Как мислиш че би се справяла като актриса?
По-скоро добре сякаш.
Можеш ли да пееш?
Абсолютно не, но за сметка на това много обичам.
Разкажи за някоя беля, която си правила като малка.
О, аз съм била послушна, родителите ми не са ми разказвали много. Единственото, за което се сещам е, как едно лято, преди да отида на плаж за първи път, не оставих баба ми да спи цяяяла нощ, а и аз самата не заспах от вълнение. През 10мин я питах за часа и към 4-5 сутринта, тя вече ми се скара. Тъпо е това, наистина не се сещам.
С какво свързваш форума и променил ли те е по някакъв начин? Кои потребители са ти интересни/симпатични? (тоя въпрос е чисто и просто дежурен ;д)
Ами форумът сам по себе си не ме е променил, просто пораснах и си промених вижданията за доста неща. Когато започнах да пиша, бях в много лош период, бях много крайна в разбиранията си за нещата, супер заблудена. Определено съм се променила ужаасно много.
Кои са ми симпатични... ох, 100% ще изпусна някого: ти си ми симпатична, Пантерата, NambyPamby, DisappointedDreamer, Chacho, Hayashi, wednesday666, koshtramba, WILD_BOY иии пропускам някого, обаче не ми идва нищо. Ще се едитвам, ако се сетя.
Случва ли ти се често да си правиш отвлечени асоциации?
Да, постоянно ми изникват някакви супер несвързани неща из главата.
Най-готината изненада, която са ти правили?
За толкова много неща се сещам... приятелят ми беше заминал и изобщо не очаквах да се върне в близките 2 седмици, той ми беше казал, че няма и такъв беше плана. Беше заминал от близо седмица вече и аз изобщо не можех да дочакам да се върне. Една сутрин се събудих, към 12, и видях смс: "На 20км от теб съм" и, хаха, не можех да сваря да ставам, да се оправям, да мия зъби и да хуквам към автогарата. Супер много се зарадвах.
Море или планина?
Море.
Ще постнеш ли твоя рисунка?
Нямам нищо снимано в момента.
Какво обичаш да наблюдаваш?
Хората, обаче ми е гадно постоянно да се взирам в някого и гледам да го правя незабележимо :Д
Какво те впечатлява?
Красивото, обожавам да гледам красиви неща- красиви хора, красиви места, красиви рисунки, фотографии, всичко красиво.
Смела ли си?
Не.
"Да не рискуваш всичко е най-сигурният начин да загубиш" - как го разбираш и какво мислиш?
Мисля, че е точно така. Мисля, че твърде много хора се спират от 'ако'-тата, от страх, срам и тн, то се вижда по 193939-та теми точно в този раздел, мисля, че от страх наистина можеш да изгубиш много, обаче за съжаление, аз самата не винаги правя това,което знам, че трябва. 
Разкажи ни някаква смешка
Семейство решили да изнасят нелегално животни.
Мъжът казва на жената:
- Слагаш костенурките в сутиена, а скункса в гащите.
- А миризмата... - пита жената.
- Ако оцелее, оцелее, майната му - отговаря мъжът!
Креативност е...?
За мен креативността се контролира изцяло от въображението на човека. Цялото нещо се състои в това да правиш нещата по различен начин, гледната ти точка да е различна.
Как си с митологиите? Коя ти е най-интригуваща?
Обожавам митологии, влюбена съм в древногръцката и египетската още от малка.
Какво е сила?
Какво би променила в себе си - външно и като характер?
Външно- носа, примерно, искам го по-чип :Д, като характер-ох, чувството за собственост, извън всякакви граници е.
Чела ли си "Братята с лъвски сърца"? Мнение?
Не, не съм, намислила съм да я прочета от бая време, обаче все започвам нещо друго.
Свежо човече си, харесваш ми. Няма да сбъркаш, ако си погледнеш личните.