.
Отговор в тема
Страница 61 от 102 ПървиПърви ... 115157585960616263646571 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 501 до 1 525 от общо 2530
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    monroe999, Ако нямаш нужда от подстригване, не се подстригвай според мен.
    PinkPan7he, майка ти как е измила аграновото масло ? Аз като си сложих в маската един и се къпах 2 пъти след това.
    С шампоан :д

От масовите - оф, не знам, писна ми вече. Орзен за нормална коса го пробвах при роднини на приятеля ми, бях възхитена. Обем, никакво омазняване, ала-бала. Купих си го - е, точно обратното. Може и аз да си внушавам. Кафява Шаума имах - нъц. Гарниер Фруктис ги ползвам от години и сменям видовете - стават, ама нищо впечатляващо. Ползвам едни био с ший, стават. Ползвала съм Сайъс - суперпрехвалени, като се започне от ОТВРАТИТЕЛНИЯ хийтпротектор и се стигне до шампоаните.
    Сега ще си поръчвам професионален (от рибката), майка ме разубеди за био шампоаните. Вероятно ще заложа на червената професионална серия на Лореал - тя е срещу накъсване и цъфтеж, днес фризьорът ми я препоръча. Приемам идеи. От рибката бързо ли доставят?
    Да си повторя въпросите: (споко, записвам си, та няма да ви тормозя повече :д)

Хора, като слагам само бадемово масло в корените, колко да сложа, че се оливам?!
    А като е в маска? Пак ли една супена лъжица?

Едит: http://zlatnaribka.com/category/mythic_oil-495.html - Ей с това днес ме напръска, за да не ми се наелектризира косата - УНИКААЛНО мирише!
    Последно редактирано от PinkPan7her : 01-07-2013 на 20:34

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Верно ли маските се слагат на суха коса?! Чувствам се зле :Д:Д:Д Не мога да го повярвам чак... добре, как разнасяте добре, щом е на суха коса? Много странно...
    Може и на мокра.Не е задължително да е на суха.Даже по-добре на мокра, за да се отворели порите на кожата на главата и хем ще се разнася много по-лесно.Но повечето ги слагаме на суха, защото е по-бързо според мен. :Д

anonymous708973
    Guest

anonymous708973
    Guest
    Ии пак съм аз: Вашият тривитаминол как изглежда?
    На мен ми връчиха Виалитон ?!

Супер фен Аватара на wiiwa
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    http://www.zoosviat.net/shop/index.p...roducts_id=754

Повече от фен
    PinkPan7her, пробвай с професионалната серия на Лореал. В ензо има доста намаления на тяхни продукти.Това е шампоан http://www.enzo.bg/kozmetika/loreal-...hampoo-250-ml/
    Ето го и олиото пак на промоция http://www.enzo.bg/kozmetika/loreal-...ng-oil-125-ml/
    Искам да предложа ако някой види хубави промоции по сайтовете да пуска тук линкове, за да можем да се възползваме.

И това става.Същото е.

Във ветеринарните аптеки с една моя приятелка като ни видят и директно връчват тривитаминола ;д Знаят какво търсим, защото доста хора го търсят явно.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Направих си маска от 2 с.л. бадемово масло, жълтък, 1 с.л. мед, малко кисело мляко и 1 с.л. алкохол. Доста течна стана, нанасях я с домакинска гъбичка :д В краищата си сложих пшенично масло. МНОГО ми е студено на главата.
    Днес ходих до Рибката и си взех шампоана и маската от тази серия:
    http://zlatnaribka.com/category/tekn...-kosa-329.html

Колебаех се между нея и другата с макадамия, ама тази ми се стори по-подходяща. Заболя ме душата за тия 40 лв, ама... какво да се прави.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България

Дрийм, пусни снимка.
    Ох.

В момента е такава:

http://i.imgur.com/YTvFU.jpg (накъдрена е)
    http://i.imgur.com/ChhTu.jpg

2010 юни месец беше такава:

http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphoto...6_936026_n.jpg

а за година и половина стана такава:

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto...34577465_n.jpg

Фък, не сантиметра, а пръста исках да кажа :Д

Харесвам се в момента. И бързо ще порасте.

