- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за татуировките
Аз имам подобнаhttp://www.hooligans.bg/gallery/albu...9cc0d0ec7e.jpg
Скоро мисля да правя розетата или герба
http://www.hooligans.bg/gallery/albu...69930763_o.jpg
http://www.hooligans.bg/gallery/albu...76610874_n.jpg
Как мислите?
Изтъркано си е.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
холигани... ще умра да се смея...
и звездите на руската мафия, също... хахахаа
Аз имам идея като порасна да си направя малки нотички отстрани на пръстите.Там дали ще боли?
jasmer
Гербът ни не е изтъркан!
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или цял живот оставаш зад кулисите!
-------
Where did my cookie go? O.o
http://slodive.com/wp-content/upload...hip-tattoo.jpg Аз искам това попринцип, ама нашите не ми дават и ще поизчакам,но искам да попитам кои студия в София препоръчвате?
П.п PinkPan7er каква ти е татуировката
Отдавна не съм питала, някой може ли да ми препоръча студио във Варна?Миналия път като питах никой не се обади.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз съм на 16 години, скоро на 17 ( момиче съм) и дълго време обмислях това дали да се татуирам или не. Взех обаче твърдото решение да си направя татуировка дори нямам търпение да го направя. И не затова защото така било модерно, или защото много хора имат и прочие, а защото това е начин да изразя своята креативна същнаст. Татуировката означава бунт, протест, несъгласие или подкрепа на нещо, понякога дори скрито, неизказано желание, мисъл,чувство. Тя е нещо много лично, съкровено, интимно. Не можем просто да се шарим ей така за кеф - то трябваа да има мисъл и цел, защото ще бъде част от тялото ни,а трябва да уважаме тялата си, така както и духа си. Лично аз смятам да си направя надпис, с който да изразя уважението си към хората на силната воля и висшата цел. То е защото за мен това е начин да покажа, че се бунтувам срещу това хората да бъдат недоброжелателно възпирани и подтискани при достигане на най-съкровените си мечти и идеали.
^Only God can judge me ли ш си татуираш?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Е, никой ли не може да каже кои са най-добрите студия в София
Не, Jollie92, като цяло идеята, че само Бог може да ни съди не подлежи на коментар и е напълно неподходяща за татуировка...поне според мен. Ако те интересува обаче ще си татуирам цитат от една много велика книга на българския писател Владимир Зарев, койтоо е напълно достоен за уважение, но без да показвам неуважение към труда му с татуировката си.![]()
![]()
А добре.Съжалявам ако съм те засегнала, но както каза за бунтари това, бунтари онова, ми прозвуча малко клиширано. Много бунтари се извъдиха.
Разруха, предполагам? Или?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз пък смятам, че изобщо не е задължително татуировката да е израз на бунт. С другото съм съгласна.
Важно е единствено да бъде израз на това, което е вътре в теб - каквото и да е то.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Мх. Като си куха лейка, си татуираш Only God can judge me![]()
![]()
![]()
Имам познат, който има татуировка над ..... изобразяваща човечетата от Саут Парк хванати като за хорце и мога да те уверя, че е по-смислена от всичките Only God can judge me и всички татуирани гербове и образи на Левски взети заедно.![]()
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не точно. Просто при мен идеята е, че със самата татуировка искам да покажа нещо конкретно и предполагам, че почти при всеки е така. Лично аз го правя малко напук на родетелите си, тъй като като бях по-малка все ме възпираха по някакъв начин и ми налагаха волята си без сама до мога да отстоявам позициите си. Не се съмнявам, че е било за добро и все пак...беше си донякъде гадничко. Та може би за това толкова пъти употребих думите бунт, протест и пр...и наистина е прозвучало клиширано, на като цяло това ми е идеята! Но би ми било интересно, ако споделите и вашите идеи!![]()
![]()
![]()
Ами, нали се сещаш как човек си има някви неща, които му харесват - дали ще са рисунки, дали ще са цитати на известни личности - няма значение. Все си ги събираш някъде. Е, татуировката е нещо такова, но за нея си сигурен, че няма да ти омръзне, защото не е просто някакво красиво цвете, което си прерисувал отнякъде, ами е израз на изконен твой принцип, на преломен момент/човек в живота ти, на нещо непреходно.
В този ред на мисли смятам, че е малоумно да татуираш името на любимия си отбор, например. Кво - това, което се отъждествяваш, е "БОТЕВ 1912" ли?
Също толкова глупави ЗА МЕН са всякакви цветенца, листенца и пеперудки. Разбира се, ако някой има такива и каже защо са толкова важни, емблематични и непреходни, може и да си променя мнението, но вероятно ще прозвучи като изсмукан от пръстите смисъл и търсене на теле под вола.
Джоли, я обясни смисъла, моля те.
Мацката над мен - помисли си внимателно, защото на китката може да се скрие, но пръстите няма как да избягат от погледа на зоркия работодател.![]()