.
Затворена тема
Страница 29 от 102 ПървиПърви ... 192526272829303132333979 ... ПоследнаПърви
Резултати от 701 до 725 от общо 2539
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Мерси JoLLiE92
    завиждам за 2-те вечери иначе; със сигурност е по-яко, а и на нашите екскурзии няма да ходят всички и е доста тъпичко там като цяло )

Весела Коледа на всички иначе! :* Да сте ми живи и здрави, обичани и обичащи!
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Мда...и ние няма да имаме втора вечер.Бих искала да имаме,но не сме особено задружен клас и никой не иска да се впряга(освен 5-6 човека). От една страна за мен е по-добре така,защото хем няма да давам пари и за това,хем няма да ми се налага да ги гледам още един ден ;д
    НОоо... все пак си мисля,че е яко да имаш втора вечер,а съучениците ми дори НЕ искат да сме целия клас в една дискотека ??!

Аз не ходих на втора вечер, защото не се имам особено много с тях, а и после бях много щастлива, че съм отказала, понеже ми дойде деня преди бала Пълен кошмар!
    Но тези, които отидоха , са си изкарали много яко. Разликата между една и две вечери в цената е доста малка. Повечето пари са за гала вечерята и програмата, която беше скандално потресаваща. Аз в самия ресторант стоях доста малко. Веднага след вечерята се качихме горе, после слязох за малко само за да видя как са надигнали балните си рокли от най-хубавите бутици във Варна, най-елитното училище на Варна в най-хубавия и скъп хотел на Златни, за да организират Мис Кючек. И се качих обратно горе. След това отидохме на дискотека Там мисля, че бяхме всички в една и съща, но в различни зали. Имахме маса в едната зала за всички, но там си бяха оставили само чантите, а повечето бяха в чалгата, нашата маса не беше в чалгата, за което много се радвам.
    Това с дискотеката е по-добре да сте заедно, че ще ви излезе по-тънко.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Ние въобще нямахме втора бална вечер,нито екскурзия,но пък ни беше много забавно
    Като ви чета се сещам на мен какво ми беше миналата година,да не говорим че трябваше да съм с вас,но съм тръгнала по-рано

Ние също няма да имаме 2-ра вечер и мисля,че така е по-добре.По принцип сме хубав клас,но не се много задружни,разделени сме на групички. А и повечето като се напият......НЕ ... една такава нощ ми стига.

А иначе и аз съм тръгнала една година по-рано,сега трябва да съм 11 клас.Мисля,че нашите много добре са направили,като са ме пратили по-рано но училище.

My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Кво пък толкова се вманиачиха някои по тия рокли с пера...Харесвам обеците с пера,герданите са окей,ама чак пък и роклиии... малко повече ми идва.

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    ^не се засягай (до колкото е възможно),но имаш отвратителен вкус.С тоя черен чорапогащник,клишето-бъчва на Джулия Контрогуни (въпреки,че роклята,която аз съм си харесала е точно на нея)...Тая последната картинка ме уби...аз лично не бих отишла с този кокошарник на бала си.

Перата като цяло за рокли не е сякаш добър избор,но се намират ДОНЯКЪДЕ добри модели.
    пример: https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt Виж мнението
    Кво пък толкова се вманиачиха някои по тия рокли с пера...Харесвам обеците с пера,герданите са окей,ама чак пък и роклиии... малко повече ми идва.
    +1 и на мен не ми допадат особенно,но има и изключения.......
    А иначе има много хубави рокли в сайта на Шери.... :р
    Последно редактирано от pet1tety : 12-26-2012 на 13:26