едит: не използвам всякакви горящи машинки, но не правя и маски. Не ми се занимава. Мекичка и здрава ми е косата и тъй, тъй.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 01-08-2013 на 11:42

anonymous708973
    Guest
    Нито ти е чак толкова къса (аз си представях нещо до раменете :д и мисля, че ще ти отива много бтв), нито расте главоломно.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Накъдрена много ти отива!
    Аз скоро ще започна да си правя масчици,накупих си масла и ми е идеалничко.
    Косата ми се мека и доооста пУуФкава,но искам да я заздравя и да има повечко блясък.
    maDamn

Здравейте, момичета и Честита Нова година! Покрай тези празници не съм имала време да пиша, както и за маски... Искам да ви споделя нещо. Преди няколко дни бях на гости у една позната, където се запознах с една жена, която има розоварна. Нещо се заговорихме за празнични прически и такива неща и аз споменах за аргановото масло на Наши, че съм много доволна от него, защото зимата използвам преса. Приятелката ми не беше чувала за него и аз започнах да й обяснявам колко е хубаво и каква мека ми става косата и колко приятно мирише. Тогава тази жена ми каза, че това не е чисто масло, че сигурно е продукт, който съдържа масло, но след като има такъв аромат, значи съдържа и парфюми и т.н. Дали може да е вярно? Каквато и да е истината, чисто или не, аз си го използвам и ще продължавам, защото ми действа добре на косата. Иначе от тази седмица пак си започвам с маските и вече мисля да си направя и тази с авокадо. Някой прави ли я вече? Отзиви?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Мануела, във feelunique.com има промоция в момента - 50% от хидратиращите шампоан и балсам на Филип Кингсли. Отделно на lancome, bareminerals,benefit, shiseido,ysl и други.

От рибката бързо ли доставят?
    Да, на следващия ден.В сайта им пише.

Град
    София, България
    Нито ти е чак толкова къса (аз си представях нещо до раменете :д и мисля, че ще ти отива много бтв), нито расте главоломно.
    Не мога да си се представя с толкова къса коса :Д за последно до раменете ми беше преди 10 години :Д
    Благодаря, Плам!

Супер фен Аватара на weheartiit
    ^ Наистина ти е много хубава косата.Искам и моята да е такава дълга,дълга...До такава дължина ли иначе най-късо си си постригвала косата?

Аз искам да ви питам как нанасяте термозащитния продукт.Аз пръскам цялата коса и изправям,но една позната ми каза,че трябвало всеки кичур един по един да се пръска та да ви питам вие как правите ?

Град
    София, България
    Не. На 8 годинки майка ми реши да ме подстриже до ушите, май френска линия му се викаше. Аз отказвах, протестирах, защото знаех, че няма да ми отива, казвах и го, но накрая се съгласих. Остригаха ме, и накрая майка ми изцепва - права беше, с дълга коса си по-хубава

Страхотна майка имам.

Голям фен Аватара на monroe999

какъв зехтин ползвате в маските? екстра върджин, но на каква марка? как да си избера качествен? искам да съм сигурна, преди време си купих един екстра върджин, няма да ви казвам каква тежка и гадна миризма имаше...

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Аз искам да ви питам как нанасяте термозащитния продукт.Аз пръскам цялата коса и изправям,но една позната ми каза,че трябвало всеки кичур един по един да се пръска та да ви питам вие как правите ?
    И аз правя така, не знам дали е вярно или грешно. Но мнението за спрея ми на Чи коренно се промени. Смених помпичката с една на стария ми Сайъс и ми е много по - лесно да го нанасям и изобщо не лепне като преди.

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Не, не.Аз пръскам на цялата коса направо. ;Д

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PAXY Виж мнението
    Тогава тази жена ми каза, че това не е чисто масло, че сигурно е продукт, който съдържа масло, но след като има такъв аромат, значи съдържа и парфюми и т.н. Дали може да е вярно?
    Лесно можеш да провериш на гърба на опаковката. В този бранш, като открият пазарна ниша, я изпълват с всевъзможни продукти и гръмки етикети, за да подлъжат потребителите.

Оф, май много мед сложих в тая маска. Косата ми е като бетонирана. Започвам да се притеснявам как ще я измия. Дамн.

Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението

какъв зехтин ползвате в маските? екстра върджин, но на каква марка? как да си избера качествен? искам да съм сигурна, преди време си купих един екстра върджин, няма да ви казвам каква тежка и гадна миризма имаше...
    Да не е бил някакъв развален, щом така е миришел неприятно?

Аз слагам някакъв гръцки, който нашите купуват.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Оказа се, че тривитаминола ми е свършил. Може ли да ми кажете някаква маска за растеж, която да е подходяща за мазна коса?

Голям фен Аватара на monroe999
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Да не е бил някакъв развален, щом така е миришел неприятно?

Аз слагам някакъв гръцки, който нашите купуват.
    Не, не беше развален, просто беше някакъв по-евтин и гаден. Затова питам как да го избера, за да съм сигурна, че е качествен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си