.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Hybrid View

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    И след първата цигара вече стана пушачка и не можеше без да припалиш? Хайде моля ти се... Насилвате се да пушите докато стане зависимост. Дали сама, дали в компания, все тая. От нужда никой не е започнал.
    И къде по-точно ме чу да казвам това? В интерес на истината, винаги са ме дразнели дечица, които се правят, че не могат да издържат без цигара и 1 час. Позьорско е. Човек се пристрастява с времето. С доста време. И преди да ми хрумне да спра да пуша спокойно можех да изкарам седмици без цигара, месеци също - правила съм го. Аз никога не съм пушила от нужда, а защото ми харесва, както се опитах да обясня вече. Харесва ми самото усещане. Не някакво специално успокоение от цигарата или за да се фръцна пред някого, че пуша.

/Вече във втора тема забелязвам, че изпитваш някакво желание да си доизмисляш аргументите на опонентите в спор. Някой каже нещо и ти вече си измислила следващите му 15 изречения с твои интерпретации.

SisiStrange, баш заради гъзария се пропушва.
    Обясни ми къде е гъзарията, когато никой не те гледа и не знае какво правиш, а просто ти е кеф.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Човек се пристрастява с времето. С доста време.
    Именно това беше нещото, което аз твърдях. Че след първата цигара никой не е станал пушач, а се насилват с времето и пушат без особено желание докато не станат наистина зависими. В началото кой припалва от абстиненция?

Да, доизмислям си аз. Приказки и фейлетони.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си