.
Отговор в тема
Страница 60 от 102 ПървиПърви ... 105056575859606162636470 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 476 до 1 500 от общо 2530
    anonymous708973
    Guest
    Със щипката защипваш кичура до основата и навиваш с ръка? Имам чувството, че ще си изгоря пръстите, но ще пробвам.
    Идеално си я обяснила

Аз като ти казвам, че съм индианец!

Нещо от сорта на тривитаминол, мед, кисело мляко, жълтък и алкохол? Много ли е омазняващо?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Кажете някоя марка хубави, по-евтини масла. Нали казахте, че има други освен Икаров?
    http://apteka.framar.bg/30023168/%D0...-%D0%BC%D0%BB- примерно... ефтерпа също имат някакви там масла

http://www.hennafox.com/product/31/arganovo-maslo.html такова намерих

п.с. http://plamboy.com/Arganovo-maslo-za...8_392_390.html козметика с арган.. масло нещо не виждам

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Със щипката защипваш кичура до основата и навиваш с ръка? Имам чувството, че ще си изгоря пръстите, но ще пробвам.
    Идеално си я обяснила

Аз като ти казвам, че съм индианец!

Нещо от сорта на тривитаминол, мед, кисело мляко, жълтък и алкохол? Много ли е омазняващо?
    неее ... виж... слагам машата почти до корените като съм натиснала щипката да е нагоре,навивам си с ръката кичура по машата и пускам щипката,за да не държа 10-15-20 секунди кичура с ръка.. само за задържане ми е щипката... иначе за обем като искам да направя,правя същото и оставям 2-3 пръста от корените и след като съм навила кичура с ръка,пускам щипката и извивам самата маша - както ти си навиваш косата,но само няколко сантиметра при корените,за да стане обем... апфу дано разбра сега ;д

иначе маската е ок,но пак ти казвам 1сп.л. ;д !

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    http://apteka.framar.bg/30023168/%D0...-%D0%BC%D0%BB- примерно... ефтерпа също имат някакви там масла

http://www.hennafox.com/product/31/arganovo-maslo.html такова намерих

п.с. http://plamboy.com/Arganovo-maslo-za...8_392_390.html козметика с арган.. масло нещо не виждам
    нямам предвид само арганово и искам по-евтино ;д тип Икаровските, просто на друга марка.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    ^ е виж в интернет.... има много ... аз като съм ходила с аптеки съм виждала различни,но не съм обръщала внимание .. в Гален до маслата на Икаров има още едни продукти за коса с масла и им бях хвърлила око,но нито марка помня... помня че бяха на нормални цени ( до 10-15 лв.)

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    неее ... виж... слагам машата почти до корените като съм натиснала щипката да е нагоре,навивам си с ръката кичура по машата и пускам щипката,за да не държа 10-15-20 секунди кичура с ръка.. само за задържане ми е щипката... иначе за обем като искам да направя,правя същото и оставям 2-3 пръста от корените и след като съм навила кичура с ръка,пускам щипката и извивам самата маша - както ти си навиваш косата,но само няколко сантиметра при корените,за да стане обем... апфу дано разбра сега ;д

иначе маската е ок,но пак ти казвам 1сп.л. ;д !
    Да! Схванах :Д
    Разгеле! Вече спокойна отивам да уча.

Banned Мега фен
    ^ ;д.. тая тема доста пречи на всички ни да учим ;д като се захванеш и край... а аз излизам след малко да помагам за един ид...

Smile

Здравейте ! От известно време следя темата и адски ми харесва..таа се реших и аз да пропиша.
    От година искам да си пусна дълга коса пробваж със стимуланта на Икаров, но той то скоро ми сгъсти косата. Сега косата ми е малко под закопчалката на сутиена .Правя домашни маски със зехтин, мед, кисело мляко ;д въобще всички полезни съставки, за които знам.
    Иии..
    Искам да ви попитам как точно да си разпределя нещата: взех си маската на Денис със жълтата капачка, имам и от крема без изплакване на Макадамия. Чудя се дали ще е много домашна маска преди къпане и след това маската на Денис според мен е много а и за крема не остава място Някои да има идеи, кое как ще е добре ? Тази седмица ще си взимам на Наши маслото с арган :Д

П.С Съжалявам, ако съм нахална малко :Д:Д като за първи пост написах мнг май ;ДД

Banned Мега фен
    ^ ами купената маска се слага само по дължината и не виждам защо да е много... правиш си домашна маска,после в банята купената я слагаш само по дължината.. даже може само 3-4 пръста при връхчетата и така... иначе крема не може ли да изчака ? или можеш да редуваш така.. един път домашна маска + купена само в краищата за няколко минути,следващия път домашна + крема без изплакване и така...

