.

Виж резултатите на анкетата: За или против гейовете и лезбийките?

Гласували
292. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За

187 64,04%
  • Против

105 35,96%
Отговор в тема
Страница 10 от 12 ПървиПърви ... 6789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 277
    Щтом се обичат и се чувстват добре заедно нямам нищта против тях :P

за- защотот това си е тяхния избор и те си решават какви да бъдат
    .....Love You Forever..........

Az sam za lesbosite ,ama za geiovete NE !!!!!Proso samo ako si gi predstavq mi se drafa ot pedalite !!!!!!Pak lesbosite ne sa mi protivni

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Ще се изненадате, но за самите хомосексуалисти, тяхната сексуалност е много по- неутрален факт, отколкото за хетеросексуалните. Това за истинските де, не включваме позьори и лигли, които се опитват да бъдат "модерни".
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Голям фен
    Не съм чел 16 страници коментари, но ще кажа моето мнение. Първо - защо трябва да сме в двете крайности? За или против? Самия въпрос е поставен, така че да провокира крайни отговори. Аз лично не съм в нито една от двете крайности - дразнят ме такива представители, които искат да се набиват на очи с това, че са обратни, но пък познавам и си общувам напълно нормално с други гейове, които си се държат нормално, не чупят китки и да ахкат и такива. Просто харесват хора от техния пол и това е. Така че мога да кажа, че съм дотолкова за или против обратните, дотолкова доколкото не се опитват да го натрапват на околните - аз харесвам жени, но не се натрапвам с това на никого. И държа никой да не ми натрапва сексуалните си склонности, каквито и да са те.

Цитирай Първоначално написано от sexy_macka Виж мнението
    Blagodarq mnogo vse pak,che ima nqkoi deto da ne mi se nahvurlq che sm iskazala mnenie i che nick-a mi ne e alex_montana ami e sexy_macka
    Blagodarq !
    Не плачи миличка,имам усещането,че си добро момиче,не обръщай внимание на комплексарите (hug)

Ето защо държавата деградира ... 65 % за ..браво, браво

Голям фен Аватара на Elli *
    за :з

Максимално против педерасите. Това да си мъж и да искаш да те помпат в задника е отвратителна работа. Гнусни типове, не мога да ги трая, бахти противните създания.
    За лезбийките нямам отношение, не ме интересуват, да се оправят. Дразнят ме тия които се държат като мъже една с друга или приличат, понеже пак ми бият на педали.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Проблемът обикновено се крие в човека/характера/манталитета, сексуалната ориентация е допълнителна екстра.
    Welcome to the Jungle...

Много хора имат изключително погрешна представа за сексуалността! Тя не е избор, а нещо с което човек се ражда. Напълно ЗА съм, но не само за хомосексуалните жени и мъже. Както знаете, ако знаете и не живеете още в седемнадесети век, има много повече видове сексуалност от хомо и хетеро.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Greater Виж мнението
    Ето защо държавата деградира ... 65 % за ..браво, браво
    Обожавам неаргументирани мнения на пишман-социолози. : )
    Проблемите на "държавата" се коренят в манталитета на обществото и са доста по-сериозни от това, че има някакви си гейове. Противни са ми, гнусни са ми, но стига да няма излишна показност и публичност ми е все едно кой с кого се чука.

Против ! Тези изчадия, въобще не трябва да ги има, малко им беше боя в центъра на един град, няма да казвам кой, но ... пак продължават ;(

това е против природата ве, да ги няма тях, мангалите и всичката цветна паплач
    на тази планета трябва да живеят само белите нормални хетеросексуални хора

Сългасен със Horrificus

За! Няма нищо лошо да обичаш/харесваш някой от твоя пол като повече от приятел. Също така не съм и против за браковете и осиновяването на деца!

Имам голямо уважение към тези хора, защото не ги е срам да бъдат себе си, не се крият, не ги интересува чуждото мнение, но има и такива глупави хора, които се влияят от чуждото мнение и е жалко за тях.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    против, щот са мръсни педали

за лизбиики-
    против геиове

Нямам нищо против различните като цяло, но ми е неприятно отношенията им да се натрапват в лицето ми.
    Някак си не ми е готино да гледам как двама мъже се целуват на някоя пейка(или 2 жени).
    Тея отношения, според мен, трябва да си останат..вкъщи и сред компанията, но не и да са за обществото,
    It’s funny how the people who know
    me the least have the most to say..

Човек, темата не е за тук. Трябва да намериш място с по-висок интелектуален праг.

Иначе не съм против, защото вярвам в личната свобода, отхвърлям обществените рамки, налагани върху съзнанието на хората и смятам за лицемерно да се издигат в култ равноправието и човешките права, а в същото време да се охвърля правото да ОБИЧАШ когото поискаш.

Ето защо говоря и за интелектуален праг - защото като чуят хомо, тук всички си мислят за е***не в г***. Само дето преди всичко останало е чувството, любовта и по-голямата част от хомосексуалните в света изпитват платонична любов, не стигат до секса, а за да поискат секса трябва да са влюбени, което означава да обичат също толкова искрено и силно някого, колкото всеки един от нас обича половинката си. Да, и те го могат и да - и те имат право на това.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Mia ^.^ Виж мнението
    Ето защо говоря и за интелектуален праг - защото като чуят хомо, тук всички си мислят за е***не в г***. Само дето преди всичко останало е чувството, любовта и по-голямата част от хомосексуалните в света изпитват платонична любов, не стигат до секса, а за да поискат секса трябва да са влюбени, което означава да обичат също толкова искрено и силно някого, колкото всеки един от нас обича половинката си.
    Буквален превод: хомотата изпитват супер възвишените чувства, хетеротата са простаци и пускат лесно.
    Пълни глупости.

По темата не помня дали съм писала. Не ми пречат, стига да не си навират сексуалността в очите ми.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Буквален превод: хомотата изпитват супер възвишените чувства, хетеротата са простаци и пускат лесно.
    Пълни глупости.

По темата не помня дали съм писала. Не ми пречат, стига да не си навират сексуалността в очите ми.
    Не виждам за какво се впрягаш, коментарът ми е насочен към хората тип "смърт за пе****сите"
    Това, което казвам е, че хомосексуалните са също като нас и имат същите чувства и същите права. Точно това съм написала и се повтарям, защото не приемам изкривяване на думите си. Възвишеността и простотията нямат нищо общо със сексуалността.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Това, което казвам е, че хомосексуалните са също като нас и имат същите чувства и същите права. Точно това съм написала и се повтарям
    Не ми се спори, но изобщо не си написала това.

Само дето преди всичко останало е чувството, любовта и по-голямата част от хомосексуалните в света изпитват платонична любов, не стигат до секса, а за да поискат секса трябва да са влюбени
    Изкарваш ги като някакви мюсюлмански девственици, само дето тези се пазят за голямата любов. Ако стояха така нещата, нямаше да има толкова спинозни гейове.

Иначе с другото съм съгласна.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

хахах ами аз пък се погнусявам когато виждам мъж и жена заедно колкото и да е нормално ми изглеждат смешни по някакъв начин,защото имам страшно много приятели момчета и знам как се ебават с приятелките си и какво говорят за тях :Д а те наивниците им вярват,защото само като видят чеп и се разтреперват :Д НО това е нормално аз съм обратна и както аз не им се смея по улицата така и мен не искам да ме гледат и да ми се смеят !

Супер фен
    Град
    България
    Kакто каза Mia ^.^ темата не е за тук и не е възможно да говориш по тази тема със хора, които не са интелигенти !
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си