.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Hybrid View

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Много сте ми странни такива хора, които изпитват върло презрение към нечии навик. Убедена съм, че и ти не си светица в нещо друго. Също не разбирам как съдиш какво може да им харесва на другите и заради какво започват да правят едно или друго нещо. Много дебелото дете с шоколада ще го гледаш ли по същия начин?
    Не, няма да го гледам по същия начин, защото няма да кача аз килца заради неговия шоколад. Обаче след като ще ми тровите вие здравето, да, ще имам претенции към въпросния навик. (Нямам предвид конкретно теб, ти не си от долуспоменатите)
    Тук никъде не се пуши на закрито - няма дискотеки, няма барове, няма кафета. Ето това е. Който иска да си пуши колкото поиска, но не вътре, където може да пречи на другите. Но, както казах, говорим за едно узряло общество. Не бликащо от типчета твърдящи "боли ма ку*а за останалите".
    И не съм твърдяла никъде, че съм светица. Но нещото, което максимално гледам да спазвам, а и смятам, че успявам, е да живея живота си така, че да не нарушавам правата на останалите по никакъв начин.

DisappointedDreamer, адмирации за последното ти изречение.

Ирти, прочети ми пак постовете от начало и ще схванеш какво имам предвид. Не ми се обяснява очевидното.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Но нещото, което максимално гледам да спазвам, а и смятам, че успявам, е да живея живота си така, че да не нарушавам правата на останалите по никакъв начин.
    Да.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си