Ами така ще правя вече ;д Всъщност крема не е толкова важен а и сякаш ми омазнява косата по бързо :/
    Благодаря иначе )

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението

Не знам ако си направя така косата колко точно ще се увреди и после как ще изглежда ужас!
    Ужас.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Мааацкииии,мисля,че попаднах на нещо страхоооооооотно!
    Марката FarmaVita,която за първи път чувам,е професионална и има цяла арганова серия (шампоан,маска,арганово масло).
    http://angelcosmetics.bg/product/317...slo-250ml.html - Това е шампоана. Щях да падна като прочетох това:
    Тази иновативна формула не съдържа:
    - сулфати
    - фосфати
    - алкохол
    - ДЕА
    - силикон
    Сега като се замисля обаче,за 250мл 14 лева си е скъпо,ама от 1литър е 28лв,което излиза в пъти по-евтино..

http://angelcosmetics.bg/product/317...slo-250ml.html - Маската,но сякаш другите два продукта ме влечат повече .. Има я и в опаковка от 1л на цена от 34лв.

http://angelcosmetics.bg/product/317...slo-100ml.html - Ииииии маслото,което задължително искам да си поръчам някой път! 100мл (колкото това на Наши,мисля?) за 30лв .. На това повече му се навих,защото е по-евтино Макар и другото на Наши да ме привлича толкова,с цената му от 45лв (+доставката,защото сигурно няма да намеря салон) не можеш да се спогодим

И с този пост исках да ви кажа,че май виждам бъдещия си шампоан,макар че имам още много от еднолитровия Матрикс,но е важно да го избера от сега И мисля да си поръчам аргановото масло някой път,не знам кога,надявам се скоро да ми се откъснат 30лв от сърцето,малко повече даже,като сложим доставката

Момичета аз еййсега ще ходя до аптеката и реших да си взема задължително масло от пшеничен зародиш защото виждам, че мн го хвалите.Освен него мисля и още едно масло да си купя за маска колебая се м/у кокосово и гроздови семки.Кое от двете да си купя

Косата ми ОЩЕ мирише на кокос от балсама на Балеа! :O

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от donatc Виж мнението
    Момичета аз еййсега ще ходя до аптеката и реших да си взема задължително масло от пшеничен зародиш защото виждам, че мн го хвалите.Освен него мисля и още едно масло да си купя за маска колебая се м/у кокосово и гроздови семки.Кое от двете да си купя
    Кокосовото не виждам за какво ще го ползваш, то е за кожа.
    Гроздовите семки са против омазняване.

Хора, като слагам само бадемово масло в корените, колко да сложа, че се оливам?!
    А като е в маска? Пак ли една супена лъжица?

Иии тривитаминол няма да намеря в обикновените аптеки май...

Голям фен Аватара на monroe999
    само във ветеринарна

А какво мислите за подхранващата терапия на Ейвън с арганово масло. Ясно е, че не е чисто, но някой пробвал ли го е?

^някой май писа за нея

аз съм пред дилема: дали да пускам косата си по-дълга или да я подстрижа пак късо, късото ми отива и мисля, че дори аз се харесвам повече така, но много ми харесват дългите коси, с които можеш да правиш тооолкова неща пък са по-трудни за поддържане;
    моята е стигала такава дължина през целия ми живот ЕВЪР http://www.marieclaire.com/cm/mariec...medium-new.jpg и то на пластове
    но ми се иска да разбера какво е дългата коса
    излях си душата.

Супер фен Аватара на fizzyg
    ^ Пускай я дълга за разнообразие,според мен И аз в момента това се опитвам да правя

Супер фен Аватара на wiiwa
    monroe999, Ако нямаш нужда от подстригване, не се подстригвай според мен.
    PinkPan7he, майка ти как е измила аграновото масло ? Аз като си сложих в маската един и се къпах 2 пъти след това.

Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    ? Аз като си сложих в маската един и се къпах 2 пъти след това.
    Ами да, предупредих ви!И при мен така стана.

ами според почти всички тази прическа ми отива най-много, каре, но не прекалено късо;
    сега косата ми е малко под раменете... та се чудя

а от кои шампоаните сте доволни(от масовите)? аз като че ли бях доволна от Елсев, Орзен... но не си спомням нещо

^Аз от Орзен най-много.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Верно ли маските се слагат на суха коса?! Чувствам се зле :Д:Д:Д Не мога да го повярвам чак... добре, как разнасяте добре, щом е на суха коса? Много странно...
    Everything changes, but beauty remains ...

домашните маски да преди къпане пльосваш на суха коса и така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си