.
Отговор в тема
Страница 65 от 102 ПървиПърви ... 155561626364656667686975 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 601 до 1 625 от общо 2530
    Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Явно на всеки му действа различно.
    Да. А зависи и от самия шампоан.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    една пък моя приятелка се оплака, че косата и станала отвратителна от някакъв шампоан и се омазнявала бързо, после видяхме, че пише "за ежедневна употреба" ,а тя не го е ползвала като такъв, а като нормален
    Напълно нормално.И от бебешките шампоани става така (ако ги ползваш, като нормален, а не всеки ден).

Ползвах ампулите на Виши за косопад 3 седмици и мога да кажа че определено има ефект и съм много доволна )
    ето и снимки от
    преди http://prikachi.com/images.php?images/322/5729322c.jpg
    и сега http://prikachi.com/images.php?images/324/5729324K.jpg
    според мен има , но ако греша ме поправете

добре е че са ти помогнали

Голям фен Аватара на monroe999
    имам чувството, че косата ми не се изми хубаво от стимуланта... ще сложа 2 пъти шампоан при следващото мацане

а ми е доста изтощена, вчера като я изправях забелязах как един кичур отпред в последните сантиметри е така изтънял и накъсан... само отпред е толкова тежко положението, фризьорката казва, че винаги там ми е най-цъфнала, сигурно защото най-много дърпам там с пресата

чудя се дали да не редувам стимуланта с маски от домашни продукти или само той е достатъчен? или да го слагам в домашни маски де

Момичета, маската на Денис бялата с жълтата капачка някоя слагала ли я е в корените? Защото пише "масажирайте 3 до 5 минути" къде да масажираш иначе?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

аз си я слагам само по дължините и седя сигурно 10тина минути и изплаквам, мисля, че ще омазни иначе

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Маслото от авокадо как си го набавяме? От авокадо или по някаква друга схема? И горчицата на прах ли е или нормална?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Маслото от авокадо как си го набавяме? От авокадо или по някаква друга схема?
    Купуваш си го. Ако не се лъжа и на Икаров има.

Супер фен Аватара на wiiwa
    Икаров има авокадово масло. Даже мисля в понеделник да си го купя. А тази маска някой мисли ли да си я направи? Изглежда интересна, като ми остане време и аз ще си я направя, само не знам за каква горчица става въпрос.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Предложете ми някоя по-хидратираща маска,която да си направя утре защото косата ми се изсушава допълнително от времето.Още не съм си изготвила режим за маските и обикновенно правя веднъж в седмицата (най-често със зехтин и мед,която за сега много ми харесва) ,но искам с нещо да разнообразя.

зехтин+други неща или някакво масло, също майонезата съм чувала, че е за суха коса

а по принцип в маските май се ползва горчица на прах

Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    зехтин+други неща или някакво масло, също майонезата съм чувала, че е за суха коса

Майонезата ако си я приготвяш сама е яйца+олио. По-добре да сложите отделно яйце и зехтин, отколкото купена майонеза, бъкана с консерванти.

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Предложете ми някоя по-хидратираща маска,която да си направя утре защото косата ми се изсушава допълнително от времето.Още не съм си изготвила режим за маските и обикновенно правя веднъж в седмицата (най-често със зехтин и мед,която за сега много ми харесва) ,но искам с нещо да разнообразя.
    Бадемово масло, арганово масло, жълтък?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

^ ще пробвам сигурно защото знам,че с тебе имаме сходни коси
    и от двете масла ли слагаш (ако си си правила тази маска де) или си избираш само от едно .

^ ще пробвам сигурно защото знам,че с тебе имаме сходни коси
    и от двете масла ли слагаш (ако си си правила тази маска де) или си избираш само от едно .
    Аз сега имам бадемово и слагам него, а то е и доста евтино. Най- често правя: бадемово, зехтин, жълтък, мед и кисело мляко. Мнооооого я обичам тая маска. А косата ми към момента изглежда така:
    http://prikachi.com/images.php?images/941/5722941B.jpg

(да уточня, че това е след много маски, грижи и тн. Преди беше по-голям ужас.

Оо много е хубава сега. Не знам,но винаги си мисля,че ако сложа кисело мляко ще изсуши много (знам,че сигурно не е така ,но аз често си набивам филми ) ,но утре вече ще пробвам !

