човек? Мисля, че съм добра.
Кое човешко качество ненавиждаш? Да ме лъжат- много бързо може да ми се развали мнението за някого заради това.
Бръм, по-късно може да измисля нещо друго.
LadyDi, мерси мноооого, така е значително по-лесно, хаха :Д
FuckedUp, това въпрос към мен ли е?
Последно редактирано от PullMeCloser : 12-15-2012 на 09:15