.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 88 от общо 88
    Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от mags991 Виж мнението
    Да,да това е.Харесвам ги,но не ми харесва как той се държи понякога с тях.Това е...
    Няма как да го промениш. А стига държанието му да не е съзнателно обидно спрямо теб, нямаш и правото да искаш да го променяш. Как ще се държи с приятелите си е изцяло негов избор.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Е, не. Поне аз не съм толкова разкрепостена или наивна, че да го приемам така. КАК ще говори така?
    Израза "ех, гаджето ми да имаше" е повече от неуместен. Но както аз мога да се кикотя с приятелки, зяпайки задника на готиния спасител на нашето плажче, така и той може да си обсъжда готините мацки с приятели. Нито сме слепи, нито ни липсва усет за красиво/сексапилно. Това, че нечия визия ти допада не значи, че не държиш на човека до теб.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Няма как да го промениш. А стига държанието му да не е съзнателно обидно спрямо теб, нямаш и правото да искаш да го променяш. Как ще се държи с приятелите си е изцяло негов избор.

Израза "ех, гаджето ми да имаше" е повече от неуместен. Но както аз мога да се кикотя с приятелки, зяпайки задника на готиния спасител на нашето плажче, така и той може да си обсъжда готините мацки с приятели. Нито сме слепи, нито ни липсва усет за красиво/сексапилно. Това, че нечия визия ти допада не значи, че не държиш на човека до теб.
    Е,не е чак такова...Просто има приятели,които са малко по-цинични и покрай това,нали става смях и той заедно с тях,говори горе-долу така и понякога в стремежа си да забавлява или просто не се усеща и говори глупости......

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Е,не е чак такова...Просто има приятели,които са малко по-цинични и покрай това,нали става смях и той заедно с тях,говори горе-долу така и понякога в стремежа си да забавлява или просто не се усеща и говори глупости......
    Иииии? Какво като говори цинични неща и то, когато теб те няма? Дай пример какво толкова те обижда, защото звучи:
    "Дразни ме, че изполва наименованията на половите органи и прочие сексуални епитети в тъпи разговори"

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Иииии? Какво като говори цинични неща и то, когато теб те няма? Дай пример какво толкова те обижда, защото звучи:
    "Дразни ме, че изполва наименованията на половите органи и прочие сексуални епитети в тъпи разговори"
    Не,не това.Въпреки че и това не ми е приятно от неговата уста,защото той не е такъв...затова ми е всеедно,той си решава.Например,използва подхвърляния,думи,наименов ания,които не са уместни,които правят впечатление,обиждат ме.Защото с мен той не се държи така,само когато е с приятелите си и започва да говори малко по-различно с тях,разбираемо е до някъде,но понякога в стремежа си да е забавен или интересен,говори и прави (като казвам прави,не е кой знае какво)неща,които ме обиждат.Знам,че не ме разбираш сигурно,но не мога да обеснявам писмено много добре.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Е, то за това ти казах да дадеш пример.
    А ти как знаеш какво говори, когато НЕ си с него също не ми е много ясно..?
    Ако те е обидило нещо, което е казал, когато сте били заедно - може да го е казал на шега просто, но докато НЕ сте заедно, след като няма как да се измайтапи с теб едва ли ще говори зад гърба ти.
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 01-07-2013 на 17:46

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Е, то за това ти казах да дадеш пример.
    А ти как знаеш какво говори, когато НЕ си с него също не ми е много ясно..?
    Ако те е обидило нещо, което е казал, когато сте били заедно - може да го е казал на шега просто, но докато НЕ сте заедно, след като няма как да се измайтапи с теб едва ли ще говори зад гърба ти.
    Била съмс него и съм ставала свидетел.Ако ме няма какво остава????

Била съмс него и съм ставала свидетел.Ако ме няма какво остава????
    Не става въпрос за това.Става въпрос за подмятания или думи,които ако бях там могат да ме обидят,не че ще говори зад гърба ми.

Мега фен Аватара на Rabalka
    Знам,че въпросът за някои може да се стори глупав,но аз съм странен човек и имам малко странно мислене и разбиране за някои неща.Тъй като аз нямам 18 години и трябва да се прибирам в 22;00,а приятелят ми има,той почти всяка вечер излиза с неговите приятели.Е, да вярно е, идва да ме вижда,даже много често,но той почти всяка вечер е някъде с тях след 22:00.Та,въпросът ми е:,,Ако на вас ви се случи такова нещо,как бихте го приели?Бихте ли говорили с него?Или не знам,кажете вие... Благодаря ви и не ми пишете коментари от типа:,,колко си зле'' и подобни.Просто нещо ме интересува и питам,нали все пак форума е за това.
    Не го притискай за да не му стане досадно и да го загубиш ако наистина държиш на него.Всеки човек си има нужда от лично време.

Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Не го притискай за да не му стане досадно и да го загубиш ако наистина държиш на него.Всеки човек си има нужда от лично време.
    Благодаря!

anonymous708973
    Guest
    понякога в стремежа си да е забавен или интересен,говори и прави (като казвам прави,не е кой знае какво)неща,които ме обиждат.
    Това го загрях.
    Говори с него, защото това поведение е присъщо на ученик в ниските класове на гимназията.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Това го загрях.
    Говори с него, защото това поведение е присъщо на ученик в ниските класове на гимназията.
    Да де,аз съм му казвала за един конкрене случай.Той каза,че се е усетил след като го е казал и е знаел,че ще ми стане гадно.Извини ми се и каза повече,че няма.Обаче,аз го виждам как пак се заплесква да говори,когато е с приятели.Досега не е имало неща,които да ме обидят като онова,пак е можело да ги пропусне,но.....както и да е.Пък и оттогава не сме се сабирали,кой знае колко с тях,че да видя.Но аз мисля,че това не става за малко време и затова се дразня всъщност,защото не знам какво става.Знам,че е глупаво,но шанс.

Не съм чела предишните мнения, авторке, не го ревнувай толкова, няма как да започне да се прибира в 10, само защото и ти трябва.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Не съм чела предишните мнения, авторке, не го ревнувай толкова, няма как да започне да се прибира в 10, само защото и ти трябва.
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си