.
Отговор в тема
Страница 75 от 141 ПървиПърви ... 256571727374757677787985125 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 851 до 1 875 от общо 3520
    Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от marrcandy Виж мнението
    Имам ъпдейт по моя въпрос,днес когато се връщах от фитнеса минах през аптеката близо до него,в софарма тауър, и момичето ми предложи някакъв крем на биодерма,който бил основа и матирал кожата и ми даде тестер,и каза че няма нужда да си сменям фон дю тена след като вече съм начерила такъв,от който не се обривам.Та ако искате утре като го пробвам мога да ви напиша мнение.
    Отново много благодаря,че ми дадохте съвети, ще следя темата ви с много интерес ))))
    Много те моля, ще очаквам отзиви от теб и ако може да дадеш снимка на точния продукт!
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Повече от фен Аватара на marrcandy
    Пробвах го страхотен е,купих си го даже.Матира и изглажда кожата,а самия крем е все 1 си търкаш перли по бузките,много е приятен на допир.Става и за много мазна кожа,защото изсушава доста.Но за мен е перфектен,защото аз се мажа и с друг крем, който омазнява кожата и някакси се балансират.Струва 30 лева.
    http://prikachi.com/images.php?images/48/5584048E.jpg ето ви и снимка

^ Прикрива ли порите всъщност?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Повече от фен Аватара на marrcandy
    Да приличам на бебешко дупе, толкова гладка става :д и прави фон дю тена да изглежда супер естествено .

Здравейте,нова съм още и моля да ме извините ако не съм нацелила темата или имам някаква грешка...та въпроса ми е относно изкуствените мигли.Много искам да си взема за коледните празници,но ме е страх да не ми излезе някакъв ечемик или да ми стане нещо на очите.Безопасни ли са тия лепила ?

Повече от фен
    Пробвах го страхотен е,купих си го даже.Матира и изглажда кожата,а самия крем е все 1 си търкаш перли по бузките,много е приятен на допир.Става и за много мазна кожа,защото изсушава доста.Но за мен е перфектен,защото аз се мажа и с друг крем, който омазнява кожата и някакси се балансират.Струва 30 лева.
    http://prikachi.com/images.php?images/48/5584048E.jpg ето ви и снимка
    marrcandy, не се и съмнявам, че ти топада кремчето. Използвам точно зелената серия на Биодерма вече една камара време. И кожата ми НЕ лъска.

След като свърши тоя крем, си купих матиращ флуид, пак от същата серия, които придава и тен. Можеш да опиташ и с него. 23,90 е.
    http://prikachi.com/images/76/5595076a.jpg

А в момента използвам матиращ флуид, пак същата серия, и ми се отразява много добре на кожата. Лекичко кремче, не лъскам...идеално. Сутрин и вечер го нанасям.
    http://prikachi.com/images/97/5595097U.jpg

Ей, момичета, страхотни сте! Ще видя и аз да ги потърся тези кремчета на Биодерма. Дано да открия и мостри.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Да приличам на бебешко дупе, толкова гладка става :д и прави фон дю тена да изглежда супер естествено .
    Убеди ме!Ще се купува.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Хелти микс серума на Буржоа е лекичък,нали?
    Или поне по-лек от самия Хелти микс?
    Не знам защо,но ме гони странното желание да си го взема тоя фон-дъо-тен,макар че не използвам често (най-много веднъж в месеца,иначе през повечето време с пудра минавам) и не знам какво ще го правя,а днес бях на косъм ..

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Какво да ти кажа, стискам се и аз да не си купя, а много искам, хаха. Мен главно ме е страх, че ще започна да ползвам всеки ден, не мога да се сдържам изобщо. Иначе принципно според мен няма лошо да си го имаш ей така, все някога ще ти се наложи. Аз имам само летен цвят :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Какво лошо има да си слагаш фон-дьо-тен всеки ден? Разбира се ако е качествен?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Аз не искам да го правя. Не обичам да се плескам много.
    Everything changes, but beauty remains ...

А добре ;д Аз си слагам всеки ден Предпазва от прах и УВ лъчи ала бала .. Все си мисля, че качествените помагат, вместо да вредят.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    А добре ;д Аз си слагам всеки ден Предпазва от прах и УВ лъчи ала бала .. Все си мисля, че качествените помагат, вместо да вредят.
    И аз така мисля. Лицето ми изглежда в пъти по-добре, когато съм била с грим, отколкото, ако изобщо нямам такъв.

