- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 2012/2013 - 10кл - 96'
Ае хора тука всички ли сте от София ? ;D
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
твърдо НИЕ![]()
не мога да ти пратя, защото си запълнила мястото ,така пише :с
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
пробвай сега... и трябва да се науча да си трия съобщенията
![]()
гутову![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
пак нямаш място ;д
sapphire5![]()
място :Д
sapphire5![]()
оки
Включвам се и аз в темата :P Искам да попитам някой дали е правил контролно по Литература на Дон Кихот, Хамлет и Тартюф? Защото нашето класно ще бъде именно на това, понеже нямаме блок часове и няма как да ни дадат ЛИС. Въпросите ще са с отворен отговор и доста се притеснявам, защото от това ми зависи оценката за срока. Някой ако е правил подобен тест да каже въпросите... : )
^на нас утре ни е класното именно на тези теми.. имаме си 2 часа, така че ще имаме право да изберем дали да е есе, или лис, което е добре, защото темата ще я теглим на място и не се знае какво ще ни се падне :/
а точно утре имаме и тест по история на целия раздел.. so not fare
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
днеска имам 3 шестици (6 на класното) и последния час двойкакъсмет... ще се оправя (някак си :Д)
sapphire5![]()
10ина класни за 10 дена. Доста тъпо, точно преди коледната ваканция. ;/
обръщение към моята форумна приятелка (място)![]()
sapphire5![]()
фак.... тия да си оправят форума.. все търкам и все няма.. как става тая работа бе![]()
Какво мислите за Биологията тази година? Ние сме с учебници за 9 клас и точно в момента взимаме дяла за Клетка. Специално аз мисля, че е доста трудно, а и госпожата постоянно ни повтаря колко е трудно, че трябва да се зубри, не може да се помни...и все такива хубави нещаНа вас лесно ли ви е? Как ги запомняте всичките тия неща?
Да и не, просто се старая да слушам в час и да запомням най-важното. Искам си биологията от миналата годинааа.Беше супер интересна в сравнение с тая тъпотия, която учим в момента... Между другото оценките ми са - 2,5. Като имам петица на устен (само защото се забавих с отговора) и 2 на тъпото класно, за което учих 2 дни, и както винаги ми се паднаха тия неща, за които се не бях подготвила, пък и беше тест с по 5+ отговора, г-жата ни подготвя за медици всичките. Но пък за разлика от биологията, физиката ми е по-интересна тая година, математиката също.
И при нашата е много трудно да се изкара 6, за изпитване не толкова, но стане ли въпрос за контролно, считай, че ще имаш най-трудните въпроси, жената сама си признава, че прави трудни контролни. Но пък аз съм й свикнал, тей че гледам да внимавам в час колкото се може повече, защото на тоя материал инак няма да стане
Сериозно ли т'ва за Клетката ти е интересно? Трябва да изкарам 6ца, но тоя материал не знам как ще стане. Малко ме обнадежди с твоя пост, де, тенк ю![]()