- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
Пробвах го страхотен е,купих си го даже.Матира и изглажда кожата,а самия крем е все 1 си търкаш перли по бузките,много е приятен на допир.Става и за много мазна кожа,защото изсушава доста.Но за мен е перфектен,защото аз се мажа и с друг крем, който омазнява кожата и някакси се балансират.Струва 30 лева.
http://prikachi.com/images.php?images/48/5584048E.jpg ето ви и снимка![]()
^ Прикрива ли порите всъщност?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Да приличам на бебешко дупе, толкова гладка става :д и прави фон дю тена да изглежда супер естествено .![]()
Здравейте,нова съм още и моля да ме извините ако не съм нацелила темата или имам някаква грешка...та въпроса ми е относно изкуствените мигли.Много искам да си взема за коледните празници,но ме е страх да не ми излезе някакъв ечемик или да ми стане нещо на очите.Безопасни ли са тия лепила ?
marrcandy, не се и съмнявам, че ти топада кремчето. Използвам точно зелената серия на Биодерма вече една камара време. И кожата ми НЕ лъска.
След като свърши тоя крем, си купих матиращ флуид, пак от същата серия, които придава и тен. Можеш да опиташ и с него. 23,90 е.
http://prikachi.com/images/76/5595076a.jpg
А в момента използвам матиращ флуид, пак същата серия, и ми се отразява много добре на кожата. Лекичко кремче, не лъскам...идеално. Сутрин и вечер го нанасям.
http://prikachi.com/images/97/5595097U.jpg
Ей, момичета, страхотни сте! Ще видя и аз да ги потърся тези кремчета на Биодерма. Дано да открия и мостри.
Хелти микс серума на Буржоа е лекичък,нали?
Или поне по-лек от самия Хелти микс?
Не знам защо,но ме гони странното желание да си го взема тоя фон-дъо-тен,макар че не използвам често (най-много веднъж в месеца,иначе през повечето време с пудра минавам) и не знам какво ще го правя,а днес бях на косъм ..
Какво да ти кажа, стискам се и аз да не си купя, а много искам, хаха. Мен главно ме е страх, че ще започна да ползвам всеки ден, не мога да се сдържам изобщо. Иначе принципно според мен няма лошо да си го имаш ей така, все някога ще ти се наложи. Аз имам само летен цвят :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Какво лошо има да си слагаш фон-дьо-тен всеки ден? Разбира се ако е качествен?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз не искам да го правя. Не обичам да се плескам много.
Everything changes, but beauty remains ...
А добре ;д Аз си слагам всеки денПредпазва от прах и УВ лъчи ала бала .. Все си мисля, че качествените помагат, вместо да вредят.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Има хора пък, които като си сложат фон-дьо-тен веднъж, после няколко дни кожата им реанимира. Вероятно е до свикване, не знам![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И мен ме е страх да не започна да си слагам всеки ден .. Но и аз не искам да си слагам,макар че обичам да се плескам
Че и сега са по 17 лв направо не издъъържам,супер симпатичен ми е :Д
Edit: И реших да си купя коректора хелти микс в тубичката,не че нямам коректори,ама ..
Последно редактирано от fizzyg : 12-15-2012 на 11:55
Вчера си сложих фон дьо тен уж за по-равен тен, а не го бях правила от повече от 2 месеца. Резултатът днес е две огромни пъпки на носа. А го изтрих хубаво и не е като да не съм го ползвала няколко месеца това.
Мисля за момента да продължа да експериментирам с BB кремове, но фон дьо тените да ги оставя на мира.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Мнения? В Lilly сега е намален и много му се чудя.
![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Ужасен е според мен, пробвах тестер от едно списание, ама ако кожата ти има розов подтон и исках съвсем лека покривност може и да ти хареса. Не е особено траен.
Може, наистина не помня вече от колко години нося фдт, в началото започнах с гадните на Импала и Мейбълин и кожата ми наистина беше ужасна с тях. Трябва да пробвам някоя хубава пудра как ще е.
^Крем пуфф на Макс Фактор! Много ми харесваИ наистина един тон по-кремава идва,отколкото прахообразна май..
^ Ще трябва да я пробвам значиИмах фдт на Макс Фактор и много бях доволна, ама си го купих лятото и сега ми е ужасно тъмен. Щеше ми се нещо на Мак да си взема...
И аз искам нещо на МАС ама търпеливо ще си почакам още няколко години :Д
Завиждам ви, че имате сухи кожи.100 пъти по-добре е от мазна. :\
А този фдт на Римел по-горе е ужасен.Ена приятелка си го купи и и стои гадно.Аз също пробвах тестер и не ми хареса.
fizzyg, този фдт на Буржоа, който искаш да купуваш...не ти препоръчвам да го купуваш, защото тук няколко човека от форума казаха че, първоначално като го нанесеш е добре и после се променял цвета.И аз го имам и ми е ужасен, но съм с мазна кожа.Затова.А и коректора от серията изобщо не е покривен да знаеш. ;д
Последно редактирано от strawberry88 : 12-16-2012 на 09:36