Има хора пък, които като си сложат фон-дьо-тен веднъж, после няколко дни кожата им реанимира. Вероятно е до свикване, не знам
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Какво да ти кажа, стискам се и аз да не си купя, а много искам, хаха. Мен главно ме е страх, че ще започна да ползвам всеки ден, не мога да се сдържам изобщо. Иначе принципно според мен няма лошо да си го имаш ей така, все някога ще ти се наложи. Аз имам само летен цвят :Д
    И мен ме е страх да не започна да си слагам всеки ден .. Но и аз не искам да си слагам,макар че обичам да се плескам

Че и сега са по 17 лв направо не издъъържам,супер симпатичен ми е :Д

Edit: И реших да си купя коректора хелти микс в тубичката,не че нямам коректори,ама ..
    Последно редактирано от fizzyg : 12-15-2012 на 11:55

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Има хора пък, които като си сложат фон-дьо-тен веднъж, после няколко дни кожата им реанимира. Вероятно е до свикване, не знам
    Да, и това го има. Аз като си сложа пудра и кожата ми става ужасна после, може би, защото е суха... знам ли Aма не мога без фон дьо тен, толкова равен ми изглежда тена и общо взето ми скрива луничките...

Вчера си сложих фон дьо тен уж за по-равен тен, а не го бях правила от повече от 2 месеца. Резултатът днес е две огромни пъпки на носа. А го изтрих хубаво и не е като да не съм го ползвала няколко месеца това.

Мисля за момента да продължа да експериментирам с BB кремове, но фон дьо тените да ги оставя на мира.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    Да, и това го има. Аз като си сложа пудра и кожата ми става ужасна после, може би, защото е суха... знам ли Aма не мога без фон дьо тен, толкова равен ми изглежда тена и общо взето ми скрива луничките...

И аз съм със суха кожа,но страшно често слагам пудра и ми е добре кожата,но вярно,че може да е до свикване.

Аз все още го мисля тоя фон-дъо-тен,коректора май ще се взима,ама фдт-на усещам ще го сънувам тази вечер,хахах

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Мнения? В Lilly сега е намален и много му се чудя.

УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    Мнения? В Lilly сега е намален и много му се чудя.

Ужасен е според мен, пробвах тестер от едно списание, ама ако кожата ти има розов подтон и исках съвсем лека покривност може и да ти хареса. Не е особено траен.

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    И аз съм със суха кожа,но страшно често слагам пудра и ми е добре кожата,но вярно,че може да е до свикване.

Аз все още го мисля тоя фон-дъо-тен,коректора май ще се взима,ама фдт-на усещам ще го сънувам тази вечер,хахах
    Може, наистина не помня вече от колко години нося фдт, в началото започнах с гадните на Импала и Мейбълин и кожата ми наистина беше ужасна с тях. Трябва да пробвам някоя хубава пудра как ще е.

^Крем пуфф на Макс Фактор! Много ми харесва И наистина един тон по-кремава идва,отколкото прахообразна май..

Град
    Луната
    ^ Ще трябва да я пробвам значи Имах фдт на Макс Фактор и много бях доволна, ама си го купих лятото и сега ми е ужасно тъмен. Щеше ми се нещо на Мак да си взема...

И аз искам нещо на МАС ама търпеливо ще си почакам още няколко години :Д

Мега фен Аватара на strawberry88
    Завиждам ви, че имате сухи кожи. 100 пъти по-добре е от мазна. :\
    А този фдт на Римел по-горе е ужасен.Ена приятелка си го купи и и стои гадно.Аз също пробвах тестер и не ми хареса.
    fizzyg, този фдт на Буржоа, който искаш да купуваш...не ти препоръчвам да го купуваш, защото тук няколко човека от форума казаха че, първоначално като го нанесеш е добре и после се променял цвета.И аз го имам и ми е ужасен, но съм с мазна кожа.Затова. А и коректора от серията изобщо не е покривен да знаеш. ;д
    Последно редактирано от strawberry88 : 12-16-2012 на 09:36

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си