- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гейове/лезбийки - за или против?
Против!
Първоначално написано от sexy_macka
Ебаси хората сте...чесно.....момичето исказа мнение и вие са за тва че е против дайте да я пребиете....нали секи си има мнение бе хора кво сички и се нафърлиха.???Примерно и аз казвам че съм против и кво??тва си е мое мнение секи си има право на мнение и тва е мойто както и нейното и си е нейното!никой няма право да я спира да си искаже мнението защото се пак тая тема е за тва да си кажем мнението и тя точно тва е направила!Тва че на някои не им изнася че то е против не значчи че сички тряаа да са съгласни![]()
Blagodarq mnogo vse pak,che ima nqkoi deto da ne mi se nahvurlq che sm iskazala mnenie i che nick-a mi ne e alex_montana ami e sexy_mackaГост Пуснато на: 24.02.12 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
sexy_macka написа:
Цитат:
{malchoto}f
Пуснато на: 22.02.11 Заглавие:
6tom iska6 ne6to seriozno eto kakvo mislq- PROTIV sam, za6toto taka e napraveno 4ove6koto tqlo, 4e edin maj da e s edna jena!!!!! vsi4ko ostanalo razli4no ot tova e izvra6tenie
DA, i as sm na tova mnenie ! Protiv
Ебаси хората сте...чесно.....момичето исказа мнение и вие са за тва че е против дайте да я пребиете....нали секи си има мнение бе хора кво сички и се нафърлиха.???Примерно и аз казвам че съм против и кво??тва си е мое мнение секи си има право на мнение и тва е мойто както и нейното и си е нейното!никой няма право да я спира да си искаже мнението защото се пак тая тема е за тва да си кажем мнението и тя точно тва е направила!Тва че на някои не им изнася че то е против не значчи че сички тряаа да са съгласни
Blagodarq !![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Ми да прав си, но това че ви стават пишките като гледате лесбийки не означава, че е красиво две жени да си лигавят... да не казвам коеПървоначално написано от ImaDufus
![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Тебе може да не те кефи, но мене ме.Първоначално написано от California
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Az sum ZA!Първоначално написано от DraGon`GirL
![]()
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
И червените и лилавите при турците и педесрасите =D> !!!Първоначално написано от Анонимко
Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.
emi...li4no men ako pitate...geiovete sa mi dosta gnusni i zatova sam protiv no puk nqmam ni6to protiv lisbiikite dori sa mi nqkakvi super sladki![]()
jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb
Чудя се... Тук много хора са гласували "против". Какаво и да означава това.Но всъщност никой не се обосновава достатъчно защо? Познавате ли изобщо хора, които да са ориентирани така или и вие незнаете защо ги мразите? Според мен е глупаво човек да се води от общото мнение.
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
ne me kefqt
Русалката е риба с цици и без п---а.ГОЛЯМА МЪКА!!!!
Ами... виж аз по принцип не съм против, защото тва си е техния живот, обаче за мен хомосексуализна не е нормално нещо...защо? Ами защото погледнато от чисто анатомична гледна точка мъжете и жените са така устроени физически, че да имат сексуални контакти с противоположния пол...Първоначално написано от [dataworm
Ако не беше така всички щяхме да сме хермафродити...
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
nishto protiv nqmam takiva hora, dori si mislq che v nqkoi otnoshteniq sa po-zreli ot ostanalite hora, poneje ejednevno se borqt sreshto diskreminaciqta i obshtestvenoto mnenie za sebe si.
"Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд
az sam protiv samo za geiovete 6toto lisbiikite me vuzbujdat i ne samo men.
Всеки има право на избор какво да...!
Въпреки всичко, гейовете ме дразнят малко...нз защо?!?![]()
![]()
Със сигурност не съм против. Някои казват, че гейовете и лесбийките не са нормални...От тази гледна точка и ние не сме нормални за тях и може би сме им гнусни...Това е глупаво...
Както казаха преди мен - всеки има право на избор, нека си се обичат хората, какво толкова...
Мен ме дразнят само такива, които се правят на интересни само, за да привлекат вниманието върху себе си...
Иначе няма нищо лошо в това да обичаш, независимо кого и как...
Nito sum ,,za'' ,nito ,,protiv''!Tova si e pravo na li4en izbor,vseki re6ava sam kakvo 6te pravi s jivota si,neka budat 6tastlivi!!!!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Е вече разби всички съмнения относно наклона ти.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.
nqma ni6to lo6o da si homo! kakvo tolkova e stanalo! bili li ste s 4ovek ot va6iq pol? ako ne ste po do dobre opitaite! 6te vi haresa garanciq!
black cat or white cat,that is the question!!!
Suglasna sam s tova =)Първоначално написано от SmiLe_BaBy{P}
nqmam ni6to protiv obratnite,te sa6to sa hora,az li4no imam takiva poznati i sa mnogo to4ni.No sam protiv osinovqvaneto na deca ot homoseksualni dvoiki
![]()
Вучо искаш ли да си говориме за теятър и изкувство и после аз да те ебъ и после ти да ми лапаш?Първоначално написано от ImaDufus
![]()
mejdu drugoto ne ste pravi za tova 4e ot gledna to4ka na biologiqta da si gei ili lesbiika e nedopustimo - ima 6impazeta koito se ebat myjko s mujko, sled dve minuti mujko s jensko i tn
naskoro daje bqha otkrili biseksualna muha
a ku4etata redovni si lijat kopulacionnite organi edno na drugo
az li4no se otvra6tavam ot misylta za tova koeto
geiovete vyr6at, no sym toleranten, za6toto geiove i lesbiiki ima ot dosta vreme - v rim e bilo 4esto sre6tano qvlenie, v drevna gyrciq da ne govorim, a nqkoi u4eni smqtat 4e e imalo homoseksualni brakove predi homo sapiens sapiens
taka 4e ne6tata ne sa tolkova nenormalni i spored men cqlata tazi nenavist kum homoseksualistite proizliza ot propovqdvaniqta na cyrkvata prez vekovete, a ne za6toto nqkoi e "mrysen pedal".
Абе, тука сте се събрали едни ъкълиииииииииииии!! хаха..."гейовете ме дразнят, ама лезбийките не, щото ме възбуждат" - още едно доказателство, че момчетата мислят само с долната си глава! хаха...глупаци!
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
AZ SAM ZA LESBIIKITE MNOGO QSNOI SAM ZA DA IZGORIME VSICHKI GEIOVE...KOI E S MEN ? SHE ZAPOCHNEM OT EDIN UCHITEL PO FIZIKA V PETRICH S MEN LI STEEE ?
Вортекс,
1)ако си момиче - евала
2)ако си момче - педал гнусен,ходи да те пердашат меките,нямам кфо повече ти кажа[/quote]
momi4e sum! i mersi!
black cat or white cat,that is the question!!!