Оо много е хубава сега. Не знам,но винаги си мисля,че ако сложа кисело мляко ще изсуши много (знам,че сигурно не е така ,но аз често си набивам филми ) ,но утре вече ще пробвам !
    Благодаря! Аз не я намирам за особено хубава сега, но много е пораснала, а и е доста по-добре от преди де. Но не искам да я горя с преси и тн, затова я държа в естествен вид. Общо взето мацките тук ме мотивираха много и станах редовна с маските.

Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението

Извинявам се за двойния пост. И аз чета за майонези, горчици.. и се чудя. Ако вземем купена майонеза.. ми то кво има вътре яйце на прах, мазнина и куп консерванти, стабилизатори и нз си какво. Не виждам нещо полезно за косата.
    Ако е домашна- ок, жълтък. А олиото и то не е особено полезно. Така, че и аз като TheBeliever, си мисля, че е по-добре да си сложиш просто жълтък и зехтин.
    А относно горчицата - какво й е полезното? И то колко много вида има... аз обожавам горчица и вкъщи винаги имам по няколко вида. Загледах се одеве в едната ... струва ми се прекалено люта и не знам как би се отразила на косата.

Добро утро ))

Преди малко си направих маската,която marilyn ми каза вчера обаче имам чувството,че няма да мога да я отмия,много се намацах. Сега почвам да чистя и да уча и сигурно ще стоя до към 2 ч. )

Момичета, кажете хубав термо-защитен спрей? Взех си на Aphogoee, но ми прави косата адски твърда и сплескана ;х
    А маслото на Nashi мирише опияняващооо ;x <3

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от bbabyboo Виж мнението
    Момичета, кажете хубав термо-защитен спрей? Взех си на Aphogoee, но ми прави косата адски твърда и сплескана ;х
    А маслото на Nashi мирише опияняващооо ;x <3
    значи ужасни сте... това масло ще ме накарате да си го купя,но 40-50 лв. така и така не ми се откъсват от сърцето ... някак си прекалено много ми се вижда... 10-15,дори и 20лв. бих дала,но 40-50 .... иначе аз от край време съм с алфапарф - нищо,че последните 5-6 месеца изобщо не го използвам ( останали са ми 2 пръста ) и все забравям,а и си правя само обем и съвсем изключвам... хубав е,мирише ... не знам на мен на свежо ми мирише,не сплесква косата,не омазнява,не я прави твърда и поне според мен предпазва

аз да ви се оплача косата ми ваканцията мн с изтормози.. сиг преса почти всеки ден ползвах - абе през ден и сега краищата са ужасни.. не са цъфнали,но са много сухи и се заплитат,което показва,че след месец ще цъфнат.. и с зачудих дали да не отида на фризьор - последно ходих преди зимната ваканция т.е. средата на декември,но при майката на дна приятелка - тя е завършила курс,но няма салон и такам.. тя ми взима по много малко и съм доволна.. та се зачудих дали да не си подновя пластовете.. като казвам да ги подновя имам предвид не да ги правя къси,а примерно най-късия пласт да ми е под сутиена примерно ( преди най-късия ми беше до брадичката,но много се скъсява косата така) т.е. да си подновя пластовете,но само отдолу.. сега косата ми е на 2 пласта (3тия нещо избяга ) и те са най-отдолу ... косата ми е до кръста,и другия пласт е 10см. над него ( изглежда много,но на коса знаете 10 см. как изглеждат - като 5 ) .. та... да се подстрижа ли? хем ще ми се поднови малко косата,но като знам,че моята фризьорка взима връхчета 4 пръста,а какво остава за основна подстрижка ме е жал и то много ... искам няколко мнения ако може
    Последно редактирано от FuCKkK13 : 01-13-2013 на 08:55

Banned Мега фен
    оф е-то не ми работи хубаво .. имайте го на предвид

Супер фен Аватара на fizzyg
    Намазах си косата със зехтин,пш.масло иии горчица на прах(в корените).
    Мислих и мед да сложа,ама забравих и се сетих,когато бях намазана
    Пък и яйца нямахме,защото вчера правихме палачинки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си