Тази рокля, която си публикувала, знаеш ли кое е лошото и? Цветът. Слива се с кожата и момичето става невидимо.
    Не ми беше толкова до перата, а до пауновото, обожавам пауни. Иначе другите рокли с пера не ги харесвам
    Всеки има право на личен вкус разбира се и аз не налагам собствения си на никого. Но да кажеш, че роклята ми е "клише" и "бъчва" не е правилно. Бъчви са тортите - моята е обемна, но къса. А клише определено не е - клишетата в балните рокли са корсет + пола с цепка или класиката - роклята на Малина от клипа и с Азис.
    Аз имам малко по-различен вкус, както казах по-горе "a little too much" , но не обиждам никого за неговия, нали? Моята цел никога не е била да се "слея" , по-скоро обичам разкошните неща, леко екстравагантни, леко на границата на кича
    Sherri Hill имат много хубави рокли и не знам защо в сайта пише, че нямат магазин в България след като съм виждала рокли .. Не са оригинални ли, к'во?
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 12-26-2012 на 13:39
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Да,за нея би било да избере по-тъмен цвят дори и да е в тази гама.

Колкото до Sherri Hill или нямат официален представите. или са евтини копия (не като цена...)
    http://www.belnoir.bg този сайт уж предлага от марката

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Аз от този сайт гледах и си набелязах няколко модела.
    maDamn

мен единственото,което не харесвам на марката е,че са доста еднообразни моделите и на живо не съм виждала,но платът много ми лъщи...

Нещо не ми вдъхва надежди тоя сайт. Само им виж обувките! Трагични са.
    Дано да има хубави обувки за вас тази година, аз изобщо не можах да намеря по магазините това, което търсех. Какво мислите за обикновените сребърни , златни и черни сандали с камъни, които ги водят уж абитуриентски обувки?
    Какво мислите интересно ми е по въпроса за колите на бала? Има ли значение с каква кола ще ходите, на познат ли ще е, или ще наемате специално кола за случая или изобщо не ви бърка как ще се доберете до ресторанта?
    п.с. DisturbiaV " еднообразните " модели е един и същи модел в различни цветове. ;д Този, който нагоре някой беше публикувал. Това че е в няколко различни цвята, не означава, че е различен модел рокля
    още едно п.с. какво мислите за това ? https://www.facebook.com/BeyondSofia?ref=stream
    Някакви нови български вечерни рокли на Добри от Огледала и още някакъв разгледайте ги и споделете, по-късно ще кажа моето мнение
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 12-26-2012 на 15:04
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Beyond reality
    Аз обувки имам отсега. Неутрален цвят,телесен имам предвид. Освен ,ако роклята ми не е черна или бяла,няма да търся други. Високи са 15 санта и стават за всичко.(освен за каране на автомобил и катерене на чукари )
    maDamn

Телесни чанта и обувки стоят много яко с черна рокля С бяла - не. ;д Но с черна не мисля че ще е хубаво и обувките и чантата да са ти черни, така че бежовите са добър вариант.
    Аз с 15ки не мога да ходя. Имам едни платформи 15ка, с което едвам пристъпям и едни обувки 14 на ток , с които ходя нормално, но бързо ме заболява. 12 е моето число
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Beyond reality
    Ходя си перфектно с тях,само дето съм 185-6 санта с тях и стърча,ама майната му,не ми пука.
    maDamn

аз 190 ;дд
    Изнежила съм се, преди ходех доста повече на ток, вече ... равните обувки или лятото сандалките с платформи и това е. Майка ми вика що ги имаш всичките тея обувки
    с тея 15ките супер сложно ми се получава по неравен път ходенето. А тротоарите сещаш се не са като огледало гладки. Само за дискотека стават ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от DisturbiaV Виж мнението
    ^не се засягай (до колкото е възможно),но имаш отвратителен вкус.С тоя черен чорапогащник,клишето-бъчва на Джулия Контрогуни (въпреки,че роклята,която аз съм си харесала е точно на нея)...Тая последната картинка ме уби...аз лично не бих отишла с този кокошарник на бала си.

Перата като цяло за рокли не е сякаш добър избор,но се намират ДОНЯКЪДЕ добри модели.
    пример: https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

не знам на нея какъв й е вкуса, но на теб капацитета ти не е голям ,честно казано
    и това , което си го постнала е също отвратително, присмял се хърбел на щърбел..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Е, не, не издържах да не се включа и аз ..

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    още едно п.с. какво мислите за това ? https://www.facebook.com/BeyondSofia?ref=stream
    Някакви нови български вечерни рокли на Добри от Огледала и още някакъв разгледайте ги и споделете, по-късно ще кажа моето мнение

Ето тази ми хареса - http://www.facebook.com/media/set/?s...type=3&theater , останалите ми идват малко в повечеко, явно тази година модата е да се прекалява с камъни/пера/разни други джунджуриики..

bloodyF всеки има различен вкус за мен единствената липса на вкус е да изглеждаш като всички останали. Аз не бих сложила всякакви цветенца , пипирудки и такива "женски" неща по себе си в никой случай, но за друга роклята не може да съществува без такива Единствено не си позволявам да обиждам чуждия вкус защото е различен от моя. Роклята беше .. тази с перата, не беше трагична, беше хубава, аз не бих я избрала за себе си. Коментирах единствено обективното, че цветът е много неподходящ.

Wednesday666 и на мен единствено тази ми се вижда не-трагична ;д Цветът ми харесва и комбинацията тюркоазено-златно. Но пак е леко пренакичена. Иначе другите са ... едновременно кичозни и обикновени. Моделът е един и същ, само сменят цвета и материята. Изключително много не ми харесват. Изглеждат ми евтини.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Beyond reality
    На мен пък изобщо не ми харесва, стои и ми като завеса от едната страна.
    Като модел това не е зле https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...16623418_n.jpg
    Ако е една идея по-къса, без да и се влачи зад крачката ще е идеал петров!
    maDamn

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    На мен пък изобщо не ми харесва, стои и ми като завеса от едната страна.
    Като модел това не е зле https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...16623418_n.jpg
    Ако е една идея по-къса, без да и се влачи зад крачката ще е идеал петров!
    Аз съм те виждала на снимки като телосложение, много си слабичка, затова може би ти изглежда като завеса от едната страна. Но пък смятам, че такъв тип рокля би ти стоял най-добре, имам предвид права рокля, а не торта или нещо подобно. Лично мнение.

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Wednesday666 и на мен единствено тази ми се вижда не-трагична ;д Цветът ми харесва и комбинацията тюркоазено-златно. Но пак е леко пренакичена. Иначе другите са ... едновременно кичозни и обикновени. Моделът е един и същ, само сменят цвета и материята. Изключително много не ми харесват. Изглеждат ми евтини.
    Да, наистина всички са някакви такива грозно накичени. Това не е рокля за бал на нормално момиче, тва е за циганските булки, отвартителна работа. На мен модела ми хареса, може би малко по-малко камъчета ии примерно някакъв друг елемент, който да я допълва, ама не 5 тона камъни. Има толкова по-хубави модели за рокли.

Аз миналата година се отчаях, буквално.
    Ревеше ми се, като гледах на една гимназия абитуриентките. Коя от коя по-цигански облечена, една беше с прозрачна, бяла, дълга до земята рокля, трябва да я издиря да ви покажа, трагично беше ..

Точно. Има една червена, направо като на индийка сарито стои. Тая синята е единствената, която що-годе не ме боде в очите от цялата колекция.
    А за дългата, точно не исках дълга по тази причина. Ще ме е жал да се влачи, може и да се накъса от токчетата А и трябва да знаеш от много рано колко точно високи обувки ще искаш. А и аз исках да ми се виждат обувките Не ми харесва и шевът отзад, но като цяло е хубава рокля. Ето - правя разлика между "кофти рокля" и "не мой тип рокля" Тази не е мой тип, но е хубава.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Beyond reality
    Торта - в никакъв случай. Но не искам къса рокля, сякаш засега съм се ориентирала към дълга. Слаба съм, 171 см съм,ама някак късата рокля,ако не е с воал,който да се откопчава и закопчава и да е 2 в 1 , не ми се струва подходящо за мен.
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си